A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Én meg új telefonnal, ill. telefonszámmal leptem meg magam karácsonyra Tongue
Nem én vagyok hülye.. a világ nem normális Smile
Válaszol
Na miylen teló?

Nálam erre frissült a rendszer: http://www.terratec.net/en/products/PHAS..._1632.html és http://www.behringer.de/EN/Products/ECM8000.aspx
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Gratulálok hozzá!
.tok.
Válaszol
Ilyen ni:
http://www.sonyericsson.com/cws/file/1.6...4231/J105i
Bementem a telefonbótba, és mondtam: a lényeg, hogy bővíthető memóriás legyen, legyen hozzá füles, meg FM rádiót is tartalmazzon, és tudjak vele telefonálni. Meg is kaptam: 8 gigáig bővíthető (microSDHC), FM rádiós, és tudok vele telefonálni Big Grin A többi dolog, amit tud (2 megapixel, QVGA kijelző 256000 színnel, MP4, 2 kamera, HSPDA 3,4 megabit, 4 féle USB csatlakozási mód, logikus szoftverfelépítés, megbízható, stabil működés, rengeteg hasznos apróság, és még sokminden, amit nem fedeztem fel még) már csak hab a tortán Tongue Ja, és ZÖLD (az új GreenHeart vonal alsóközépkategóriás képviselője: energiatakarékos, tényleg alig melegedő töltő, újrahasznosított műanyag, nuku papír user manual, nuku CD, hanem mindez a telefonban van szoftveresen). Ezen kívül ennyiért még egy kevésbé precízen összerakott Samsung lett volna.. De e felé húzott a szivem.. a K310i is 3 éve szolgál, és még kutya baja, csak mondom ha már előfizus leszek, veszek hozzá egy telefont is Tongue
Válaszol
Jó ez, én is ilyet akartam. Csak még várat magára.
Válaszol
Melegítem a hangulatot egy kis muzsikával itt a koliban Big Grin Igaz, nem pakoltam ki a falakat a folyosóra, de beszólják az egész szintet. Kenwood CD, null hangszin, a kivez jelző 30 és 100 közé ugrik csúcsban.. semmi torzítás.. és a hátulja is csak langyos.. komolyan, mióta kivettem az áramkorlátot meg megtoltam a puffereket, nem melegszik annyira a Videoton Tongue
Válaszol
pedig egyenáramú szempontból nem változtat Big Grin
Válaszol
Hmmm má megin' csal a láccat.
Válaszol
Hali! Nem tudja valaki Realtek HD Audio integrált hangkártyával hogyan lehet a TRAKTOR-nak 2 csatornát megnyitni (két dekknek, external mixer módban)?
ASIO4ALL-lal esetleg?
Válaszol
Kérdezz itt.
Pfff, most olvasom újra: integrált. Na erre most ráb...ólintanék, de nem melóban vagyok. Ott ugyanis olyan van. Emlékeim szerint jó kis súgó is van hozzá, de nemtom mikori. Talán 4-5 éves lehet a vas.
Válaszol
DjTaRsY Írta:... Realtek HD Audio integrált hangkártyával ...

Mi a jó abban a „kártyában”?
Válaszol
Semmi jó. Egyébként ADI 1988 chip. Mivel ez egy otthoni gyakorló gép, miért kellene többet beleáldozni? Éles használatra rendes kártya van. Smile
Válaszol
Úgy már más, nem szóltam Wink
Válaszol
Ez mire jó?

http://www.fostexinternational.com/docs/...fw800n.pdf

[Kép: image-20EE_4B8039DC.jpg]
Válaszol
Adatlapja szerint egész tűrhetőek a jóságai.. Tongue Bár jó nagy Vas-e van..
Válaszol
Zupp, te valami másik adatlapot néztél sztem.

Legfeljebb nézni jó, meg $-t költeni.
Válaszol
Jó.. nem tudok még szemre megállapítani T-S-ből dolgokat Big Grin Csak feltételeztem Tongue

Megnéztem: 2680$.. azaz gugli szerint:
2680 US$ = 533 864.542 Hungarian forints

Big Grin
Válaszol
A 18-at csak el tudod osztani 0,76-tal.
Válaszol
Jaigen.. Fs/Qes... Eszerint EBP=23,68.. egyebet nemtudok elmondani..
Válaszol
zupp87 Írta:Megnéztem: 2680$.. azaz gugli szerint:
2680 US$ = 533 864.542 Hungarian forints

Ennyiért vakításnak is sok.
Pedig még arra még talán alkalmas lenne bizonyos körökben.
Válaszol
Basszus.
Leégett a kedvenc pizzériám Sad
2 percre lakom a helytől hajnalban a tűzoltókra keltem...nem mindennapi reggel.....

http://www.teol.hu/tolna/kek-hirek-bulva...lye-288770

R.I.P.
Biztos vagyok benne,h. a Föld körül 2345m magasan 1 pár rendörcsizma kering,csak persze meg kell tudni azt keresni.
Válaszol
uhh. .sokk.
Válaszol
Multkor Shalafi mutatott nekem egy mérést elkészült váltóval.. két, számomra ismeretlen hangszóróval. Mit mondjak.. aki tud, az tud Smile Bár szerinte még az nem tökéletes.. Mondom akkor az enyém milyen? Big Grin (Előtte megmutattam neki az 1m-ről zajjal készült mérésem).. Válasz: azt el tudnánk adni Videotonként Big Grin (Lehet tudatalatt ezért vettem rá a logotechből videoton cimkét ? Big Grin Big Grin)
Mindenesetre egy jó tulajdonsága van egyelőre: az összes, koliban fellelhető cucchoz képest (sok van itt, de sokféle is) példásan kiegyensúlyozott a mélytartománya. Egy vetélytársa van szerintem csak e téren.. (vagyis kettő, mert olyanból kettő van a negyediken..): Creative S750.. persze ha nincs nagyon eltekergetve. Bár az kicsit erősebb.. és talán mélyebbre megy..
(Említettem már: abban van az a 3 tekercses 200mm-es Cambridge mély.. amit 3x1/2 STA575 hajt meg.. és amiről semilyen adatot nem találtam eddig.. mert csak ennyi van rajta, hogy Cambidge Soundworks meg sok szá egymásután /csak emlékeztetőül: 1 dbSTA575: 80W+80W @ 0,5%/.. ja, és Creative-ban mér is lenne más mint Cambridge SW.. Creative annak egyik márkaneve.. úgytudom).
Válaszol
Nem voltak azok ismeretlenek. A mélyközép ugyanaz, mint a tiéd. Tongue Linkeltem is ide a kétutas topikba az audioDiY-en fent van az építés menete.
Válaszol
Kedden egyébként kicsit banzájoztunk.. azóta Szabináéknál vannak a dobozkáim.. meg a Vidi.. Fasza csajok.. kijelentem: ésszel használják a berendezést Big Grin Szeretik amúgy halkabban 4-ig tekerni a mélyet.. de még nem hallottam hangosan se onnan torzítani az erősítőt.. Szabina mindíg kontrollálja a hangszint.. Big Grin Ott jól sikerült elhelyezni.. kicsit jobban be van pakolva a szoba, és másabb, bitangabb a mély.. csak egy gond van.. buli végére mindíg előremásznak a szekrény tetején az üres piásüvegek .haha. .zold.
Válaszol
Kedves shalafi és Többiek!

Nem tudom, hova írjam, így ide írom:

Megváltozott az E-mail címem, amit próbáltam kijavítani a profilomban, de nem stimmel a jelszó, ezzel visszadobja próbálkozásom.
Nem változtattam meg a jelszót, csak az E-mail címem.
Ha tudnál, vagy tudnátok segíteni, megköszönöm.

Új E-mail címem: mikisys@rubicom.hu

Üdv! SMA
Válaszol
[off:1]Off próba.[/off:1]

Ez érdekes, azt várná az ember, hogy ami a két off között van, azt írja kisebb betűvel, de nem, ez cseles.
Válaszol
Nálam azt írja. A sima szöveg 12 az offos 11 pont. .sokk.
Válaszol
[off:1]nanézzük[/off:1]
Én is kipróbáltam. Nekem is nagyobb Big Grin
Válaszol
Nem tudom mi lehet. mindhárom böngészővel végignéztem. .sir.
Válaszol
szerintem nyomni kéne egy F5 gombot, hogy frissítsen, mert új CSS van a háttérben. És az előzőben nincs benne az off class.
Válaszol
zupp87 Írta:Creative S750.. persze ha nincs nagyon eltekergetve. Bár az kicsit erősebb.. és talán mélyebbre megy..
Nemtom, de nekem a Creative hangja nem jött be. A mélyei pláne nem. Olyan mint egy szépíró. Mindent szépre ír. .aaa.

Jóvan, szarabb hasonlat nem jutott eszembe. Inkább csendben .tor. .kopp. .pia.

Lala mi lesz a hangszórókkal? És a dobozos cuccal? .ehes. .cigi.
Válaszol
Széles már van nagyjából kész állapotban. Igaz azóta variáltam a hangszórókon is nem keveset. Ezért kértem vissza fehérvárról is az ott lévő példányokat.

A sunyihoz még nem volt erő hozzákezdeni, most alkatrészgyártás megy, aztán egy nagy JBL és utána sztem ő következik.
Válaszol
shalafi66 Írta:Széles már van nagyjából kész állapotban. Igaz azóta variáltam a hangszórókon is nem keveset. Ezért kértem vissza fehérvárról is az ott lévő példányokat.

A sunyihoz még nem volt erő hozzákezdeni, most alkatrészgyártás megy, aztán egy nagy JBL és utána sztem ő következik.

Ejjjj! Nicholas meg várja mint a messiást. Big Grin .monokli.
Válaszol
Szegény.. ha tudná. Big Grin
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 8 Vendég