A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eladó 0km-es HA25-braun hangszóró!
Kedves fórumtársak! Döntöttem, eladom soha be nem épített, 0km-es, kifogástalan állapotú HA25-BRAUN hangszórómat. Új ára 5400Ft, én odaadom 4000ért. Budapesten átvehető, postázni csak végső esetben szeretnék...
Meg lehet kérdezni, hogy mi az oka a döntésednek?
Hogyne. Sosem fogok belőle mélynyomót építeni, mert megkaptam az apámét Smile Ez egy Infinity Kappa Perfect 12.1-ből készített cucc, ami papíron 20Hzig lineáris. A dínó lépéseit nem hallod vele, csak érzed, és nézelődsz körbe, hogy mi van, összedől a ház? Big Grin

Vegyétek, vigyétek!
Pont ezt akartam írni, csak lemeradtam. Wink Talált jobbat, ami nem is olyan nehéz. Smile
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Értem, köszi hogy leírtad, én is ilyet rendeltem és azt hittem hogy valami gondod volt vele emiatt kérdezetem, bocs hogy feltartottalak. .foghijas.
vegyétek! Big Grin
Shalafi visszaveszi 4000-ért és újra eladhatja 5400-ért. Big Grin
Ha 4 Ohmos lenne gondolkodnék rajta, de gondolom, 8 Ohmos.
A postás bácsi mennyiért cígölné el Miskolcra?
Lex
Ha a pénzügyeket átuttal intézitek, 690,- a pk.
Egy több mint 3 kilós hsz-re? .sokk.
Lex
Persze. A posta új díjszabása fix. 690,- 20kg-ig. Tehát 2,5 kilóért ugyanannyit fizetsz, mint 19,99kg-ért. Vagy 20-ért... Wink
Üdv: spexcel!
4 ohmos. Big Grin Ha érdekel, és esetleg van MSN Messengered telepítve, adj hozzá partnerként: aguti@axelero.hu
Akkor gondolom, ez a 671-es új.
Érdekel, bár két dolog még kérdéses. Az egyik az adatlapja. A nélkül nem veszek hsz-t.
A másik a szub erősítő. Valamelyik SAL SUB-ra gondoltam, de nem tudom, melyik lenne jó. Adatai alapján a SUB 100 is jó lenne, csak kérdés, hogy az adatok mennyire vannak köszönő viszonyban a valósággal. Mert én kis gyanakvó arra gondoltam, hogy a SAL rájött, hogy az adatokat finomabban kozmetikázza. Értsd: telj. felvétel szinkronban a leadottal (210W/100W), biztosíték mérete is szinkronban (250V/1A). Ráadásul a 100-asnak fokozatmentesen állítható a fázisa, így könnyebb a helyét beállítani. No meg, ha a 100W az RMS, akkor passzol a braun-hoz, illetve a 250W sok lenne.
Csak sajna sehol nem találok leírást vagy fórumot, ahol kipróbálta volna valaki. Még a SAL fórumán se. :?
Lex
Az adatlappal kapcsolatban nem tudok segíteni, amikor vettem, akkor még fent volt az adatlapja is itt az oldalon... Persze nem mentettem le.

Nekem egy MNC beépíthető sub erősítőm van a következő adatokkal: 200W teljesítményfelvétel, 1.6A-es bizti. Szétszedtem, belenéztem, ami rá van írva, azt kb. tudhatja is. A gyári hozzáadott fecni szerint 85W-ot ad le 4 Ohmra, 1% torzításnál. Ez szerintem reális, és elegendő is egy megfelelően érzékeny hangszóróval.

Ha még az MNC is lead ennyit, nem csodálkoznék, ha a SAL 100W-ja korrekt adat lenne.
baskiria Írta:Az adatlappal kapcsolatban nem tudok segíteni, amikor vettem, akkor még fent volt az adatlapja is itt az oldalon...
Nyolc Ohmos volt, most is csak olyan van.
Szerény eszközeimmel meg tudom mérni, ha gondolod...
Melyik MNC erősítő? a 396 91-es vagy a 396 90-es?
Ja, és mennyibe került?
Lex
A nagyobbik természetesen. ~18 volt áfával. 30Hz körül beépített állandó kiemelés van, emiatt igen batárul szól vele szinte minden Smile

Érdekel a hangszóró? Ha igen megmérem neked a paramétereit, amennyire szerény eszközeimmel tudom.
Érdekelni érdekel, a mérés is, de azért jó lenne Shalafi mérése is, meg egy normális szuberösítő. Ha az MNC-ből a nagyobbik ezt tudja, akkor nem mondanám, hogy hozza, amit írnak, ugyanis nem azt írják, hogy 200 W-ot vesz fel, hanem, hogy ennyit ad le. És nagyon nem mindegy, hogy 200W-ot, vagy 85-öt ad le.
Lex
Az MNCnél minden százezer wattos (legalább). Az erősítő dobozán, amikor megkaptam át volt ragasztva a 200W felirat egy 85W-os címkével Smile ENnek alapján írtam, hogy amit ráírtak, azt hozza is. Ezen kívül a benne lévő papír szerint is 85W-125W között képes leadni.

Egy kis plusz infó: az apám anno vett egy KAMPO márkázatú beépíthető sub erősítőt a Conrad-nál. Ez egy 200 wattos kimenőjű cucc, szétszedtem, és egy az egyben ugyanazokból az alkatrészekből áll mint az MNC. Ugyanazok a kondik, ugyanaz az elrendezés, minden ugyanaz csak a trafó nagyobb. Ezen kívül a partsexpress.com-on is lehet venni vagy 5 féle ilyen erősítőt. Ezek közül kettő teljesen ugyanaz, ugyanazokkal a paraméterekkel mint az MNC két suberősítője csak itt Dayton márkanéven kerül forgalomba. Ezek szerint kínában a sub erősítő gyár a világon mindenhová terít. Annyira sz@r csak nem lehet, ha ennyien bevállalják a forgalmazást, és meghibásodás esetén a garanciális hercehurcát...

Amint összerakom a kis mérőrendszerem, megmérem neked a hangszórót, csak annyi a bibi, hogy nincs bejáratva, úgyhogy az fs, qts vélhetően csökkenni fog az általam mérthez képest...
Ha jól tudom, Shalafi is nyers hsz-kat mér.
Lex
Nem jól tudod.
Jujj, csak nem nyúzod őket órák tucatjain át?
Lex
Egy hétig napi 5-6 óra. .ful. Mérés előtt.
Ezt nem tudtam. :?
Lex
baskiria! Mire jutottál a braunnal?

Shala! A 671-es paraméterei, mennyiben térnek el a 672-től?
Lex
Picit magasabb fs, ennek ellenére alacsonyabb Qes, ezért alacsonyabb Qts. Összességében magasabb EBP érték, tehát kisebb szükséges doboztérfogat, de emiatt kicsit magasabb alsó határfeki (f3). Nagyjából ennyi. Kb. úgy, mint a HA31-nél.
Megmérem. Smile
Megmérted?
Lex
Egyébként azóta készültek az üzemben újabbak, de mind 8 Ohmos. Big Grin
Úgy látom baskiria eltűnt az éterből. De ahogy az erölködőt tervezem a szubhoz, lehet, hogy nem is lesz jó a 4 Ohm-os, hiába szeretném. A többit a szuberősítő topikban.
Lex
jajj ne haragudjatok, elvitte egy srác secperc alatt, pont ilyet keresett. nem mértem meg. és képzeljétek, meglepetés, feladtam sima nem törékeny, nem biztosított csomagként, 2 nap alatt ott volt, és még össze sem törték. ráadásul a megtévesztés kedvéért egy sal sqp25 dobozában volt Big Grin
Mázlista! Most az egyszer megúsztad...
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 2 Vendég