A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RA-6363S
Ha esetleg valakit érdekel van egy RA-6363S rádiós erősítőm alkatrésznek!
Válaszol
Mi lett vele?
Tán magán kívül van?
Válaszol
Hogy mit csináltak vele pontosan nem tudom mert kaptam. Annyit mondtak, hogy hiányzik belőle egy kapcsoló. Hát belenéztem érdekességképpen, de hiányzott az egyik végfokpanel meg a tuner kicsit meg lett berhelve ugyhogy a tuning nem jó rajta. Elméletileg ennek a modellnek a hangszinszabályzója egész jó és az speciel benne is van Big Grin
Válaszol
Ha nem jön össze az EA6363S, meggondolom a dolgot. Azért gondolom meg, mert pont a végfok maradt volna eredeti (egy darabig), a fono meg a szabályzó repülne...

Pont szabályzóm van különben, ha érdekel valakit. Éppen azért van, mert gyengének (nem hibásnak!) találtatott és száműzetésre itéltetett egy pont ilyen készülékből... és inkább kapott egy másikat.

A rádiórész hibája aggasztó, ha már rádióról van szó. Milyen mérvű beavatkozás történt, hogy nem lehet hangolni? Látható a beavatkozás?

Azért valami (alkatrész)árat jelöljél meg.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
A tuner részével annyi a gond hogy hiányzik az előlapról a tekerőgomb és a toldatot valami ok miatt kiszedték emiatt nincs rajta a cérna ami hajtja a keresést amugy a keresője (elméletileg .forog. ) hibátlan.
Válaszol
Szóval a gomb meg a húr hiányzik, a toldat megvan? Habár még ott a programkapcsoló - ha jó.

A végfokból a panel hiányzik vagy a tranzisztorok is?
Válaszol
A programkapcsoló jó. A bal oldali panel kompletten megvan a jobb oldali meg kompletten hiányzik .zold. A toldat megvan a tekerőhöz csak kicsit meg van hajolva.
Válaszol
Helló HorsePower, megvan még az alkatrészbázis? Helyileg hol található és mennyiért vennél érzékeny búcsút tőle?
Válaszol
Helló!

Még meg van a drága! Miskolcon van a cucc, az ár meg annyi amennyi neked megéri érte! Big Grin

Üdv.: HorsePower
Válaszol
Ezt még akkor megbeszéljük, ha Garfielddel meg tudok újra egyezni a fuvarban.
Válaszol
OK! .zold.
Válaszol
1500 megfelel egy fél erősítőért meg 3/4 rádióért? Lesz egy kis munka is vele...
Válaszol
Ha meg tudsz egyezni Garfield-al a szállításba egy ezresér' a tiéd!
Válaszol
Imádom ha valaki leveri az árat. Ez Wagner úrnál nem fordult elő. Hogyan fizessek? Már ha Garfield benne van a buliban, és nem néz hülyének hogy egyszer így máskor úgy.
Válaszol
Mittomén! Küldjek bankszámlaszámot mélbe?
Válaszol
Amugy meg ahogy neked jó!
Válaszol
HorsePower Írta:Mittomén! Küldjek bankszámlaszámot mélbe?
Szerintem úgy nekem is megfelel. Garantáltan célba ér. De addig ne küldjed amíg, Garfield nem nyilatkozik.

Garfield! Menni fog a dolog így is? Miskolc a feladási állomás.
Válaszol
Ok megbeszéltünk! Wink Akkor várjuk Garfield barátunk visszajelzését .!.
Válaszol
Vettem.
Válaszol
h_jozsi Írta:Vettem.

Hát március 2-án voltam már Miskolcon, de természetesen megoldható a dolog. A jövő heti Eger mellé nem fér be, de a közeljövőben kitalálok rá valamit. Miskolcon túl is van még célállomásunk, így útbaejthető valamikor április hónapban. Kedd és csütörtök a lehetséges napok, napközbeni átvétellel. Üdv.
Válaszol
Garfield!

Időben nem sürgős a dolog, amikor neked alkalmas és útbaesik. A tényleges helyet (és majd a pontos időpontot) kell ebben az esetben egyeztetnünk HorsePowerrel. Gondolom PÜben. És máris köszönöm.

A szállítási cím nem változott, de ez ezek szerint még ráér. Ezt is majd PÜben, ha megfelel.

HorsePower jelentkezz! Ha megbeszéltük a részleteket jöhet a bankszámlaszám mélben.
Válaszol
h_jozsi Írta:Garfield!

Időben nem sürgős a dolog, amikor neked alkalmas és útbaesik. A tényleges helyet (és majd a pontos időpontot) kell ebben az esetben egyeztetnünk HorsePowerrel. Gondolom PÜben. És máris köszönöm.

A szállítási cím nem változott, de ez ezek szerint még ráér. Ezt is majd PÜben, ha megfelel.

HorsePower jelentkezz! Ha megbeszéltük a részleteket jöhet a bankszámlaszám mélben.

OK! A többit HorsePower jelentkezése után PÜ-ben.
Válaszol
Hi mindenkinek!

Itt volnék, nekem megfel a kedd meg a csütörtök is bár kedden jobban ráérek. Csütörtök is megoldható ahogy Garfield-nak jobb!

Üdv: HorsePower
Válaszol
Akkor részemről minden tiszta. HP, jöhet a bankszámlaszám meg a neved, az kell az átutaláshoz. Biztonság kedvéért mindkettőtöknek PÜben megadom a mobilszámom. Úgy látom, Garfield nincs mindig netközelben. Még annyit tudassatok mikor lesz a tényleges fuvar, hogy addig a Pesti kollégáimmal meg tudjam beszélni a dolgot.
Válaszol
h_jozsi Írta:Akkor részemről minden tiszta. HP, jöhet a bankszámlaszám meg a neved, az kell az átutaláshoz. Biztonság kedvéért mindkettőtöknek PÜben megadom a mobilszámom. Úgy látom, Garfield nincs mindig netközelben. Még annyit tudassatok mikor lesz a tényleges fuvar, hogy addig a Pesti kollégáimmal meg tudjam beszélni a dolgot.

Szia!
Hát Net munkahelyen és olykor este egy kicsit otthon is.
Pü ment (remélem) 2x is kattintottam az elküldre, de nem tudom reagált-e a rendszer, mert semmi változás nem volt. Így vagy nem küldte el vagy 2x is elküldtem. Ha visszajeleznél, hogy átment, az jó lenne. Keddre fogom szervezni az utat, csak még a pontos dátumot nem tudom. Üdv.
Válaszol
Most néztem nem jött át. Lehet hogy úgy jártál mint én, hogy nem adtam meg témát, anélkül nem megy el. Próbáld ki így! Az enyém átment?

Tehát az még nem fix, hogy melyik kedd, ha jól értem.

Ha addig netalán mégis beüt valami fuvar innen (ami nem valószínű, de ki tudja) Miskolc felé, akkor értesítelek. Remélem nem fogsz megsértődni hogy ennyit hülyítelek... a dobozokkal egy fuvarba tervezed?
Válaszol
Telefonszámot megkaptam! Köszi.

Lenne még egy kérdésem h_jozsihoz. Van egy Beag Qualiton keverő erősítőm durván 6 vagy 7 évet állt egy dohos raktárba (kicsit megpiszkálva ugyan) de megvan mindene tudsz vele valamit kezdeni mert akkor szivesen odaadom a Videotonnal együtt?!

A többi meg megy mélbe!

Köszi üdv: HorsePower Big Grin
Válaszol
Dereng valami róla. Talán monó, 4-5 csatorna, mikrofont is fogad vagy kettőt, s talán 50 W. Hangosításra való. Azt már nem tudom, hogy csöves-e, de talán már félvezetős. Valami ilyesmi?

Ilyesmi nem szerepelt a terveimben, de gondolkozok rajta. Bár volt egy eset aminek kapcsán felmerült ilyesmi igénye bennem. Bónusz lenne vagy van ára is?
Válaszol
Benne van az ezresbe! Ez sem a legtökéletesebb! Sőt! Vagy három hétig szellőztettem mire kiment belőle az a dohos szag! Nekem csak porfogó, nincs rá szükségem ugyhogy szivesen odaadom hátha tudsz vele valamit kezdeni! Amugy AET-453 a tipusa és valóban 50 W 4 bemeneti csatornával ja és tranzisztoros.

Egyébként megkaptad a mélt?
Válaszol
HorsePower Írta:Benne van az ezresbe! Ez sem a legtökéletesebb! Sőt! Vagy három hétig szellőztettem mire kiment belőle az a dohos szag! Nekem csak porfogó, nincs rá szükségem ugyhogy szivesen odaadom hátha tudsz vele valamit kezdeni! Amugy AET-453 a tipusa és valóban 50 W 4 bemeneti csatornával ja és tranzisztoros.

Egyébként megkaptad a mélt?

Mélgyütt. Rövidesen intézem az utalást. Hát nem tudom, lehet hogy kíváncsiságból igény tartok az AET-ra, elég legendás darab. Legfeljebb nyitok egy múzeumot...

50Watt! Millen elképesztő teljesítmény volt az akkoriban! Szegény csak az indulókat játszhatta, esetleg egy-két esküvő...
Válaszol
Megmondom őszintén, nemtom mért, de az AET engem is érdekel kicsit. Smile NNo tényleg csakegy kicsit. Wink
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Nosztalgia? Megszépült emlékek? Vad bulik? etc...
Válaszol
EMlékek talán, mondjuk nem túl sok. Wink
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Felkeltettem az érdeklődést ezzel a Beag erősítővel pedig nem egy új darab! Ha Józsi úgy dönt hogy mégse kellene neki ez a nagyszerű szerkezet akkor a tiéd lesz Shalafi! Egyébként még van egy orion orister erősítőm is -ha már nosztalgiáról esett szó- még az ára is rajta van: 3850Ft!! .zold. Big Grin 2X15 Watt miutáb kikapcsolom kb 3-4 percig még szól nyugodtan tovább! Több műkincsem nincs de az orion nem eladó csak érdekességképpen említettem Big Grin .!.
Válaszol
Akkor maradjunk annyiban, hogy csak akkor tartok az AET-re igényt, ha Shala-lala nem. Szépet mért ma nekem...

Már tervezem az RA végfok pótlást. Nem találtam a Piret-féle komlementer-szimmetrikus legutóbbi módosított verzióját a neten, meg olvastam néhány tévedésről a koncepció vonatkozásában. Úgyhogy valószínűleg marad egy bevált TEXAS kapcsolás, ami nem háklis a terhelésre és egyszerű de nagyszerű.

A dekóder már biztos hogy Orion lesz, azt csak be kell dugni (hess pajzán gondolatok) a slotba. A RIAA meg a B.J.CODD szerinti kapcsolás .

Na kellett ez nekem... rahedli munka.
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 3 Vendég