A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Érett teenager. .pszt.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
51
Válaszol
Engem meg esz a sárga irigység még egy darabig ,aztán elmegyek .zzz.
Itt bezzeg csak Klub Rádió van , azt meg nem hallgat .morcos. m .
Válaszol
Megy valaki Hódmezővásárhelyre ?
Válaszol
Mócsing Írta:A multkor letöltöttem Lolo Ferrari egy rövid "filmjét", az ám az igazi borzalom .
Muhaha Smile)))
Üdv, Péter
Válaszol
Végül is nem annyira borzasztó , inkább elképesztő .
Ez a jobb kifejezés .
Válaszol
Elég elképesztő, hogy hogyan tud ekkorára tágulni egy mell, hogy ezt a 10 literes szilikontasakot megtarcsa.
Másik kérdés, hogy milyen tasakba tették, hogy ne jöjjön ki belőle a szmötyi? Ez ám az elképesztő. .sokk. .foghijas.
Üdv, Péter
Válaszol
Még a színe sem olyan mint a karosszéria többi részén . Biztos a nyújtás miatt .
Válaszol
Petya ment egyujabb. .ok.
Válaszol
h_jozsi Írta:Petya ment egyujabb. .ok.
Megnéztem. Vizalatti fényképező rulz! Smile)
Üdv, Péter
Válaszol
Búvár Kundklikk. .zold.
Válaszol
Héemberek, tudvalaki vmi eccerű de naccerű nyáktervező progit?

Elvárások:

- Vallami meghatározható méretű raszterhálóra lehessen elhelyezni a klf fajtájú és méretű alkatrájszokat klf helyzetben.
- Nem kell megtervezze helyettem, csak az alkatrészekhez én huzgálhassam ki a vezetősávokat.
- Tuggyon rajzot nyomtatni belülle.
- Egy réteg elég.
Válaszol
Kedves h_jozsi és Többiek!

Sprint-Layout 4.0, vagy az újabbik.
Nagyszerű, könnyen kezelhető program, CD-lemezen kapható, vagy megrendelhető a Conrad-nál. Nagyjából 10.000.-Ft, ~ 40Euro.
Az "abacom-online.de" oldalon tanulmányozható, demo is van.
Üdv! SMA
Válaszol
SMA Írta:Kedves h_jozsi és Többiek!

Sprint-Layout 4.0, vagy az újabbik.
Nagyszerű, könnyen kezelhető program, CD-lemezen kapható, vagy megrendelhető a Conrad-nál. Nagyjából 10.000.-Ft, ~ 40Euro.
Az "abacom-online.de" oldalon tanulmányozható, demo is van.
Üdv! SMA
Csak én vagyok béna, vagy tényleg csak németül tud a demóverzió?
Üdv, Péter
Válaszol
Kedves topeti és Többiek!

Igen, ez németül tud, de a progi tud angolul is, úgy kell telepíteni.
Kellemes NYÁK-tervezést! Smile
Üdv! SMA
Válaszol
Köszi SMA, illen beruházást nem terveztem viszonylag szerény igény esetére. A lényeg nekem annyi hogy ne rajzolóprogrammal kelljen bénázni. Próbálkoztam, de 2 óra alatt 3 épkézláb vonalat tudtam húzni ami már valamelyest hasonlított egy darab nyákra. .zold.

A demo mit tud, illetve mi a korlátozás (pl idő) benne?
Válaszol
Jozsi .
Írd be a gogliba : morbid.hu , --- morbid képek , ----iszonyatosan durva .
Cak akkor ha jók az idegeid és a gyomrod !!!!!!
Válaszol
*

(Mint tudjuk, a "*" helyére tetszőleges számú bármilyen karakter írható. Így mindenki azt olvas ki belőle, amit akar)
Válaszol
Már vacsiztam de éppen kezd moszgollódni a bendöm. Esz vallami uj modja a fogyó kurrának? .ehes.
Válaszol
Megnézted ?
Válaszol
topeti Írta:Csak én vagyok béna, vagy tényleg csak németül tud a demóverzió?
Petya, én egyből a kezdőlapon kattintottam az angol zászlóra, és a demo letöltés lapon angol demókat ajánlott, és a telepítő is angol.

Kiböngésztem a frimél baját. Az nagy TCOM vállalat mint a frimél ura kb. egy hónapja a kimenő levelek (SMTP) szerverét megszüntette vagy nem tudom mit csinált vele. Mindenesetre a levelező beállításainál az SMTP szervert át kell állítani a "freemail.hu"-ről (nincs többé) a saját internetszolgáltatód SMTP szerverére, így működik. Meg nem rajtuk megy az adatforgalom. Modemesnél viszont maradt a régi felállás. Zseniális, nem? Ha már ingyenes, nehogy jó is legyen... egyre több piszkos dolgot hallok a TCOMról. .morcos.
Válaszol
Mócsing Írta:Megnézted ?
Még nem, a Sprintet is csak az előbb huztam le. De lehet hogy jobb ha nem is nézem, az illen oldalakról vödörszám másznak a vírusok.
Válaszol
.zzz.
Válaszol
Petya, a Sprint full english. Tisztán olvasható hogy "Saving, exporting &printing disabled". Mehetek az Astalavistára crackért. Na jóccakát mindenkinek! .zzz.
Válaszol
Volt a frímélnek open-relay SMTP-je? Azt nem csoda, hogy bezárták...
Válaszol
Mócsing Írta:Jozsi .
Írd be a gogliba : morbid.hu , --- morbid képek , ----iszonyatosan durva .
Cak akkor ha jók az idegeid és a gyomrod !!!!!!
Mire gondolsz, amikor az egyik srác a gyomrának káros anyag tartalmát rátermeli a másik hátára?? Big Grin Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
h_jozsi Írta:Petya, a Sprint full english. Tisztán olvasható hogy "Saving, exporting &printing disabled". Mehetek az Astalavistára crackért. Na jóccakát mindenkinek! .zzz.
Ha találsz zippelve vagy rarolva elküldöd a krekket? .zold.
Üdv, Péter
Válaszol
Mócsing Írta:Azt az egy mm-t szinte bármivel levakarhatod , és nem kellene a kosarat elvacakolni . Szerintem sokkal egyszerűbb mint a perem leesztergálása.
Nekem meg ez az egyszerűbb. Nincs vita. Esztergagépbe befog, kés nekiereszt, 2mm átmérő leszed. Jónapot.

h_jozsi Írta:Flexet neki... .zold.
shalafi66 Írta:Kicsit meggyengül a kosár is, ha az említett operációt végrehajtod Peti. Smile Nem véletlenül van a pereme visszahajtva a ha18-nak.

Józsi, Shalafi, csináltatok alá peremet amit a körperem alá teszek be, hogy szineljen. Miért ezzel b@ogattok? Sad
Üdv, Péter
Válaszol
Mondom, azér, mer azzal az 2mm-el leszeded a kosár külső peremét, és így kevésbé lesz merev. De nekem gondolom, sejted, h. hogy mindegy, hogyan csinálod. Big Grin
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Kár volt elmesélni ezt az egészet, SMA-t is bántottátok mert szétszedte a hangszórót és moddolt rajta.
Üdv, Péter
Válaszol
topeti Írta:Kár volt elmesélni ezt az egészet, SMA-t is bántottátok mert szétszedte a hangszórót és moddolt rajta.

Ne add fel, én szurkolok. .ok.
Válaszol
Én meg küldök egy levél Xanaxot Peti, lehet, h. SMAnak is kellett volna azokhoz a sz@r hangszórókhoz. Big Grin Wink Azátn átpakolom az offtopikba ami nem idevaló.
Válaszol
Azér is megcsinálom, ha tetszik nektek ha nem. Smile .ut.
Üdv, Péter
Válaszol
Peeersze, ki mondta, h. ne csináld. Big Grin Mostmár írhatok akár kisregényt is, mer helyreállt a netem. Wink Feltölteni is tudok végre. Tehát eggyel kevesebb kifogásom lehet az el nem végzett feladatokra. Big Grin Ez bizony szomoríú tény... de nem .sir. ok. Big Grin
Peti: .monokli. .nyelv. Különben lehet, h. észre sem veszed majd a különbséget a normális meg a zoperált kosár között. Wink Persze ez az egész csak azért furcsa nekem mert egyébként maximalista vagy (főleg hangban Big Grin ), most pedig szándékosan rontasz az egyébként sem tökéletes hangszórón. Big Grin
De mosmár .csitt.
Válaszol
De ha előadom apámnak, hogy vegyünk már le 2 mm-t a doboz előlapjából, megüti a guta.
Egyszerűbb nekem a peremet "bántani" még ha ezzel a merevséget gyengítem is meg.
Felvállalom, szülőknek úgyis jó lesz, most nincs csak kis fejhallgató, ahhoz képest milyen jó lesz!
Ők kétlem hogy észrevennék a gyárim és a moddolt közti különbséget. Ha meg csináltatok bonamidból
egy kis körszeletet a perem alá, akkor meg a levegő se át, se hosszú, se tyű!
Big Grin Jó lesz az, no. Bízzátok csak ide Wink

ui.
Hajrá webshop Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 18 Vendég