A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Stréber! Mer a "-" jelet áthusztad ety fügölegges vonallal hoty "+" legyen belülle... .hehe.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
Hali!
Én egy SUB ládát szeretnék építeni, házilag...
Lehetőleg minél profibb és dögösebb legyen! Big Grin
Most éppen egy 2,1-es házi tda2030-as rendszerem van Big Grin, készülőben a hidalt verzió, később 200Wos darlingtonon gondolkodom, tehát hosszótávra kellene.../ha valakinek kell segítség, nyákrajz stb tda2030-hoz szoljon, már nem egyet építettem, sokat tapasztaltam, persze nem vagyok profi még, ha tudok, segítek/
Nekem valójában csak elméleti segítség kellene:
-mekkor, milyen doboz...
-milyen hangszóró
-milyen anyagú doboz
-design esetleg
/ezzel a a hangdobozépítős versennyel lehet valamit nyerni, vagy valami "rang"-ot elérni?/
THX:
---ZoLee---
Válaszol
Javaslom a SUB topikot.
Lex
Válaszol
h_jozsi Írta:Stréber! Mer a "-" jelet áthusztad ety fügölegges vonallal hoty "+" legyen belülle... .hehe.
Kérlekszépen , a szorgalom az szorgalom ! .no.
Válaszol
Találtam józsinak egy viccet Smile Big Grin .hehe.

Elmegy a Józsi a paphoz gyónni.

- Te vagy az, Józsi fiam? - kérdezi a pap.
- Bizony én, atyám.
- Hát mit vétkeztél már megint?
- Paráználkodtam, atyám. A falu egyik legledérebb asszonyával háltam.
- Teremtőm! Csak nem Bíró Marissal?
- Nem, nem, atyám, ne is kérdezze!...
- Akkor csak Tóth Kata lehetett az.
- Nem ő volt, de ne is kérdezze, atyám, nem mondhatom én azt meg.
- Ej, hát csak nem a traktoros Juhász Janinak a felesége, Klára?
- Nem, nem, atyám, ne kínozzon, csak oldozzon fel, kérem!
- No, jól van Józsi fiam! Mondj el 10 Miatyánkot, és tartsd távol magad a bűntől! Ezek a nők csak a pokolba vezető utat jelölik ki számodra.

Józsi következő útja a kocsmába vezet. A kocsmáros mindjárt meg is kérdezi: - Láttalak a templomból kijönni. Mi járatban voltál?
- Tippeket gyűjtöttem.
Üdv, Péter
Válaszol
Ahoj!

Noskérem... segítsetek légyszi, olyan weblapot keresek, ahol on-line lehet (digitális)karórát rendelni.
Megyek fexek alszok, jóreggelt/jóestét, kinek mit Smile
Üdv, Péter
Válaszol
Kakukkal, lánccal? .hehe.
Válaszol
www.rolex.com
Na jó, ez nem is digitális. Hiába, a Rolex egy xar. Tongue
Lex
Válaszol
topeti Írta:Ahoj!

Noskérem... segítsetek légyszi, olyan weblapot keresek, ahol on-line lehet (digitális)karórát rendelni.
Megyek fexek alszok, jóreggelt/jóestét, kinek mit Smile

Ez elég digitális? Big Grin
http://www.iwantoneofthose.com/search.do...=SQUBINVAR
Válaszol
Ezt az oldalt láttátok már?

http://www.subandhifi.gportal.hu

Nekem a HIFI része a dolognak nagyon ütősnek .puff. tűnik, de pl. a professzionális mélyládák között vannak szép famunkák....
Válaszol
És a szobai cuccokat Wolkens ihlette. Big Grin
Mondjuk érdekes adatokat adnak meg. A HiFi-nél a SAL-os hsz-kkal 92 dB, meg 700 W RMS. Ha egyszerhasználatos rakétakilövőnek akarod használni.
Lex
Válaszol
Lex Írta:És a szobai cuccokat Wolkens ihlette. Big Grin

Büszke is vagyok magamra. 8) .oh.

De a köszönet subvoice-ot illeti, aki felfedezte tegnap, hogy elfelejtettek megemlékezni rólam, és azonnal síkraszállt a szerzői jogaimért. Big Grin

A srácok korrektül reagálták le a dolgot, leszedtek mindent, amit kértem, hogy szedjenek le, és cserébe felrakták a linket a honlapomra.
Válaszol
Hehe. .zold. Ez a züzleti kapcsolat szépen indult. .kaloz.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Kezdenek a dolgok itt is és más topikban is az OFF felé elcsúszni, hacsak lehet, ne legyen tele a hozzászólások egyik vagy másik fele nem a témába vágó tartalommal. Gondoljatok az idetévedő halandóra, aki most olvassa először a témát, annak nem túl könnyű kiszűrni a lényeget mindebből.
Válaszol
Köszönöm a digitális kaórákról írt linkeket, sikerült venni egy Q&Q márkájút.
Üdv, Péter
Válaszol
Még egy "józsis" vicc, remélem nem bántok meg vele senkit.

A paraszt szánt a földjén. Jön a szomszédja.
- Hé Józsi! Meghalt az anyósod!
A paraszt szánt tovább.
- Hé Józsi! Süket vagy?
- Hallom én, de előbb a munka, aztán a szórakozás.
Üdv, Péter
Válaszol
Linkelek pár sort, h. legyen már vmi értékelhető is a topikban. .nyelv.
.ehes. Olvassátok ezt el, naggyon egyetértek subvoice-al. Smile
Válaszol
Ez a gyermekkor gyengéd íze, nem a "bóórdszííív". .torz.
Válaszol
Hol is van az a pár sor? Vagy ennyi az egész?
Lex
Válaszol
Foggelmam sincs, holnap kiderül. Tényleg, miért nem küldted a ha13-at is el a magashszekkel együtt? .zold.
Válaszol
shalafi66 Írta:Foggelmam sincs, holnap kiderül. Tényleg, miért nem küldted a ha13-at is el a magashszekkel együtt? .zold.
Szeret a postára járni, bisztos teccik neki a póstásjány .hehe.
Üdv, Péter
Válaszol
Hallom a seprűsuhogást, .boszi. ulláccik natytakarritás van a fórumon... .hehe.
Válaszol
Shalafi.
Te eredetileg nem politikusnak készültél ? .hehe.
Válaszol
De igen. ...
Válaszol
Akor esz erőss szakmai eltévelyedés, ahoty mondani szokták. .zold.
Válaszol
Jó ötlet . Tied a pálya .
Válaszol
Eeeemberek, sztem nekünk jó lenne egy FTP szerver vallahol. .ok. Tud vallaki ilyet?
Válaszol
Mennyit akarsz? Csak fizetni kell érte. Ingyen hülyék lesznek adni. Főleg jogvédett anyagra.
Lex
Válaszol
Aki ezen hozzászólásom előtt küldött nekem email-t és nem válaszoltam rá, az legyen szíves megismételni, mert email címet cseréltem a korábbi agonizálása miatt. Köszönöm.
Lex
Válaszol
Lex Írta:Mennyit akarsz? Csak fizetni kell érte. Ingyen hülyék lesznek adni. Főleg jogvédett anyagra.
Millen jogvédett anyagra? Hogyha szervert bérelek, az mért az üzemeltető felelőssége, hogy mi van a bérelt tárhelyen? Egyébként valamennyit (nem sokat) hajlandó lennék áldozni rá, főleg ha többen is beszállnának. Sokkal könnyebb lenne bármiféle anyagot cserélni itt egymást közt. Ezek az imél szolgáltatók egyre gyatrábbak. Még meg is tenném, hogy állandóra felállítok egy Linux FTP szervert (ehhez nem kell hiper-szuper gép), de fix IP cím hijányában nálam nem megoldható.

Hacsak vallakinek nincs használható ötlete.
Válaszol
DynDNS
Válaszol
Olvastam róla (a routerem is támogatja) de tört englis tudományom sok fehér foltot hagyott. Amit megértettem belőle aszerint nem támadt mély bizalmam a dolog iránt. Ha többet tudsz róla (szinte biztos) részletezhetnéd.
Válaszol
Mire gondolsz? A lényege, hogy kapsz egy "domain nevet", ami a te IP címedre mutat. A dolog működőképességének feltétele, hogy minden esetben, amikor módosul az IP címed egy kliens (ami lehet egy program vagy egy DynDNS-t támogató router) tudassa a DynDNS szerverével az aktuális IP címet.

Nekem pl. van a subvoice.dyndns.org, amit a routerem (fli4l, egyfloppys Linux) tart karban minden egyes 24 órás bontást követően. .zold. Nincs gond ezzel a szolgáltatással. Két dolgot utálnak, a fölösleges IP frissítési kérést és ha 30 napig nincs frissítve a DNS rekord.

A szolgáltatás megbízható, korrekt és ingyenes. Nem küldenek reklámot, csak akkor emileznek, ha baj van (pl. közeleg a 30 nap és nem frissítetted a DNS rekordodat - ilyen történt velem, amikor a T-Online egy időben elfelejtett 24 óránként bontani), de ez is csak neked segít.
Válaszol
Hmmm, átgondolom. Meg átolvasom (olvastatom a fijammal) mit is ír ez a DynDNS. Csak beugrott, de nem hiszem hogy a cég zárt hálózatából működne (kifelé), kemény tűzfalak védik. Azon belül tudnék simán FTP szervert üzemeltetni, W32 szoftverem is volna, csak ott nincs egyéb értelme. .hehe.
Válaszol
BánatombanmostnekiállokMéricskenyákotfúrni. De ellőb táplálom a testet. .sor. .pia.
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 17 Vendég