2006. 06. 09., 20:22
Ez még országos cimbora .pia. rendszergazdával sem túl esélyes. .monokli.
|
OFF-tanoda
|
|
2006. 06. 09., 20:22
Ez még országos cimbora .pia. rendszergazdával sem túl esélyes. .monokli.
2006. 06. 09., 20:23
Tényleg, upod van bőven? Szerintem 512 kbit alatt nem nagyon érdemes még nekiállni sem ilyesminek. .sokk.
2006. 06. 09., 20:34
subvoice Írta:Tényleg, upod van bőven? Szerintem 512 kbit alatt nem nagyon érdemes még nekiállni sem ilyesminek. .sokk.Ez alatt a feltöltési sávszélességet érted? Az 128 kbps elvben, le 512. Igen az imageshack is olyan, hogy jó is meg szép is csak rohattul forgalomfüggő. Ezért fázok azillen hononkívüli megoldásoktul. :?
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
2006. 06. 09., 20:45
Jozsi .
Neked mindenről a gegyege jut eszedbe ?
2006. 06. 09., 21:00
Hát a mai világban, amikor már a legtöbben (főleg ilyen fórum addiktok) .pia. valami szélessávú eléréssel, jellemzően legalább 512 kbit-tel nyomják sajnos a 128k nagyon kevés, főleg letöltésre. Ha ketten rácuppannak, már csak 64 kbit, aminek mondjuk 5 éve még baromira örültem, de ma már ha látom, hogy egy letöltés 8 KB/sec-kel jön (hacsak nem valami extra ritka dologról van szó) inkább cancelezek. Arról nem beszélve, hogy a két letöltő a te teljes adatforgalmadat totál lebénítaná. Hacsak nem tud a routered valami nagyon okos loadbalancinget vagy QoS-t.
Persze így bizalmi alapon mehet a dolog, csak figyelmeztetni akarlak. Más. Az internet szolgáltatók szoktak adni tárhelyet a csomagjaikhoz. Ide bármit fel lehet tölteni, aztán a címzett(ek)nek megadni az URL-t, majd miután ő jelzett, hogy leszedte lehet innen is törölni. Nincs sávszélgond sem. Na?
2006. 06. 09., 21:02
x. Csak hogy valami legyen itt.
2006. 06. 09., 21:11
Nem nyilvános FTP-re gondoltam, hanem fórumos belső használatra, célszerűen regisztrált emböröknek, ezáltal jelszavas hozzáférés értelemszerűen adódik. Ez jelenleg 11x embör, tehát olykor-olykor 2-3 max hozzáférés már extrának számít.
Sajna a csomagom nem foglal magában tárhely, különben nem nyűglődnék itten. .nover.
2006. 06. 09., 21:36
:| Valaki nem szeretne helyettesíteni egy hétig? .morcos. Olyan szép volna... már látom.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
2006. 06. 09., 21:36
Az előfizetéshez tartozó területet is ellenőrzik (mp3 és társai). Ugyanis a szolgáltató is felelősségre vonható, mert a szerver az övé, csak bérbe adta neked. De jogilag ő a tulaj, így a felelős is, de legalább is bűntárs.
Shalafi! Bemehetek a mérő barlangodba és mérhetek, amit akarok? Hurrá. .cool.
Lex
2006. 06. 09., 22:01
Millen aljas feltételezés az, hogy báááárki is jogtalan, töööörvénybe ütköző vagy hassonló holmit kíván tárrolni aszon a nemlétesző szer veren? Alegtöbb szolgááááltató kapásból aláírattya veled, hotyő semmiféle felelősé et nemválall asz általad ottárolt áll ományokért.
2006. 06. 09., 22:13
Íratni írathatja, de törvény ellen nem lehet szerződni. És ettől függetlenül takarítanak.
Lex
2006. 06. 09., 23:25
Jelen esetben nem erről van szó. A feltételezésben belső használatú serverről és nem külső szolgáltatótól bérelt tárhelyről beszélünk. A DynDNS is ilyen, mert a saját tárhelyed osztod meg. Tehát ezért a tulajdonos felel, bérlő nincs..
2006. 06. 10., 6:06
Helló, jóreggelt FTP-üzemeltető kisiparosok!
Én sokáig win alól üzemeltettem FTP szervert. Baromi egyszerű. Van egy Bulletproof FTP szerver programom, ő a szerver. Egy könyvtárat megosztassz, és jogosultságokat adsz a júzernek. nálam gyakorlatilag minden joga volt, kivéve a törlést. Aztán meg volt egy nagyon picike .BAT progika, ami a háttérben fut, és talán óránkét (már nem emlékszem a pontos beállításra) frissíti a szerverre mutató IP címedet. És már csak egyetlen dolgod van, hogy a http://www.cjb.net oldalon létrehozol egy felhasználónevet és jelszót, ami a jelenlegi IP címedre mutat és máris működ(het) a dolog. Link: http://www.cjb.net/cgi-bin/dynip.cgi Az elérése a saját gépednek pedig http://júzernév.cjb.net lesz. Remélem világos. A progika neve cjbupdate, ha jól rémlik. Használata is egyszerű, kell egy DOS-os Bat fájl hozzá, az alábbi tartalommal: cjb.exe júzernév jelszó És ezt a kis BAT fájlt (pl. cjb.bat) kell elindítani a háttérben. Ha esetleg valakinek ez tetszik, meg tudok vele osztani mindent ami a használatához kell. Tehát az FTP szerver, és a cjbupdate programok kellenek, hogy fussanak a háttérben, ezekből az FTP szerver igényel pár MB memóriát, a cjb.bat pedig 1 kilobájt, amit meghív cjbupdate.exe az is csak 225 kB és 5 mp-ig fut
Üdv, Péter
2006. 06. 10., 7:30
Lex Írta:Shalafi! Bemehetek a mérő barlangodba és mérhetek, amit akarok? Hurrá. .cool.Kár, h. mostanában nincs mit mérni. Vagyis vannak sokkal fontosabb dolgaim.
2006. 06. 10., 8:55
shalafi66 Írta:Ha csak ez a gondod, könnyen segíthetek rajtaLex Írta:Shalafi! Bemehetek a mérő barlangodba és mérhetek, amit akarok? Hurrá. .cool.Kár, h. mostanában nincs mit mérni.
Üdv, Péter
2006. 06. 10., 16:53
Peti, minek akarod eldobni a mágneskört? Pille nem elég? Elvileg van a d27-hez. De ez itt nagyon OFFtopik. Semmi köze a zerősítéshez...
2006. 06. 10., 17:14
Szia SMA!
Nem tudod hol lehet Vifa D27 magasat kapni? Betojtam, hogy kilőttem az egyiket, aztán direktbe kötve az erősítőre fülre egyformának tűntek, lehet a váltóban xarakodik egy alkatrész. ![]() Ha meg mégis túl nagy jelszint került volna rá, akkor vennék egy jó példányt, de HOL? (Béna gyökér mp3-at hallgattam szoba hangerő felett. Az volt a baj, hogy nagyon túl volt vezérelve a bal oldalon a magas, mély szinte nem is volt. Hogy miért éppen akkor kellett hangosabban hallgatnom a zenét?! .hehe. )
Üdv, Péter
2006. 06. 10., 17:15
shalafi66 Írta:Peti, minek akarod eldobni a mágneskört? Pille nem elég? Elvileg van a d27-hez. De ez itt nagyon OFFtopik. Semmi köze a zerősítéshez...Shalafi, nem értek a lovakhoz. Ha tönkre ment valami, akkor szerited mi? Mélyebbnek és tompábbnak hallottam a másikhoz képest a magasat. Nem akarok eldobni semmit, azt se tudom melyik alkatrészét kéne eldobni, ha tönkremenne ![]() Ara gondoltam, a tekercselése leégett a nagy áramtól. Ha nem az megy tönkre, akkor mi? Ehhez a részéhez hüjje vagyok
Üdv, Péter
2006. 06. 10., 17:23
Látom egymagad is egész jól elvagy.
Mérni nem akarok most, van helyette más dolgom. ![]() A pillére céloztam, a szerelt tartó, azon rögzítik a membránt a csévével. Elég volna ezt cserélni, ha beszerezhatő. Gondolom kisebb összeg, mint egy új magas. H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
2006. 06. 10., 18:20
Petya!
Az a baj, hogy az én IP címem rejtély kívülről nézve, a szolgáltató hálózatán belül vagyok, mezei 192.168.x.x fix belső címmel. Azt kívülről semmi nemláttya, plusz ez csak a rúterem címe, ez maszkolja a többi (más tartományú) saját hálózati címeket. FTP szerver progim nekem is vóna.
2006. 06. 10., 20:04
Ti mindíg értitek amit írtok ?
2006. 06. 10., 20:21
Nem, ezt csak úgy hallottam valahol... .hehe.
2006. 06. 10., 20:39
No azért ám !
2006. 06. 10., 20:43
.nover. t!
2006. 06. 10., 21:18
Asz kevésleszsz. Ide minyumum dokikell. Pl. Dr. .sor. vagy Dr. .pia.
2006. 06. 10., 21:27
Már megint a gegyegén jár az esze .
2006. 06. 10., 21:37
Felhívnám a figgyelmet, hogy asz értelmesző késziszottárat a forrum per pillanyalat nemüszemelteti. .hehe.
2006. 06. 10., 22:25
h_jozsi Írta:Asz kevésleszsz.Hiába, nno, kell a szesz. ![]() Én már bevettem az altatóm .zzz.
2006. 06. 11., 18:15
h_jozsi Írta:Petya!Te csak aszt hiszed! Volt egy webcímem ami frankón kiírta hogy mi a külső IP címed.Megkeresem neked... http://www.mywanip.com/ Ha az se láttya, akkor összepisálom magam csak előtte beülök a fürdőkádba .hehe.
Üdv, Péter
2006. 06. 11., 18:28
h_jozsi Írta:Petya! Ha tényleg helyi hálós IP-t kapsz, akkor teljesen esélytelen az FTP. .gonosz.
2006. 06. 11., 19:25
Köhhmmmm, mi köze a fóliának a váltóhoz??????
2006. 06. 11., 19:26
ez az offolás az énhibám! Nagyon sajnálom .oh. .oh. .oh.
2006. 06. 11., 20:34
OK Petya, mindenesetle vegyél magadhoz bőségesen folyadékot .sor. .pia. .sor. és üjj a kádba. Jön a teszt.
Valaki megpingelné ezt: 82.141.159.26 (DOS paranccsorba: ping 82.141.159.26) Kíváncsi vagyok. Vagy Windows-Total Commander parancssorába: cd \\82.141.159.26 (cd után space karakter van) Vannak megosztott könyvtárak. Láttya valaki? Kádba vagymán Petya?
2006. 06. 11., 20:53
Pingelni tudlak, a könyvtárváltós móka nem ment, de szerintem a windows share-ek nem is fognak "csak úgy" kimenni a netre (szép is lenne .sokk.).
|
|
|