A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Érdekes hogy nálam minden projekt , lazítással kezdődik . .oh.
Válaszol
Mócsing Írta:Lex Te kit tettél el láb alól ?

Ezt hogy érted? .sokk.

PS.: Próbáld ide:
lexicon
kukac
chello
pont
hu
Lehet, hogy az a baj, hogy túl nagy az állomány. Küldd a fenti címre, hátha ott jó lesz.
Lex
Válaszol
Nem baj. Van ahol azzal is folytatódik, sőt azzal fejeződik be. .haha.
Lex
Válaszol
Ki rendezte át a hozzászólásokat? :x
Lex
Válaszol
Horvát orrszági nyaralás közben , némi ellenszolgáltatás ellenében egy hétig útáltam az haver anyósát . Mamika jobban virult mint valaha , viszont a kutyája megdöglött . /mármint a haveré / Hiába 450 km-ről ekkora a szórás . .no.

Megpróbálom erre a címre is elküldeni .
Válaszol
Én voltam az átrendező, csak most nem dokumentáltam a folyamatot a MOD-topikban. Valójában csak takaríottam az OFF-okat. Smile
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Mócsing!
Te egy nagy ló vagy?

Egyébként ez meg van. Azt hittem egy konkrét alkalmazást küldesz. NYÁK tervvel, meg miegymás. No mindegy, mert közben találtam kitet is.
Azért köszi.
Lex
Válaszol
Ezen a nagy lón , én is csodálkoztam . Mindenkinek viszonylag normális név jelenik , nekem meg Nagy Ló .
Aztán nemrég rájöttem, mikor az email címet csináltam én írtam be mint nevet . No comment ...
Múltkor megváltoztattam a valódi nevemre ,akkor meg Péter nem tudta kiről van szó . Vissza írtam .
Válaszol
A Józsi által beszerzett adatlapot kérted . Azt küdtem .
Panel meg fölösleges .
Válaszol
Csatlakoszom asz utánam szólóhoz. .szia.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
Én pedig csatlakozom a hálózathoz. .nyelv. Ma épp áramszü-net volt. Wink
Válaszol
Asz nem egy megrászó élmény .aaa.
Éjcakára mek ugysemkel.
Válaszol
Az őzünknek lessz megrázó élményben része , készül a villanypásztor .
Válaszol
Főlegha a vilanykanász eszt fogja huszni asz özike füllébe. Mindanégy sarokba kellegy hang szoró. 110Vos. .hehe.
Válaszol
Volt egy piezo .
Igaz nem zene ,hanem ultrahangu sziréna szólt rajta . Útálta, de a bab megért neki ennyi kellemetlenséget . .morcos.
Javasolták hogy hívjam meg ebédre , és ő legyen a főszereplő .
Sajnálom ezt a dögöt elpusztítani .
Válaszol
Bambipörkölt .?. .ehes. Ha sajnálod van még .nyuszi. .foghijas.
Válaszol
A nyuszit is sajnálom .
Én egy fínom mimóza lélek vagy .oh. k .
Válaszol
Ezek után csak abban reménykedem hogy nem műkajákon élsz. .hm.
Válaszol
Talán a növényeket nem sajnálja. (nincs káposzta emósün)
Lex
Válaszol
Az emósünt sem akarom megenni .
Válaszol
Tudom, állatokat nem eszel. A káposztára gondoltam. Big Grin
Lex
Válaszol
Ááá .
Nem vagyok vega , csak sajnálom őket .
Azért hogy sárguljatok az irigységtől , már ettem csigát és teknősbéka leves konzervet is ! Sad
Válaszol
Az bazi rágós lehet. Már a bádog.

Teknősbéka... mi az a gyíkhúshoz képest?!
Válaszol
A teknősbéka leves konzervhez képest , talán a mennyei mannához tudnám hasonlítani .
A csiga meg egyszerüen szar .
Válaszol
Mannához hogy jutottál?
Válaszol
Hol élsz Te ?
Nálatok nem lehet kapni ?!
Válaszol
Eddig még nem láttam. Pedig néztem .sokk.
Válaszol
Mócsing Írta:A csiga meg egyszerüen szar .

Rossz helyen etted, ha nem ízlett. 8)
Válaszol
Az egyik kolléga dolgozott rajta közel egy egész napot , valamilyen francia recept alapján . Szörnyű volt . Elhatározta , csinál belőle rendes pörköltet .
Ha lehetséges az egy fokkal még rosszabb lett . Belekeverte a kutya kajájába , másnap reggel a szépen kinyalt edény alján ott vigyorgott az összes csiga . Ezzel a csiga projekt , törölve . .nyelv.
Válaszol
Mócsing Írta:A teknősbéka leves konzervhez képest , talán a mennyei mannához tudnám hasonlítani .
A csiga meg egyszerüen szar .

Manna? Nem kanna? .pia. És mi a baj a kakaós csigával? Mondjuk nem pörkölt alapanyag... .ehes.
Válaszol
És az anyák? .nover.
Válaszol
Mócsing Írta:Ezen a nagy lón , én is csodálkoztam . Mindenkinek viszonylag normális név jelenik , nekem meg Nagy Ló .
Aztán nemrég rájöttem, mikor az email címet csináltam én írtam be mint nevet . No comment ...
Múltkor megváltoztattam a valódi nevemre ,akkor meg Péter nem tudta kiről van szó . Vissza írtam .
Kedves S. Laci,

Nyugodtan visszaírhatod az emailcímedben lévő nevet az anyakönyvezett nevedre Big Grin
Volt egy jó sztori ezzel kapcsolatosan. Egyszer kaptam egy üzenetet Shalafitól, hogy
- Péter, épp most címzem a csomagot Mócsingnak, és a címzett részhez majdnem beírtam, hogy "Nagy Ló" !
Big Grin Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
shalafi66 Írta:Fs=23,141 Qms=6,846 Qes=1,152 Qts=0,986 1kHz-en az induktivitás 2,125mH Bár ez akkora érték, h. már a rezonancia pontba is beleszól, látszik a szimulált fázismeneten, lefelé haladva pedig nő egészen 135,9Hz-ig, ott a legmagasabb 3,6941mH Smile
Ezt hogy számoltad ki? Ha jól tippelek, akkor az 1,4141*Zmin-hez tartozó frekvencián
Z = 2*pi*F*L és innen L = 3,69 mH ??? Jól következtettem?
(Igy számolva 3.9 mH jön ki, de én hanyagul Zmin-nek 2.4 ohmot vettem.)
Na és az Le értéket hogy kell kézzel kiszámolni? (fdsa dörzsöli a tenyerét?)
Üdv, Péter
Válaszol
Fdsa dörzsölheti, legalább melegszik neki. A tenyere. Smile .taps. Nem fogom kézzel számolni, mikor a program helyettem 100* gyorabban és pontosabban megteszi. Ahogy te számolod az érdekes ugyan, de a valósághoz semmi köze. Amit én írtam, az meg látszik a modellezett fázismeneten. Abba meg nem köthetsz bele, h. a modellezés rossz, mer az jó. Smile Az impedancia elektromos része a hangszóróknál mindig egy sorosan kapcsolt ellenállás és induktivitás eredője, a következő képletek érvényesek rá (remélem, most nem b@sztam el egyiket sem...):
Z=√(R²+Xl²) Xl=ωL=2πfL szerk: és még valami: cosφ=R/Z ezér kell a fázismenet.
Frekvenciától függően mindkettő (R és L) értéke folyamatosan változik. Ezt próbálják közelíteni az újabb helyettesítő képletek. Az egy induktivitásos modellnél hogy melyik ponton adod meg L értéket, az többnyire már rajtad múlik, van aki 1kHz-en, van aki a legnagyobb felvett L értéket adja meg, láttam már többféle megoldást. Jól egy sem közelíti meg a valóságot, vagyis csak egy ponton érvényesek, tehát fölöslegesek. Smile
Válaszol
Átírom . /előbb ,utóbb /
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 20 Vendég