A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Küldtem nektek valamit srácok. Igaz nem videó, csak fényképek, de... hú milyen jó gép, elvinném 1-2 körre Big Grin Smile
Üdv, Péter
Válaszol
Mócsing Írta:Elküldtem .
Kíváncsi vagyok tényleg elment e ?
Valami töltődik lefele, és csak 4.7 MB a mérete Big Grin Aha, ismerem, jó videó, az a bizonyos "szakadna, vérfolyna" Big Grin Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
Nagyon rosszhiszemü vagy !
Válaszol
Akkor az valami más lehet , amit küdtem nincs 3.5 MB .
Válaszol
Mócsing Írta:Akkor az valami más lehet , amit küdtem nincs 3.5 MB .
Hát persze! 8 biten 3.5 MB, de ha levélbe küldöd 7 bitesre csökken szegény, mert a plusz 1 bit
bizonyos információkat hordoz. Igy viszont már 4.6 MB lesz amire komplett levél lesz belőle.

Egyébként azt kaptam amit küldtél, nem mást. Virágkiállítás képeit kaptam Big Grin Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
Meg is tudtad nézni ?
Válaszol
Mócsing Írta:Meg is tudtad nézni ?
Persze, arra fel mondtam, hogy ha ez valódi lenne, akkor "szakadna, vérfolyna" Big Grin
kérdezd meg a feleséged a dologról, biztos jót vigyorogna rajta, az enyém kapásból mondta, hogy ez kamu.
Nőgyógyászaton dolgozik a párom, lát elég szülést élőbe, hihi. Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
Pedig ez úgy tudom valódi ! A sok közül egy miért ne lehetne ekkora ?
El kellene küldeni Jozsinak is , had kupálódjon .
Végül is, ahány annyi féle .
Válaszol
Mócsing Írta:Pedig ez úgy tudom valódi ! A sok közül egy miért ne lehetne ekkora ?
El kellene küldeni Jozsinak is , had kupálódjon .
Végül is, ahány annyi féle .
Elküldtem neki, remélem a freemail-je megbírja.
Üdv, Péter
Válaszol
A frimél birja (lekalábis fogadásra mék jó), de mér akarjátok hoty elmennyen a kedvem tülle? .nover. Ha esz valódi a Máriaterészia histórija szemenszedet igasság. .foghijas. Maj akor szójjatok ha utyanesz meglesz csukafejessel.

Küllömbe mek natyon cselles vótám a subject. .zold. Asszittem mekint dinnók lesznek. .forog. .ordog.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
Ne siess, megvárunk. Wink Én még el sem indultam. Ágota fura volt? Miért? Lehet, h. csak első látásra az. Smile
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
pweisz Írta:Picit fura volt a hölgy aki benn van, na mindegy.
Én már láttam Ágotanénit többször, de még nem tűnt fel, hogy valami nincs vele rendben Big Grin .hehe.
Üdv, Péter
Válaszol
Peti, te is kezdesz furcsán viselkedni. .nyelv.
Válaszol
shalafi66 Írta:Peti, te is kezdesz furcsán viselkedni. .nyelv.
Ha pweisz szerint Ágota furán viselkedik, akkor nyilván nekem is furán kell viselkednem,
hogy nekem ne tünjön fel, hogy Ágota furán viselkedik. Értem a csavart logikát Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
shalafi66 Írta:Peti, te is kezdesz furcsán viselkedni. .nyelv.
jah lehet .pia.
De nem úgy értettem, csak mentem be mondtam mi van, meghogy rajta a papír is hogy már valaki visszavidte elöttem. Erre aztmondta kár volt rá ragasztani a papírt. Most ha ezt úgy értette hogy kár volt ráragasztani mert eltakarja a típusszámot, akkor rendben. De ha úgy értette hogy kár volt ráragasztani hülyegyerek ugyse vetted volna észre hogy gáz van vele, akkor gáz. De lehet inkább csak én vagyok ilyen paranoiás hogy mindig a rosszat feltételezem.
Viszont tök jót gyalogoltam, ahol vagyok albiban onnan legalább egy fél-3/4 óra gyalog, térképen közelebbnek tűnt .sokk.
Válaszol
Kár volt ráragasztani, mert Tamás kolléga ha majd javítja a hangszórót, tépkedheti le a papírost a hátuljáról, közben pedig szépeket gondol majd. Tongue
Válaszol
shalafi66 Írta:Kár volt ráragasztani, mert Tamás kolléga ha majd javítja a hangszórót, tépkedheti le a papírost a hátuljáról, közben pedig szépeket gondol majd. Tongue

Akkor megnyugodtam. Smile Tamásnak meg részvétem. .szia.
Válaszol
topeti Írta:
SEAS Írta:Nem látszódnak jól a képek.
Akkor kattints rájuk és megnőnek. Smile Bocsánat, azt hittem ez mindenki számára világos lesz.
De most már oda is írtam a képek alá Smile
Nekem képek sem látszódnak amire kattinthatnék .... :|
Válaszol
Nekem a kis kép még csak-csak láccik, gyufaskatulya méretben. Rákattintva megnő, de a tartalom fele eltűnik.
Válaszol
Nem értem, melóhelyen is tök jól müködik az oldal Sad
http://topeti.uw.hu/sma.html

Egyébként mit használtok? Próbáltam operával, firefox-szal meg explórerrel is.
Azt hiszem a hiba nálatok lesz...
Üdv, Péter
Válaszol
Mozilla. Érdekes, minden más fa...ul mükködik. .ok.
Válaszol
Nem a Mozilla a hibás. Több helyen is próbáltam, valahol jó volt.
Válaszol
A melóhelyről Explorerrel is ugyanolyan ka.. nekem. .tor.
Válaszol
.hehe. .taps. .foghijas. .zold. .ordog.
Válaszol
Jó majd megcsináltatom . Most megyek rajt befogni .
Válaszol
h_jozsi Írta:Az "eke" filéket nevezd vissza "exe"nek. Utánna futtathatod az install vagy demo valamelyik exét.
Ezt ötször leírtam mindegyik levélben amiket nem kaptál meg. .morcos.
.hehe. .sokk. .haha. Big Grin .taps. .tor. .ut. Egyebet nem tudok elmondani. Muhaha.
Üdv, Péter
Válaszol
Azért levelenként ötször leírni ... Én büntetésből szoktam ilyeneket csinálni .
Talán ha leírnád még néhányszor , jobban tudnám miről van szó .
Válaszol
Én leírnám (Ctrl+C;Ctrl+V .hehe. ) de úgysem olvasnád el annyiszor. Csak én járnék rosszul mer Shallafi megfegyelmezne. .ut.
Válaszol
[Kép: sub.jpg]
Válaszol
A hátsó kettő hajtja a járgányt? Big Grin
Lex
Válaszol
A reaktív hatás eléréséhez ki kell hogy köpje a membránt vagy 50 méterre. Mer ha visszafelé is mozog az eredő nulla. .puff. .puff. .puff. .puff. .puff.
Válaszol
h_jozsi Írta:Asszem a jövőhéten érkezik a Miki bácsi. Nem a Fenyő. Prénteken kaptam egy SMSt a Videjoparttul hoty át vehetem a mekrendelt czikket a ..... telephejükön mer mekérkezett. Peddig aban marattunk hoty akorértesittenk mielöt leszálíttyák. A gyorsküldöncszógálattal. Útyhogy most nemértem mivan. .sokk. Mikorty eszután felhívtamőket nemvettefel Senki Alfonsz a tele font. .telefon.
TE józsi nem kéne már aludnod? Big Grin Vagy bekávéztál? .pia.
Üdv, Péter
Válaszol
Tennapeste 8tól ma 5ig csicsikáltam. .zzz. Most még van etykis kv-m .pia. leküddöm asztán .zzz.

És te? Most szabadultál ki asz ágybul?

Csákány!
Válaszol
Egyszer láttam egy autót / TVben / amely valamelyik afrikai országban készült . Helyi tervezés , tudás , anyagok , stb. . Hát , úgy nézett ki mint egy karikatúra a Ludasból .
Válaszol
El tudom képzelni Jozsi nyelvtan tanárát , amint bambán mered maga elé , miközben üldögel az elmegyógyintézet egyik sarkában , és az összes látható reakciója a rendszeresen rátörő heves hidegrázás . Ilyenkor jut eszébe a Jozsi . / Szakközépben nekem sem sikerült egyesnél jobbat írnom helyesírásból , de az legalább pozitív szám ... /
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 21 Vendég