A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RA-6363S
HP, elindítottam az utalást. A rendszer reggel teszi a számládra, de úgyis észreveszed, ha van SMS értesítésed.

Shalala még nem nyilatkozott az AET-ről. De addig ráér, amíg Garfield nem jár arra. Végső esetben ha nincs Shalától semmi jelzést pakold fel azt is.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
OK! Köszi! Ha Shalafi lemond az AET-ről megy az is!

Üdv!
Válaszol
Mit olvastam, Shalafihoz akarsz menni hsz-ért? Hoznál nekem tőle HA13-478 mozgórészt (Shala tuggya miről van szó), hogy azt is elhozná Garfield? Számlát egyenlítem a megszokott módon. Már ha ez előbb tud megtörténni mint hogy Garfield lebonyolítja a fuvart, csak úgy lenne értelme. Sürgősnek nem sürgős, csak ennyi értékhez sok a psotaktsg.
Válaszol
Ha időm engedi elmennék érte (postás eset után nem nagyon bízok a csomagküldésbe), kérdés hogy mikorra lesz kész a méréssel Shalafi, de ha más nem elpostázza az enyémmel és akkor innen már viheti Garfield.
Válaszol
Meg szerintem Garfielddal is meg lehet egyezni, hogy úgy szervezze a szállítást, hogy a kettő együtt mehessen.
Válaszol
HorsePower Írta:Meg szerintem Garfielddal is meg lehet egyezni, hogy úgy szervezze a szállítást, hogy a kettő együtt mehessen.
Arra gondoltam, hogy Garfieldnek valószínűleg nem okoz gondot egy fél hangszóróval többet cipelnie Pestre magával, ha addig az hozzád kerül valamilyen módon. Tehát a te csomagodban is eljuthat hozzád, ahogy írtad.

A fuvar tervezett dátuma talán 6-ika, ha jól emlékszem a PÜ-re, de azért megnézem.

Szerk: rosszul emlékeztem, még nem fix az időpont.
Válaszol
Oké! Ne aggódj mindenképp megoldjuk valahogy!
Válaszol
Akkor a többi részletet majd ha aktuálissá válik. Csak Shalától kérdezem, hogy ha úgy alakul, van-e a fent említett alkatrájsz készleten? Meg a forint értéke is érdekelne.
Válaszol
HP, délelőtt jutott eszembe, hogy hétvégén valószínűleg (biztos) nem működik az átutalás, mert nincs banki nyitvatartási idő. Tehát csak hétfőn reggel fog megjelenni a számlán a lóvé. A 7/24 (bármikori) utalás csak bankkártyák között (a bankkártya számának ismeretében) működik.
Válaszol
Nem gond rá ér! Viszont nincs sms értesítőm (nem akarok havonta még azér is fizetni), de nemsokára küldenek postán egyenleget (vagy lekérem ótómatánál) és akkor megtudom, hogy megkaptam-e.
Válaszol
Hétfőn járulhatsz az Úr Automatájához.
Válaszol
Meglesz! Lekérem az egyenleget, de nem lett volna muszály ennyire sietni, de azért köszi szépen!
Válaszol
Sietni? A számlát úgyis ki kell egyenlíteni... egy gonddal kevesebb. De csak akkor modhatunk áment ha megvan.
Válaszol
Helló Józsi! Meggyütt a zseton! Köszönöm szépen!

Más: Beszéltél Shalafival alkatrész kapcsán? Ugyanis ha rendelni kell Fehérvárról a napokban fogok hsz-t rendelni és azzal együtt megrendelem ha gondolod!
Válaszol
Akkor az üzlet megköttetett.

Shalától érdeklődtem itt fentebb de nem reagált még. Majd megcímzem egy méllel. Hogy tervezed, te utazol vagy psota?
Válaszol
Még nem tudom, hogy lesz. Shalafi azt írta hogy holnap valószínüleg kész lesz a mérésekkel viszont én a héten nem tudok menni, max jövő hét jöhet számításba de az is zűrös meg még hangváltóhoz is kellenek cuccok.
Válaszol
HorsePower Írta:Szóval panel megy Shalafinak .?. És én mikor mehetek Shalafihoz?? .zold. No meg itt van még az erősítő is! Szállításról nincs még hír Józsi? Kicsit kezd kínossá válni a dolog! Ki van fizetve oszt még mindig itt csücsül.
Hát hogy Shalalához mikor mehetsz, azt vele beszéld meg. De úgy látom ráérsz pazarolni a kölnit addig, ha a barnára vársz.

Mindenesetre ne aggódj, majd csak arra jár Garfield. Addig pucold ki a fenti modulokat belőle. De ha bizonytalan vagy, hogy melyik mi, akkor baj van... csak kéne pár dolog belőle. Pl. a szabályzó meg a RIAA szükségeltetik amíg le nem operálom a csatlakozósort róluk.
Válaszol
Má' remélem minnél hamarabb mehetek, már nagyon vágyok arra a kis barnára... .zold.

Szal dekóder meg végfok megy Shalafinak, eddig tiszta. Továbbá a hangszínszabályzónak mi lesz a sorsa .?.
Válaszol
Mint az előző hsz-ban írtam, a többire még szükség lesz alkatrájsz szempontból. Ha mész Shalalához hoznál tőle HA13-478 mozgórészt, ha addig Garfield nem jelentkezik? Be lehetne csomagolni a többi cucc mellé. Számlát a szokott módon egyenlítem.

Ja, és valami dobozfélébe be tudod majd rakni a herkentyű(ke)t? Nem tudom aktuális-e a többes szám, Shala még nem nyilatkozott egyértelműen az AET magáé tételével kapcsolatban csak vacillált.
Válaszol
Ja jó csak azt hittem a többit is ki kell pucolni. A végfok meg a dekóder már kint van. 478-hoz meg hozok alkatrészt természetesen csak majd említsd meg Shalafinak is.

Csomagolás is meg lesz csak már ott tartanánk .zold. Big Grin ! Az AET-ről meg tárgyaljatok Shalafival!
Válaszol
AET ügyben Shalának kell egyértelműen nyilatkoznia. Ha kell neki, használhatod esetleg fizetőeszköz gyanánt: kilóra cseréltek. Hihihi.
Válaszol
Mintha valahol írtam volna h. szeretném azt az AET-et. Smile Nem tudom viszont, h. hány kiló.... Big Grin
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Na eszvékre etyértelmü vót. Killóra nészve viszontnem. tudom, de bisztos vanetypár. HP, csomaggold Shallának asz AET. et.

Shalla, a fentebemlitet mozgórész (a 473) vane a raktár kézletbe? Kéne hoszá ojan porvéddőis amit forditva (negattiv polaritásval) tudok be ragacsolni.
Válaszol
HorsePower Írta:Ja jó csak azt hittem a többit is ki kell pucolni. A végfok meg a dekóder már kint van. 478-hoz meg hozok alkatrészt természetesen csak majd említsd meg Shalafinak is.

Csomagolás is meg lesz csak már ott tartanánk .zold. Big Grin ! Az AET-ről meg tárgyaljatok Shalafival!

Holnap szállítás Bp-re és Mezőkövesdre is. PÜ. ment!
Válaszol
Viszont nincs 478-hoz alkatrészem, tehát azt nem adok.
Válaszol
Túl sok lenne a jóból egyszerre! Az AET viszont megy hozzád Garfield elviszi.
Válaszol
De csak mekmutattya amíg nincs alkatrájsz. Asz 478hoz.

Adigra lesz mire megya javitot ládokért .?.

HP, nefeljcsdel asz AETbe begyőmöszölni a kiopperált modulokatt is. Salalának. Be is foraszthatod hoty ne zörögjön asz útközbe. .csitt.

Sikerültt meg beszéni Garfilddal a randit .?. Hol .nap. ra.
Válaszol
Már egybesűrítettem az AET-ba mindent, kicsit szűk volt a hely de megoldottam .tor. .foghijas. Benne van minden!

A holnapi találkozó még szerveződik, végleges csak holnap lesz, de megbeszéltük Garfieldal a dolgot.
Válaszol
Nagyon köszönöm, megvan az aet, és a többiek, meg egy pár DC 2050 is, azokról a javítások között írok majd. .eros.
Válaszol
Nincs mit. Egyébként mit szólsz hozzá? Mármint állapotát tekintve!
Válaszol
Félretettem. Big Grin Naggyon ijesztő elsőre, majd egy szabad hosszú hétvégét rászánok esetleg. Big Grin
Válaszol
Elösször majd igycsinálsz .morcos. azután igy .kopp. végül .pia. .cigi. .nover.
Válaszol
Elég romosnak látszik az állapotja, lehet, h. a 100V-os részét nem is bántom... A 2n3055-tel lesz baj, nem tudom mivel kéne helyetesítn, olyan sok belőle a hamis most...
Válaszol
Lehet hoty nállamis reklaszál vaty hotykel irni a fijjokba pár ilyen tranyisztori. .zzz. Meknésszem? .??.
Válaszol
Kössz, előbb megnézem, h. jó-e ami bennevan. Az viszont nem holnap lesz.
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 2 Vendég