2006. 05. 01., 15:30
Az eltérés nem abból adódik hogy az OPA erősítése és az osztó nem ugyan abban az állásban van mint kalibráláskor .?.
|
OFF-tanoda
|
|
2006. 05. 01., 15:30
Az eltérés nem abból adódik hogy az OPA erősítése és az osztó nem ugyan abban az állásban van mint kalibráláskor .?.
2006. 05. 01., 15:48
SEAS Írta:Igazi május elsejei idő van. .nap.Felénk délelőtt esett. Csak délután mert előjönni a nap, de most már minek?
Üdv, Péter
2006. 05. 01., 15:56
Nocsak ,felébredtél ?
2006. 05. 01., 19:59
topeti Írta:Doki, a zárófedéllel történt már előrelépés? Még csak az emailemre sem válaszoltál!Off Mikor küldtél utoljára? On
Üdv Doki!
2006. 05. 01., 21:46
Nálunk egyáltalában nem sütött ki a nap, de legalább fagy nem volt.
2006. 05. 01., 22:04
doki Írta:OffOff Április 22 táján, mikor hazautaztam előtte 1 nappal. Arra is emlékszem, hogy Shalafival aznap többször váltottál levelet (emailt) bezzeg nekem nem írtál egyet se. ![]() Nem féltékeny vagyok, hanem mérges, mert úgy tűnt, mintha tojnál rám, vagy direkt nem válaszolsz. On
Üdv, Péter
2006. 05. 02., 3:54
Mócsing Írta:Az eltérés nem abból adódik hogy az OPA erősítése és az osztó nem ugyan abban az állásban van mint kalibráláskor .?.Úgy emlékszek, hogy ezt annó megírta Laci, és a válasz sajnos az, hogy ugyanabban az állásban volt minden ![]() Shala - jó a memóriám?
Üdv, Péter
2006. 05. 02., 19:00
Idézet:OffOff Akkor azt más olvasta .hm. ,mert utoljára ápr.14-én küldtél húsvétit,arra meg írtam is.
Üdv Doki!
2006. 05. 02., 19:04
Dátum: 2006. április 20., 20:24
Tárgy: zárófedél Szia Gabi ! Mit csináltál a zárófedelekkel, kihajítottad őket a kukába? Annyira szótlan vagy, fogadjunk még nem is mértél ! ![]() ---------- Üdv, Péter
Üdv, Péter
2006. 05. 02., 19:27
topeti Írta:Dátum: 2006. április 20., 20:24Elolvastam.Ilyen levélke nekem nem gyütt.És nem mérek,mert nem tudok hitelesen frekit mérni,viszont jobban szól,mint az eredetivel. Ja aznap 11 levélke jött,ebből 6 Shaláé(+1 éjjel),egy sem a Tiéd.Valamiért nem gyütt meg.
Üdv Doki!
2006. 05. 02., 19:34
Én arról nem tehetek, eltovábbítom, hátha most megkapod.
Te is szedd ki a levélcimeket
Üdv, Péter
2006. 05. 02., 19:36
topeti Írta:Én arról nem tehetek, eltovábbítom, hátha most megkapod.Átgyütt.
Üdv Doki!
2006. 05. 02., 19:45
Ma Pesten jártam és a troliból láttam a Rejtő Jenő utcát. Egyből eszembe jutott (Buzgó) Mócsing és Wágner úr... .taps.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
2006. 05. 02., 20:06
Nekem meg szaunázás közben a " Neander völgyi ember " .
Meg van valamelyikőtöknek ? .ut.
2006. 05. 02., 20:35
Hja, könnyen szaunázik az akinek a Ló tó a kertjébe nyúlik... .foghijas.
2006. 05. 02., 21:55
Főleg ha nem .pia. és nem dohányzik az illető .
2006. 05. 03., 19:24
Ne gondolj nagy dologra Józsi . Akkora helyiség mint két klotyó , fatüzeléses kályhával . Szinte semmibe sem kerül az üzemeltetése .
2006. 05. 03., 22:02
Csakasztnemértem hogy mit méregtelenítesz hasemmi kártékony szenvedéjed se nincsen? .pia. .sor. .cigi. .kv. .nover.
2006. 05. 03., 22:09
Te Mócsing, esz a lú egyrejobban teccik nekem. Percekig nézem és röhögök.... bocs. Hogy hunnak szedi Shala ezeket?
2006. 05. 04., 7:35
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2006. 05. 04., 7:46
Kéretikk a piroslámpást kékre cseréllni merígy mektévesztő hogyrendőr vagy tüszoltó vagy vendég a Kék Osztriga Bárból asz ilető.
2006. 05. 04., 8:34
![]() ![]() ![]() ![]()
2006. 05. 04., 9:15
HorsePower, megvan a két braun, jövőhéten jöhetsz érte.
2006. 05. 04., 14:33
De jó! .udv. Végre! .udv. Már nagyon vártam! A jövő hét nagy rohanás lesz de megyek érte mindenképp! A közép meg a magas is ott van nálad?
2006. 05. 04., 14:40
A magashoz várok pillét, mer végszükségből elhasználtam múltkor,
azér jövőhét. A közép is itt porosodik. De valami hangváltót ne kínlódjak hozzá?
2006. 05. 04., 15:32
Hát ha ennyi időd van és még egy váltó is belefér azt nagyon nagyon megköszönném. Na meg már amúgy is sokkal tartozok. Hogy fogom én ezt meghálálni .forog. ??
2006. 05. 04., 15:35
.boszi. Küldtél nekem pluszmunkát, az AET-re gondolok.
Nem azér, csak lehet, h. te kevesebb eséllyel indulsz váltótervezés ügyben, mint én. Bocs, de jobban-szebben nem tudtam megfogalmazni.
2006. 05. 04., 15:53
Semmi gond a megfogalmazásod tökéletes. Ez pontosan így van ahogy leírtad. Váltótervezésben tényleg nagyon kezdő szinten vagyok. Mégegyszer köszi.
Ja nehéz téged megtalálni Mezőkövesden?
2006. 05. 04., 16:01
Eddig még mindenki idetalált, topeti ugyan először rosszfelé indult, de valszeg azér mer sötét éjszaka volt már akkor.
.nap.
2006. 05. 06., 19:20
Mócsing Írta:A Jozsi egy hitetlen .Gyaur kutya, hogy pontosan idézzem ifjonckorom egyik kötelezően féligolvasott művéből. Mint mondtam (izé, .ir.), az én .ful. eim nincsenek illen finom nüanszokra kallibrálva. Teccik .ok. vagy nem .sir. nálam így dől el kérdés. Már ha tudom hogy amit lehet tenni azt megtettem. A Philips házimozi (nem is egy olcsó kategórija) szappantartóiról teljesen leszoktam mer eccerűen kattasztoffális .zsepi. szubostul cakkum powder. Nyóccentis hszkat akarnak 150 Hz-től használni, esz kész röhhej. .morcos. Lehet hoty emilyatt fogom mekszeretni asz AKAJIt. Bár nem írtam de szól már pár hete csak stagnál a dolog. .zzz.
2006. 05. 06., 19:30
topeti Írta:Csak a párommalHa az amire gondolok sokkal ócsóbb a kábelnál, van sajáthangja és ugysem figyelsz hoty miszól közben. .hehe. Legfeljebb ha közbeszólnak... .bomba. Tévedtem .?.
2006. 05. 06., 20:01
Ja csak nem folytattad a következményekkel... úgy elnéznék egy babakocsit tologató topetit.
Mellesleg roppant boldoggá tennétek ha nekem is keresnétek valami Mócsingéhoz hasonló képet az állatkertbül. Mer irigylem. Már szégyellem magam hotycsak nekem nincsen... .oh.
2006. 05. 06., 21:13
2006. 05. 06., 21:36
Esz sokaljob mintasza réveteg monhatni ürestekintetü játtékmaczkó. Mék bébiszekkér nékülis. Soká fog mektanullni járni? Merigy rohatsok pamper s fog keleni nekije.
Petya küddöt nekem álati képeket, de mindegyikken affrikaji életképek vótak klf. majomokkal. Céloszgatrám netallán esz azürge? Csak nemtudokneki vállaszolni mermegint vaccakol eszafránya frimmél ésnállam marad asz üsszenetem. Dellehet hoty kéthétmúlva mekkapja. Hoty inkább asz ős korba keresgéjjen. Nekem vallami szép naty álatot. Monnyuk a bálna márelég naty.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem. |
|
|