A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Az eltérés nem abból adódik hogy az OPA erősítése és az osztó nem ugyan abban az állásban van mint kalibráláskor .?.
Válaszol
SEAS Írta:Igazi május elsejei idő van. .nap.
Felénk délelőtt esett. Csak délután mert előjönni a nap, de most már minek? Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
Nocsak ,felébredtél ?
Válaszol
topeti Írta:Doki, a zárófedéllel történt már előrelépés? Még csak az emailemre sem válaszoltál! Sad
Off
Mikor küldtél utoljára?
On
Üdv Doki!
Válaszol
Nálunk egyáltalában nem sütött ki a nap, de legalább fagy nem volt.
Válaszol
doki Írta:Off
Mikor küldtél utoljára?
On
Egyébkén görcsölök jelenleg a ha15-hg2,5(mod,régi mágnes) kombinációjával. Igazából nem olyan rossz,igaz jó se,de még az elején vagyok. Minden eddigi terv ellenére álló lesz,hasznos netto 10,5literes(volt egy ilyen próbadobozom,ezt rakom rendbe majd,ha jó lesz) térfogattal 50-55Hz közeli hangolással. Egyelőle a mélyhangolás nagyjából ok,nem döng,nem búg... Wink
Ehun
Off
Április 22 táján, mikor hazautaztam előtte 1 nappal. Arra is emlékszem, hogy Shalafival aznap
többször váltottál levelet (emailt) bezzeg nekem nem írtál egyet se. Sad
Nem féltékeny vagyok, hanem mérges, mert úgy tűnt, mintha tojnál rám, vagy direkt nem válaszolsz.
On
Üdv, Péter
Válaszol
Mócsing Írta:Az eltérés nem abból adódik hogy az OPA erősítése és az osztó nem ugyan abban az állásban van mint kalibráláskor .?.
Úgy emlékszek, hogy ezt annó megírta Laci, és a válasz sajnos az,
hogy ugyanabban az állásban volt minden Sad
Shala - jó a memóriám?
Üdv, Péter
Válaszol
Idézet:Off
Április 22 táján, mikor hazautaztam előtte 1 nappal. Arra is emlékszem, hogy Shalafival aznap
többször váltottál levelet (emailt) bezzeg nekem nem írtál egyet se. Sad
Nem féltékeny vagyok, hanem mérges, mert úgy tűnt, mintha tojnál rám, vagy direkt nem válaszolsz.
On
Off
Akkor azt más olvasta .hm. ,mert utoljára ápr.14-én küldtél húsvétit,arra meg írtam is. Wink
Üdv Doki!
Válaszol
Dátum: 2006. április 20., 20:24
Tárgy: zárófedél

Szia Gabi !

Mit csináltál a zárófedelekkel, kihajítottad őket a kukába?
Annyira szótlan vagy, fogadjunk még nem is mértél ! Smile

----------
Üdv, Péter
Üdv, Péter
Válaszol
topeti Írta:Dátum: 2006. április 20., 20:24
Tárgy: zárófedél

Szia Gabi !

Mit csináltál a zárófedelekkel, kihajítottad őket a kukába?
Annyira szótlan vagy, fogadjunk még nem is mértél ! Smile

----------
Üdv, Péter

(Ha elolvastad a hozzászólásomat írj ide, és kitörlöm az emailcimeket.)
Elolvastam.Ilyen levélke nekem nem gyütt.És nem mérek,mert nem tudok hitelesen frekit mérni,viszont jobban szól,mint az eredetivel.
Ja aznap 11 levélke jött,ebből 6 Shaláé(+1 éjjel),egy sem a Tiéd.Valamiért nem gyütt meg.
Üdv Doki!
Válaszol
Én arról nem tehetek, eltovábbítom, hátha most megkapod.
Te is szedd ki a levélcimeket Smile
Üdv, Péter
Válaszol
topeti Írta:Én arról nem tehetek, eltovábbítom, hátha most megkapod.
Te is szedd ki a levélcimeket Smile
Átgyütt. Smile
Üdv Doki!
Válaszol
Ma Pesten jártam és a troliból láttam a Rejtő Jenő utcát. Egyből eszembe jutott (Buzgó) Mócsing és Wágner úr... .taps.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
Nekem meg szaunázás közben a " Neander völgyi ember " .
Meg van valamelyikőtöknek ? .ut.
Válaszol
Hja, könnyen szaunázik az akinek a Ló tó a kertjébe nyúlik... .foghijas.
Válaszol
Főleg ha nem .pia. és nem dohányzik az illető .
Válaszol
Ne gondolj nagy dologra Józsi . Akkora helyiség mint két klotyó , fatüzeléses kályhával . Szinte semmibe sem kerül az üzemeltetése .
Válaszol
Csakasztnemértem hogy mit méregtelenítesz hasemmi kártékony szenvedéjed se nincsen? .pia. .sor. .cigi. .kv. .nover.
Válaszol
Te Mócsing, esz a lú egyrejobban teccik nekem. Percekig nézem és röhögök.... bocs. Hogy hunnak szedi Shala ezeket?
Válaszol
[Kép: busted_cop.gif]
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Kéretikk a piroslámpást kékre cseréllni merígy mektévesztő hogyrendőr vagy tüszoltó vagy vendég a Kék Osztriga Bárból asz ilető.
Válaszol
[Kép: bicycle.gif]
[Kép: punk.gif]
[Kép: weight_lift2.gif]
[Kép: icecream.gif]
[Kép: tv_horror.gif]
Válaszol
HorsePower, megvan a két braun, jövőhéten jöhetsz érte. Smile
Válaszol
De jó! .udv. Végre! .udv. Már nagyon vártam! A jövő hét nagy rohanás lesz de megyek érte mindenképp! A közép meg a magas is ott van nálad?
Válaszol
A magashoz várok pillét, mer végszükségből elhasználtam múltkor, Smile azér jövőhét. A közép is itt porosodik. De valami hangváltót ne kínlódjak hozzá?
Válaszol
Hát ha ennyi időd van és még egy váltó is belefér azt nagyon nagyon megköszönném. Na meg már amúgy is sokkal tartozok. Hogy fogom én ezt meghálálni .forog. ??
Válaszol
.boszi. Küldtél nekem pluszmunkát, az AET-re gondolok. Big Grin Nem azér, csak lehet, h. te kevesebb eséllyel indulsz váltótervezés ügyben, mint én. Smile Bocs, de jobban-szebben nem tudtam megfogalmazni. Smile
Válaszol
Semmi gond a megfogalmazásod tökéletes. Ez pontosan így van ahogy leírtad. Váltótervezésben tényleg nagyon kezdő szinten vagyok. Mégegyszer köszi.

Ja nehéz téged megtalálni Mezőkövesden?
Válaszol
Eddig még mindenki idetalált, topeti ugyan először rosszfelé indult, de valszeg azér mer sötét éjszaka volt már akkor. Wink .nap.
Válaszol
Mócsing Írta:A Jozsi egy hitetlen .
Gyaur kutya, hogy pontosan idézzem ifjonckorom egyik kötelezően féligolvasott művéből.

Mint mondtam (izé, .ir.), az én .ful. eim nincsenek illen finom nüanszokra kallibrálva. Teccik .ok. vagy nem .sir. nálam így dől el kérdés. Már ha tudom hogy amit lehet tenni azt megtettem. A Philips házimozi (nem is egy olcsó kategórija) szappantartóiról teljesen leszoktam mer eccerűen kattasztoffális .zsepi. szubostul cakkum powder. Nyóccentis hszkat akarnak 150 Hz-től használni, esz kész röhhej. .morcos. Lehet hoty emilyatt fogom mekszeretni asz AKAJIt. Bár nem írtam de szól már pár hete csak stagnál a dolog. .zzz.
Válaszol
topeti Írta:Csak a párommal
valahogy mindig olyan dolgokat csinálunk, aminek köze nincs a HiFihez.
Big Grin .foghijas. .telefon.
Ha az amire gondolok sokkal ócsóbb a kábelnál, van sajáthangja és ugysem figyelsz hoty miszól közben. .hehe. Legfeljebb ha közbeszólnak... .bomba. Tévedtem .?.
Válaszol
Erre gondoltál?
[Kép: b220.gif] [Kép: l29.gif] [Kép: b207.gif] [Kép: u202.gif] [Kép: t33.gif]
Szoktunk ám főzni is .zold. .ordog.
Üdv, Péter
Válaszol
Ja csak nem folytattad a következményekkel... úgy elnéznék egy babakocsit tologató topetit.

Mellesleg roppant boldoggá tennétek ha nekem is keresnétek valami Mócsingéhoz hasonló képet az állatkertbül. Mer irigylem. Már szégyellem magam hotycsak nekem nincsen... .oh.
Válaszol
[Kép: baba.gif]
Válaszol
Esz sokaljob mintasza réveteg monhatni ürestekintetü játtékmaczkó. Mék bébiszekkér nékülis. Soká fog mektanullni járni? Merigy rohatsok pamper s fog keleni nekije.

Petya küddöt nekem álati képeket, de mindegyikken affrikaji életképek vótak klf. majomokkal. Céloszgatrám netallán esz azürge? Csak nemtudokneki vállaszolni mermegint vaccakol eszafránya frimmél ésnállam marad asz üsszenetem. Dellehet hoty kéthétmúlva mekkapja. Hoty inkább asz ős korba keresgéjjen. Nekem vallami szép naty álatot. Monnyuk a bálna márelég naty.
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 45 Vendég