A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Kezdő programozó tanoncként egy efféle érdeklődésű embernek baló segédprogramot írok. Csak, hogy ne kelljen mindenért elindítgatni mindent. Tab-os elrendezés, a kompakt méretért. Ami tervben van:
- Felület, térfogat (anyagvastagságtól függően)
- L-Pad kalkulátor
- általános Számológép
- frekvencia, hullámhossz átváltó
- esetleg sinus generátor
- Hangnyomás távolság, hangszórószám (felület), teljesítmény függvényében
- Ohm törvény, meg hasonlók
Ötleteket kérnék, mi lehetne még benne, illetve segítséget, ha valamit nem tudnék megcsinálni, vagy képleteteket a problémákra. Smile
Válaszol
DjTaRsY Írta:Kezdő programozó tanoncként egy efféle érdeklődésű embernek baló segédprogramot írok.

miköze ehhez a Balónak? .sokk. .haha.
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
Válaszol
Ehh. Kicsit félrement. Figyelhetnék jobban. Egyébként alakul a program. Smile
Válaszol
SEAS Írta:
Wagnerur Írta:Nagyon fontos?
Nem, de kíváncsi vagyok. Amit leírtál az igaz, de nagyjából tisztában vagyok a minőséggel, van néhány H2000 hangszóróm/abból épült dobozom 8)
Asszem megvénülhetsz. :-D Szaccos kompetens ebben teljesen. A magam részéről nem tudok ilyenről, de nem is kell, hogy az orromra kösse. ;-) Ha felteszed neki a kérdést (ezt a részt szerintem nem szokta olvasni túl gyakran), minden bizonnyal kielégítő választ kapsz tőle. :-)
BalekAlak Írta:
DjTaRsY Írta:Kezdő programozó tanoncként egy efféle érdeklődésű embernek baló segédprogramot írok.

miköze ehhez a Balónak? .sokk. .haha.
Ha meglátod a programot, akkora szemed lesz mint Balónak. .sokk. Tongue
Válaszol
Mire válaszoljak?
Válaszol
A cég emblémájáról volt szó, állítólag létezik ilyen.
Az eredeti kérdés az volt, hogy látta-e már valaki, de inkább akkor úgy kérdezem, hogy mit lehet erről a témáról tudni?
Válaszol
mindenki látja, ott van a jobb felső sarokban.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
shalafi66 Írta:mindenki látja, ott van a jobb felső sarokban.
Te meg arról mesélj, miért csikargatott össze a macska alul? :-Dgyk: a két macskaköröm az aláírásban
Válaszol
Na én meggondolom mostmár, hogy csináljak e egyáltalán új falakat.. szobatársam durván leszarozta a dobozom.. tudom h nem tökéletes.. van egy dobozrezonancia 1K körül, meg a DTF magas elég ratyi.. nade könyörgöm.. ne kezdene el arról pofázni, hogy az ő Logitech 2.1-e azért szól szebben mert abba spécibb a váltó.. .morcos.
Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális Smile
Válaszol
Neked 2.1 -ed van zupp vagy sztereó falak ? ő nem szenvedett a Logitech hangfallal egy percet sem, készen vette! Én alapból olyan vagyok, hogy senkinek az épített vagy gyári cuccát nem szólom le, és vannak eltérések, meglehet hallgatni elmondani véleményt esetleg, hogy lenne jobb, de leszarozni mások munkáját azért nem kéne! .gonosz.
Válaszol
http://zupp87.extra.hu/hangfal/P1010070.jpg
Belőle van kettő. Maga a doboz rég kész van, és sokat finomítgattam.. mindíg egy kicsit.. szivemhez nőtt, és szerintem tök hallgatható, és nyár közepe óta minden szombaton beharsognak egy sörözőt, táncolható hangerővel.
Válaszol
Jól néz ki a cucc, szép, főként a kárpitozás ami sirály...

Nekem most csak egy régebbi képem van a cuccomról, amin az mnc subláda van (Lada respekt) a hangosítós motyó, és az épített házimozi front, az összeset öcsémmel raktuk össze.

http://kep.ivpicture.hu/21634.jpg

Ez pedig bónuszként 2004 ben díszkrónika magazin hangfalépítő versenyre adtuk be haverral eredmély 4. helyezett (sajna sokat nem értünk el vele)
de a 2500 ból akkor is szép eredmény...

http://kep.ivpicture.hu/21636.jpg
Válaszol
zupp87 Írta:http://zupp87.extra.hu/hangfal/P1010070.jpg
Belőle van kettő. Maga a doboz rég kész van, és sokat finomítgattam.. mindíg egy kicsit.. szivemhez nőtt, és szerintem tök hallgatható, és nyár közepe óta minden szombaton beharsognak egy sörözőt, táncolható hangerővel.
belevágtak a habszélbe jobboldalt.
Válaszol
shalafi66 Írta:belevágtak a habszélbe jobboldalt.

Én is észrevettem.. de különösebb kárt nem csinált az a vágás.. am most csak a másik üzemel.. mert ennek a pille-membrán összetétét kellett ragasztani.. jól is műxött, de azóta egy, a zombati buli közben nagy hangerőnél alacsonyfrekin gerjedő elektrétmiki megint hazavágta a ragasztásom.. most a polcomon vár arra, hogy lepucoljam valahogy a palmatexet és vegyek kétkomponensű ragasztót.. membránt nem szeretném kiszedni Tongue De ha megjön végrevalahára a pénzem, úgyis a háromutasok lesznek a középpontban.. Tongue
Válaszol
Persze megfelelő hangszóróval egy kétutas is könynen lehet jobb egy meggondolatlan háromutasnál.
Válaszol
8 hobbit = 1 hobbájt
Válaszol
Gyiiiilkossáááág!!!!!!! Sad
http://www.vatera.hu/atalakitott_videoto...38542.html
Első ránézésre még nem is gáz a dolog.. de amint leveszi a selymezett előlapot.. legalább körbenyomta volna PU habbal hogy ne fújjon ki.. nameg hátul annak a két reflexcsőnek a "preciz" elhelyezése.. uramisten.. és valaki még meg mer ilyet hirdetni.. ráadásul 7500Ft-os villámáron..
Ennyi erővel beburkolom a másik hangfalam is, veszek bele új 17est a romlott helyére, és felteszem 30000 forintért a párat Big Grin
Válaszol
zupp87 Írta:8 hobbit = 1 hobbájt
Big Grin Ez kész!
Válaszol
Ez a vaterás cucc elég gáz... :? :x
Válaszol
Egy vicc lett ez a fórum .sir.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelekt...39358.html
Ez aztán vegyesvágott savanyúság.. Tongue SRP, Eclipse2 és egy HG 2,5..
Válaszol
vava Írta:Egy vicc lett ez a fórum .sir.

Miért?
Válaszol
Régen több érdekesség volt.
Most unalmas(abb).
Válaszol
jah mostanság tényleg lazulás van... 8)
Válaszol
Kaptam Karácsonyra egy könyvet, a címe: Atmosz Mindenkinek ajánlom, mintha én írtam volna ... Asszony nem tudta mit is adott. Próbálta olvasni, de úgy 10 oldal után feladta, pedig rajta Eco sem fog ki. Big Grin [/code]
Válaszol
Szilveszterkor szabadjára engedtem a hangrendszert.

http://noob.hu/07/0102/szilveszter_rend.jpg

SAL-ok jónéha koppantak is, HA31-ek bírták végig tisztességesen. SALokért nem kár.
Válaszol
Én is bevetettem ám az egyik hangfalam szilveszterkor Smile Csak az egyiket, mert a másik ugye otthon van.. Két Creative S750-et egészítettünk ki vele, mert a gazdáik kímélni akarták a szateliteket.. mély volt rendesen, hála a két mélyládának, de azon kívül nem sok minden.. na mondom akkor kombózzunk.. rákötöttük a végfokomat az egyik szatelit helyére (nuku LM1036, csak egy poti), így túl sok mélyet nem kapott, de így már megvolt a bulihangerő Tongue Egyébként pillanatra felnyomattam velük is a szateliteket, de az enyém egymaga majdnem túlkiabálta mind a 12-őt Tongue (azért 12, mert az egyik bedöglött nekik már rég, a másik meg ki volt iktatva, ahelyett ment az én cuccom.. és hiába magas szintű jellel volt vezérelve.. nem torzított /50K-s poti a bemeneten+amugy se túl érzékeny a 7294 bemenete/)
Válaszol
A mai nap az a nap, amelytől fogva nem csupán egyszerű fiatal egyetemista vagyok, hanem végzett villamosmérnök Smile Smile Smile Smile
Válaszol
Gratulálok! Wink
Biztos vagyok benne,h. a Föld körül 2345m magasan 1 pár rendörcsizma kering,csak persze meg kell tudni azt keresni.
Válaszol
.koccint.
Válaszol
Köszönöm! Neked Shala pedig Boldog Szülinapot!!!!! Smile
Válaszol
Gratulálok Mérnök Úr! .cool.
Remélem egy év múlva ilyenkor követlek Wink
Persze csak akkor, ha az atya úristenek is, azaz a tanáraim is úgy akarják .forog.
Válaszol
nekem izguljatok most az érettségiért :S

De grat aki már előrébb van és irigyelem őket. Menyek iszom is az örömödre Big Grin
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Gratulálok én is. Vava, neked szorítok, hamarosan követlek. Smile

Ui. Megdöglött az egyik HA31-em
Válaszol
Kivégzés volt?
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 174 Vendég