A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Értem mit mondasz , ez a "normál" eset . A haver motorjában kűlső forgórészes a generátor , permanens mágnesekkel . Vagyis a tekercsek állnak középen . Elvileg az én Viragom is ilyen . Az elektromos rajzot megnézve sem látszik semmiféle gerjesztés . Megkeresem még egyszer a gépkönyvben .
Válaszol
A Papírkutyák cimű magyar mozi filmben felfedeztem egy Vidi DC3011A hangfalpárt. Már a bemutatóban egyből kiszúrtam és vissza is pörgettem (T-home-al), megnéztem többször is és valóban az, de a középsugárzó mintha ki lenne szedve belőlük, mert ott olyan feketeség van. De az is lehet csak az ezüst keretet szedték le róla, hogy egyedi legyen.
Majd letöltöm a teljes filmet, és megnézem. Smile
Válaszol
Tegyél be screenshotot.
Válaszol
Azokat én is láttam Big Grin
Biztos vagyok benne,h. a Föld körül 2345m magasan 1 pár rendörcsizma kering,csak persze meg kell tudni azt keresni.
Válaszol
.sokk. Big Grin
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Na le is jött a teljes film. Igaz mozis kép és hang, de azért nézhető. Végre közelebbről is láthatóak a Vidi hangfalak, az a feketeség a közép hsz-nál SAL zöld peremes középsugárzó. Ezek szerint ők még nem hallottak a H2000 nevü cégről és SAL-al pótolták a közepeket. Majd kéne szólni nekik. Big Grin
De az is lehet a film kedvéért alakitották át a szegény Vidiket.
Képeket majd vágok ki a filmből később.
Válaszol
kéééész..... .haha.
Biztos vagyok benne,h. a Föld körül 2345m magasan 1 pár rendörcsizma kering,csak persze meg kell tudni azt keresni.
Válaszol
Fanatizmus .torz.
Válaszol
Hello.

Egy kép a HA15-ömről SE K850 telóval. Smile
Nagyon rendben vannak, viselik a folyamatos nyúzást, a nevelőtanárok és a többi kóteros "örömére"

http://noob.hu/07/0321/ha15.jpg

Akármilyen csúnya is, én buszke vagyok rájuk, főleg a hangjukra. Smile
Válaszol
kéne rá másik pv. akkor szebb lenne.
Válaszol
Új porvédő kéne nekem is az én egyik vidimre. Lehet olyat rendelni? Ha lehet, akkor majd lehet rendelek, meg akkor már membrán peremet is.
Válaszol
Egyenlőre ide rakom mert nem tudom hogy lesz-e belőle valami. Majd meglátjuk de most ezen dolgozom.

http://img56.imageshack.us/my.php?image=dsc00779.jpg
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Vettem ilyet. Smile Legalább nem zavarom mindig anyámat. Meg hát keverő mellé illik lennie. Keverő adja az előerősített jelet a végfoknak. Végre....
Jól tettem?
http://www.sennheiserusa.com/newsite/pro...sid=500156

18 000 Ft volt
Válaszol
Sziasztok!

Egy ideje ha van egy csepp szabadidőm akkor ezzel foglalkoztam. Nagybátyámnak készült egy nagyon olcsó házimozi szett frontjai helyett. Az elsődleges szempont az ár volt és a méret. A doboz és magas egy előző projektből maradt így azok adottak voltak. A doboz 19-es pozdorjából vannak kivágva patkók és egymásra ragasztva. Összesen 36patkó (ebben az alja és teteje is benne van) a két hangfalhoz. A külseje autó gittel gitteve van és fényes lakk fekete autófestékkel fényezve.
A hangszórók:
Mély: logotech-es sony "mély"közép.
Magas: HIVI TN25

A váltó két napi szerencsétlenkedés után "állt össze"
http://img19.imageshack.us/my.php?image=dscn7409h.jpg

http://img230.imageshack.us/my.php?image...nvgleg.png

A hangja olyan amilyen. Kicsit sok a magas de a házimozi borzalmasan sok mélye mellé talán "ideális" Kizárólag filmnézésre lesz mert zenére komolyabb rendszer van. Így a hang kielégítő.

üdv: vava
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Gratulálok!! Nagyon egyedi!!!
Válaszol
Köszi. Én rakattam félre a kis fehér sonykat telefonon veled Big Grin
Válaszol
Jóféle, érdekes és egyedi! GRAT hozzá!

Amúgy találtam egyet ami kicsit hasonlít, csak elég húzós árban:

http://www.zaj.hu/page2/termek.php?id=1734

8)
Válaszol
8) Hja, tényleg elég egyedi.
Válaszol
Terjedünk

Nem terjedünk
Válaszol
Már talán volt, de EZ kész!
Válaszol
Most kezdek igazán rájönni, hogy van némi igazságtartalma a "2x30W-tal halláskárosodást lehet okozni" beszólásoknak.. Kicsit kutyulgattam unalmamban ma este, nyomta magából kifelé a 30W RMSt a vidi.. a hangfalak az asztalom alatt vannak (helyszűkében), kb. 1 méterre légvonalban a fejemtől.. és így egy óra után már fájt a bal fülem Big Grin Vagy csak a bal oldali lyukas nagyörlőmről terjedt át rá a fájás.. nemtom.. Tongue De bedugulva be van Tongue A bal egy ideje amúgy sem tökéletes :? De a vidi hátulja még mindíg csak enyhén langyos. A tranyók se sokkal melegebbek üzem közben sem. Meg van ez méretezve rendesen Big Grin Járt a kezem között már pár hasonló teljesítményű mai cucc.. egy óra hajtás után mind a borda, mind a trafó sütött..
Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális Smile
Válaszol
Nem vagyunk hülyék! Ismétlem, nem vagyunk hülyék!
Válaszol
nem rossz

u -val kezdődő ország - Jugoszlávia öö
3 szögnek mennyi oldala van? üü 4 ? , nemtom nincsenek, 1 ?
Tony Blair egy gördeszkás...
Star Wars igaz vagy hamis történetet dolgoz fel ?? igaz ... á
Mennyi Eiffel-torony van Párizsban ? ööÖ 10 ?

.torz.
Válaszol
Jugoszlávia nem hülyeség, mert tényleg „Ju”-val kezdődik. Bár a kérdés nyilván az U-ra mint betűre vonatkozott.

Ha a háromszög szögeit 90°-nak vesszük, akkor kinézhet 4 oldalúnak is. Ha meg 180°-nak, akkor meg egy oldala van.

Star Wars: a történet igaz, csak nem történt meg.

Eiffel-torony: én pl. Budapesten is láttam, a Hungexpo bejáratánál ki volt téve egy.

Amit leírtam az természetesen hülyeség, de mindent be lehet bizonyítani, azt is ami nem igaz. .haha.
Ezt az ügyvédek tudják a legjobban.
Válaszol
Jövő héten gazdagabb leszek két DC2050-nel és egy vivi erősítővel. Smile Lesz mit felújítani rajtuk. Meglátjuk mi lesz belőle
Válaszol
Egy jó szélessávúval túlléphető. Big Grin
Válaszol
Ingyen volt, sokat nem bukok. Membránszélet cserélnem kell, ha az erősítő jó lesz, akkor már megérte.
Válaszol
Főleg, ha eladod. ;-)
Válaszol
SEAS Írta:Jugoszlávia nem hülyeség, mert tényleg „Ju”-val kezdődik. Bár a kérdés nyilván az U-ra mint betűre vonatkozott.

Ha a háromszög szögeit 90°-nak vesszük, akkor kinézhet 4 oldalúnak is. Ha meg 180°-nak, akkor meg egy oldala van.

Star Wars: a történet igaz, csak nem történt meg.

Eiffel-torony: én pl. Budapesten is láttam, a Hungexpo bejáratánál ki volt téve egy.

Amit leírtam az természetesen hülyeség, de mindent be lehet bizonyítani, azt is ami nem igaz. .haha.
Ezt az ügyvédek tudják a legjobban.
Szerinted a válaszadók hány ezreléke képes ezt felfogni. .haha.
Válaszol
0<%<1 .?.
Válaszol
Valahol valaki leírta, mi is a pontos menete a hangszóró membránszélének cserélésének. Ezt keresem. Valaki nem tudja merre van? .oh.

Megnéztem a DC 2050-eseket Azokban kell cserélni, valahogy a dobozt rendbe hozni. Valahogy eldöcög majd azzal az irányított magassal is.
Működök a hozzá való Videoton erősítő is, egyedül a bekapcsológombja rossz.
Az erősítőn mit kell átvizsgálnom?
Válaszol
Leginkább 8) Mindent. De ha nem nagyok a követelmények, akkor elkócsere a végfokban, meg körülötte az alaplapon a 470uF-okat kidobni elsőre. Másodikra át lehet variálni a szabályzót kicsit, meg a vég visszacsatolását, áramkorlátot.
Válaszol
Követelmény, erősítsen négyszögjelet, ámen. 8)
Válaszol
Azért, ha jobban belegondolsz, ez nem is olyan egyszerű feltétel. Smile
Válaszol
A mai fiatalság zenéjéhez meg fog felelni. Ha meg minőségre vágyok, felkapom a sennheisert. De mindenképpen belenézek majd Smile
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 171 Vendég