A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Lex Írta:Mondtam már, hogy OK. Megyek a barlangodba mérni. Tongue Nem véletlen teszek fel annyi idegesítő kérdést.
Hát tényleg hasonlít barlangra, vagy inkább raktárra Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
Lex Írta:Egy fontos részt kihagytam: mielőtt bekapcsolod a marót, sokat kell gondolkodni. Utána már csak káromkodni lehet. Tongue
.aaa. [Kép: lol01.gif]
Üdv, Péter
Válaszol
Ez lehetséges vagy én b....tam el valamit???????

[Kép: nvtelen0ua.png]
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Hát, elnézve a hangszóród adatait, hmmm... ez valmi alien technológia??? .zold.
Üdv: spexcel!
Válaszol
Merthogy????????????
qts=0,75
qms=5,22
qes=0,87
vas=71,53 dm3
spl=86 db
fs=30
z=8
pe=140
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Akkor csak matekból vagy fasza: 71dm3=71L, nem 7,1L Wink
Üdv: spexcel!
Válaszol
B..................meg ténleg!!!!!
.oh. .oh. .oh. .oh. .oh. .oh.
hogylehet ekkora .....................
ezt az égést!!!!!
Válaszol
h_józsi !

A weboldalamon lévő képek most már jól látszanak nálad?
SMA oldalán nézelődj. Be volt ikszelve a" transparent colour" a gif mentéseknél, ez zavart be. .oh.
Amelyik kép megjelenítésével gondok vannak írd meg!
Köszi.
Üdv, Péter
Válaszol
Petya! .kiraly. a képek.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
shalafi66 Írta:Én épp azzal vagyok. :-P majd holnap eligazítalak o/a ügyben. Kell előszöris a teló típusa...
Teltip: S65V szimensz .telefon.

Gondolom, Java alkalmazás. Mekkora helyet igényel? Illetve, szabad memória is kell neki, asz mennyi?
Válaszol
shalafi66 Írta:Ajánlom mindenkinek az új operát Wink http://mirrors.pmmf.hu/mirror/opera/win/...0Setup.exe
[Kép: 120x60opera9red.png]

El sem hiszem, kijavították a target="_top" bugot. .cool.
Válaszol
És teljesíti az ACID2-őt is. Wink Meg gyorsabb is lett, és kevesebb erőforrást zabál.. Mind pozitívum.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
h_jozsi Írta:Teltip: S65V szimensz .telefon. Gondolom, Java alkalmazás. Mekkora helyet igényel? Illetve, szabad memória is kell neki, asz mennyi?
Ezt a címet kell a böngészőbe beírnod: http://mini.opera.com/ és reménykedni. Mert nem biztos, h. szerencsével jársz, a telód nincs az o/a listáján.
Válaszol
Ó, hogy az a hátbaszúrt fickó énekeljen a telefonba... .telefon. .aaa.
Válaszol
h_jozsi Írta:Petya! .kiraly. a képek.
Segíts józsi Smile Mindegyik SMA-s kép jó lett ?!
Ha van még ami nem látszik jól, légyszi mond meg melyikkel.
Gilszkilabor is szólt, hogy nem látszanak az SMA-s képek Sad
subvoice nálad nincs baj?
Üdv, Péter
Válaszol
Csak itt fent az agyamban.
Válaszol
.nover. -t vagy .pia. -t Wink
Válaszol
Petya! .kiraly. a képek. Az összes SMA kép és ámbra. De baj csak az ámbrákkal vót. A Mócsingos meg előtte is .kiraly. vót.
Válaszol
Szevasztok! Lenne egy kérdésem:
A qts-ből ránézésre honnan lehet tudni hogy zárt vagy reflex dobozban lenne jó?
Válaszol
subvoice Írta:Csak itt fent az agyamban.
.hehe. .haha.

Nu, frissült az ódal Smile http://topeti.uw.hu/sma.html
Most már miniatűr képek is vannak, rájuk (vagy a felettük lévő feliratra) klikkelve
új ablakban fognak a képek megjelenni. Jó klikkelgetést!
Üdv, Péter
Válaszol
Naggyon nagyvonalakban: 0,7 fölött többnyire zát doboz jó, 0,5-0,6 univerzális, zárt és reflex is lehet, 0,4 alatt pedig érdemesebb a bass-rerflex kivitel. De ezek csak az irányt mutatját, valójában sok más paramétertől is függ a dolog.
Válaszol
Köszi!
Válaszol
Kedves topeti és Többiek!

Az a Delay-ON áramkör nem az, mint aminek kéne lennie.
Küldök róla rajzot, az már jó és az, aminek írva van.
A PLL-generátor ha érdekel valakit, postai úton tudnám elküldeni a rajzát, mert még nincs "berajzolva a gépbe". Ez egy generátor és egyben oszcilloszkópra is ad ki jelet, tehát, mintegy Wobbulátorként működik, frekimenet vizsgálatra jó, hangsugárzóhoz, egyébhez. Esetleg, bescannelve a rajzot, ( ki tudja hogy fog kinézni?! ) elküldhetem, ha sikerül a manőver. Ott angolul le van írva a lényeg a kapcsolásról.
Üdv! SMA
Válaszol
SMA Írta:Esetleg, bescannelve a rajzot, ( ki tudja hogy fog kinézni?! ) elküldhetem, ha sikerül a manőver. Ott angolul le van írva a lényeg a kapcsolásról.
Kűggyed csak Smile
Üdv, Péter
Válaszol
SMA Írta:Az a Delay-ON áramkör nem az, mint aminek kéne lennie.
Ok, de akkor az ami nálam Delay-on néven van az oldalon, az vajójában mi lenne?!
Mert akkor átnevezném...
Vagy a jelenlegi delay-on fájlokat töröljem és az előbb küldtél, azt tegyem fel a helyére?
Üdv, Péter
Válaszol
Mini Oppera által támogatott az S65V, csak van egy módosított verziója e czébul. Viszont a szolgáltató nem támogattya asz Opperált müffajtot. Illetve, wap kapcsollatba nem csak internetbe. Klisé bonyolult, de a GPRS kapcsolati pont beállítás allapján esz követkeszik. Vattyis akkorty mükködne ha lennék internet előffiszető is. A teló etyépként nem bizalmas asz operátummal, nem mekbiszhattónak minnősíti. Deettül mükködik csak nem kapcsollódik. BRÜHÜHÜHÜ...
Válaszol
Melyik szolgáltató? A kék a lila vagy a piros?
Válaszol
A piros.

Tehát arról vanszó, hotya http profilokban külön czíme van a GPRS wap elérésnek és külön a GPRS internetnek. Az Opperában sajnos nincs illen beállíttási lehhetöség, ahol czímet lehetne beállítani. Asz Oppera honylapja szerint meg asz internet szoggáltatás czimét kéne beálítanni. De ehhesz kéne erre is ellöfiszetnem. Emijatt nem tudom pl. hasznyálni a mobbil emil klien sét se. Nattyábul enyit hámosztamki.
Válaszol
Szavazzunk, kinek tetszik jobban ez az avatar, mint az előző? Big Grin
HorsePower, vagy inkább egy címert tegyek be képnek? .hehe. .pia.
Üdv, Péter
Válaszol
Nekem ez jobban tetszik Wink
Válaszol
Te meg lehagytad a "L" betűt a Legó elől Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
Az direkt ego és nem lego.
Amúgy ténleg szörnyű a helyesírásom de ez direkt van így!
Válaszol
Sztem még próbáld meg a ferde fejűt is. A címered inkább hagyjad az nincs ilyen jó. Egyébként az enyém igen is jó .ok. .nyelv. Nekem legalábbis tetszik. Majd megnézem a másikat is és akkor döntök. .foghijas.
Válaszol
Petya, mekuntad a Mr.béna macit? Esz monnyuk értelmesebb kinészetű, csak asz íves röppája a köpőcsésze felé hijányszik a szájábul. Rá szavaszok, ha pótollod. .hehe.
Válaszol
Mit kell tudni a címerről, HP?
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 21 Vendég