A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Ez még országos cimbora .pia. rendszergazdával sem túl esélyes. .monokli.
Válaszol
Tényleg, upod van bőven? Szerintem 512 kbit alatt nem nagyon érdemes még nekiállni sem ilyesminek. .sokk.
Válaszol
subvoice Írta:Tényleg, upod van bőven? Szerintem 512 kbit alatt nem nagyon érdemes még nekiállni sem ilyesminek. .sokk.
Ez alatt a feltöltési sávszélességet érted? Az 128 kbps elvben, le 512.

Igen az imageshack is olyan, hogy jó is meg szép is csak rohattul forgalomfüggő. Ezért fázok azillen hononkívüli megoldásoktul. :?
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
Jozsi .
Neked mindenről a gegyege jut eszedbe ?
Válaszol
Hát a mai világban, amikor már a legtöbben (főleg ilyen fórum addiktok) .pia. valami szélessávú eléréssel, jellemzően legalább 512 kbit-tel nyomják sajnos a 128k nagyon kevés, főleg letöltésre. Ha ketten rácuppannak, már csak 64 kbit, aminek mondjuk 5 éve még baromira örültem, de ma már ha látom, hogy egy letöltés 8 KB/sec-kel jön (hacsak nem valami extra ritka dologról van szó) inkább cancelezek. Arról nem beszélve, hogy a két letöltő a te teljes adatforgalmadat totál lebénítaná. Hacsak nem tud a routered valami nagyon okos loadbalancinget vagy QoS-t.

Persze így bizalmi alapon mehet a dolog, csak figyelmeztetni akarlak.

Más. Az internet szolgáltatók szoktak adni tárhelyet a csomagjaikhoz. Ide bármit fel lehet tölteni, aztán a címzett(ek)nek megadni az URL-t, majd miután ő jelzett, hogy leszedte lehet innen is törölni. Nincs sávszélgond sem. Na?
Válaszol
x. Csak hogy valami legyen itt.
Válaszol
Nem nyilvános FTP-re gondoltam, hanem fórumos belső használatra, célszerűen regisztrált emböröknek, ezáltal jelszavas hozzáférés értelemszerűen adódik. Ez jelenleg 11x embör, tehát olykor-olykor 2-3 max hozzáférés már extrának számít.

Sajna a csomagom nem foglal magában tárhely, különben nem nyűglődnék itten. .nover.
Válaszol
:| Valaki nem szeretne helyettesíteni egy hétig? .morcos. Olyan szép volna... már látom.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Az előfizetéshez tartozó területet is ellenőrzik (mp3 és társai). Ugyanis a szolgáltató is felelősségre vonható, mert a szerver az övé, csak bérbe adta neked. De jogilag ő a tulaj, így a felelős is, de legalább is bűntárs.

Shalafi!
Bemehetek a mérő barlangodba és mérhetek, amit akarok? Hurrá. .cool.
Lex
Válaszol
Millen aljas feltételezés az, hogy báááárki is jogtalan, töööörvénybe ütköző vagy hassonló holmit kíván tárrolni aszon a nemlétesző szer veren? Alegtöbb szolgááááltató kapásból aláírattya veled, hotyő semmiféle felelősé et nemválall asz általad ottárolt áll ományokért.
Válaszol
Íratni írathatja, de törvény ellen nem lehet szerződni. És ettől függetlenül takarítanak.
Lex
Válaszol
Jelen esetben nem erről van szó. A feltételezésben belső használatú serverről és nem külső szolgáltatótól bérelt tárhelyről beszélünk. A DynDNS is ilyen, mert a saját tárhelyed osztod meg. Tehát ezért a tulajdonos felel, bérlő nincs..
Válaszol
Helló, jóreggelt FTP-üzemeltető kisiparosok!

Én sokáig win alól üzemeltettem FTP szervert. Baromi egyszerű. Van egy Bulletproof FTP szerver programom, ő a szerver. Egy könyvtárat megosztassz, és jogosultságokat adsz a júzernek.
nálam gyakorlatilag minden joga volt, kivéve a törlést.
Aztán meg volt egy nagyon picike .BAT progika, ami a háttérben fut, és talán óránkét (már nem emlékszem a pontos beállításra) frissíti a szerverre mutató IP címedet.
És már csak egyetlen dolgod van, hogy a http://www.cjb.net oldalon létrehozol egy felhasználónevet és jelszót, ami a jelenlegi IP címedre mutat és máris működ(het) a dolog.
Link: http://www.cjb.net/cgi-bin/dynip.cgi
Az elérése a saját gépednek pedig http://júzernév.cjb.net lesz.
Remélem világos. A progika neve cjbupdate, ha jól rémlik. Használata is egyszerű, kell egy DOS-os Bat fájl hozzá, az alábbi tartalommal:
cjb.exe júzernév jelszó
És ezt a kis BAT fájlt (pl. cjb.bat) kell elindítani a háttérben.
Ha esetleg valakinek ez tetszik, meg tudok vele osztani mindent ami a használatához kell.
Tehát az FTP szerver, és a cjbupdate programok kellenek, hogy fussanak a háttérben, ezekből az FTP szerver igényel pár MB memóriát, a cjb.bat pedig 1 kilobájt, amit meghív cjbupdate.exe az is csak 225 kB és 5 mp-ig fut Smile
Üdv, Péter
Válaszol
Lex Írta:Shalafi! Bemehetek a mérő barlangodba és mérhetek, amit akarok? Hurrá. .cool.
Kár, h. mostanában nincs mit mérni. Big Grin Vagyis vannak sokkal fontosabb dolgaim.
Válaszol
shalafi66 Írta:
Lex Írta:Shalafi! Bemehetek a mérő barlangodba és mérhetek, amit akarok? Hurrá. .cool.
Kár, h. mostanában nincs mit mérni. Big Grin
Ha csak ez a gondod, könnyen segíthetek rajta Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
Peti, minek akarod eldobni a mágneskört? Pille nem elég? Elvileg van a d27-hez. De ez itt nagyon OFFtopik. Semmi köze a zerősítéshez...
Válaszol
Szia SMA!

Nem tudod hol lehet Vifa D27 magasat kapni? Betojtam, hogy kilőttem az egyiket, aztán
direktbe kötve az erősítőre fülre egyformának tűntek, lehet a váltóban xarakodik egy alkatrész. Sad
Ha meg mégis túl nagy jelszint került volna rá, akkor vennék egy jó példányt, de HOL?
(Béna gyökér mp3-at hallgattam szoba hangerő felett. Az volt a baj, hogy nagyon túl volt vezérelve a bal
oldalon a magas, mély szinte nem is volt. Hogy miért éppen akkor kellett hangosabban hallgatnom a zenét?! .hehe. )
Üdv, Péter
Válaszol
shalafi66 Írta:Peti, minek akarod eldobni a mágneskört? Pille nem elég? Elvileg van a d27-hez. De ez itt nagyon OFFtopik. Semmi köze a zerősítéshez...
Shalafi, nem értek a lovakhoz. Ha tönkre ment valami, akkor szerited mi?
Mélyebbnek és tompábbnak hallottam a másikhoz képest a magasat.
Nem akarok eldobni semmit, azt se tudom melyik alkatrészét kéne eldobni, ha tönkremenne Big Grin
Ara gondoltam, a tekercselése leégett a nagy áramtól. Ha nem az megy tönkre, akkor mi? Ehhez a részéhez hüjje vagyok Tongue
Üdv, Péter
Válaszol
Látom egymagad is egész jól elvagy. Big Grin Mérni nem akarok most, van helyette más dolgom. Smile
A pillére céloztam, a szerelt tartó, azon rögzítik a membránt a csévével. Elég volna ezt cserélni, ha beszerezhatő. Gondolom kisebb összeg, mint egy új magas.
Válaszol
Petya!

Az a baj, hogy az én IP címem rejtély kívülről nézve, a szolgáltató hálózatán belül vagyok, mezei 192.168.x.x fix belső címmel. Azt kívülről semmi nemláttya, plusz ez csak a rúterem címe, ez maszkolja a többi (más tartományú) saját hálózati címeket. FTP szerver progim nekem is vóna.
Válaszol
Ti mindíg értitek amit írtok ?
Válaszol
Nem, ezt csak úgy hallottam valahol... .hehe.
Válaszol
No azért ám !
Válaszol
.nover. t!
Válaszol
Asz kevésleszsz. Ide minyumum dokikell. Pl. Dr. .sor. vagy Dr. .pia.
Válaszol
Már megint a gegyegén jár az esze .
Válaszol
Felhívnám a figgyelmet, hogy asz értelmesző késziszottárat a forrum per pillanyalat nemüszemelteti. .hehe.
Válaszol
h_jozsi Írta:Asz kevésleszsz.
Hiába, nno, kell a szesz. Tongue
Én már bevettem az altatóm [Kép: bor_somloi_juhfark.jpg] .zzz.
Válaszol
h_jozsi Írta:Petya!

Az a baj, hogy az én IP címem rejtély kívülről nézve, a szolgáltató hálózatán belül vagyok, mezei 192.168.x.x fix belső címmel. Azt kívülről semmi nemláttya, plusz ez csak a rúterem címe, ez maszkolja a többi (más tartományú) saját hálózati címeket. FTP szerver progim nekem is vóna.
Te csak aszt hiszed! Smile Volt egy webcímem ami frankón kiírta hogy mi a külső IP címed.
Megkeresem neked...
http://www.mywanip.com/
Ha az se láttya, akkor összepisálom magam csak előtte beülök a fürdőkádba .hehe.
Üdv, Péter
Válaszol
h_jozsi Írta:Petya!

Az a baj, hogy az én IP címem rejtély kívülről nézve, a szolgáltató hálózatán belül vagyok, mezei 192.168.x.x fix belső címmel.

Ha tényleg helyi hálós IP-t kapsz, akkor teljesen esélytelen az FTP. .gonosz.
Válaszol
Köhhmmmm, mi köze a fóliának a váltóhoz?????? [Kép: off.gif]
Válaszol
ez az offolás az énhibám! Nagyon sajnálom .oh. .oh. .oh.
Válaszol
Kivéve, ha el tud intézni magának egy DMZ-t vagy Virtual Server-t.
Lex
Válaszol
OK Petya, mindenesetle vegyél magadhoz bőségesen folyadékot .sor. .pia. .sor. és üjj a kádba. Jön a teszt.

Valaki megpingelné ezt: 82.141.159.26 (DOS paranccsorba: ping 82.141.159.26)

Kíváncsi vagyok.

Vagy Windows-Total Commander parancssorába: cd \\82.141.159.26 (cd után space karakter van)
Vannak megosztott könyvtárak. Láttya valaki?

Kádba vagymán Petya?
Válaszol
Pingelni tudlak, a könyvtárváltós móka nem ment, de szerintem a windows share-ek nem is fognak "csak úgy" kimenni a netre (szép is lenne .sokk.).
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 6 Vendég