A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
topeti Írta:Szavazzunk, kinek tetszik jobban ez az avatar, mint az előző? Big Grin
HorsePower, vagy inkább egy címert tegyek be képnek? .hehe. .pia.
A zasszony aszonta(meg a Totya),hogy a kivájt szemű mackó nyerőbb vótt. Wink
Üdv Doki!
Válaszol
HP avatarja valójában Mátyás Király címere.
AKI NEM HISZI JÁRJON UTÁNA !! Big Grin
http://home.iae.nl/users/nickl/ume-323.html

Szkájpon ezt a macit tettem be a régim helyére, mert a régi kép elveszett, hirtelen ezt találtam...
Aztán gondoltam megkérdezem a nagyérdeműt Big Grin De akkor megy vissza a Bean-féle maci.
Doki, ki az a totya?
Üdv, Péter
Válaszol
Ja , arégi a jobb .
Válaszol
Közkívánatra visszakerült a MACI Big Grin .taps.
Üdv, Péter
Válaszol
SEAS Írta:Mit kell tudni a címerről, HP?

Nos Peti válaszolt helyettem! Köszi Peti. .ok.
Válaszol
Szivesen, remélem nem baj hogy megírtam Smile
Üdv, Péter
Válaszol
Dehogy baj. Mégegyszer köszi! Meg a leírást is így mindenkinek érthető. .foghijas.
Válaszol
igen, volt egy kis kupaktanács Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
Te LEX !

Pihentetés képpen csináld meg az SMA rajzait, hátha attól lenyugodsz és elkészíthetem neki az oldalt Big Grin
Egyébként én is igy jártam a Peerless mélyeimmel, aztán kicseréltem őket ezekre a drága Vifákra.
Tudom Shalafinak nem tetszik a hangja, de nekem igen. Viszont a magasaimmal
van gond, azok nem egyformák. De hol kapok ezeknél jobb magasat, na és milyen áron? Sad

Majd átkerül ez is az off-ba.. de nem érdekel.
Üdv, Péter
Válaszol
Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
Asztértem, hogy "ugratórium". De mi az a "p"?
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
vava Írta:Amikor az erősítőmet lakkoztam (azt ameik a gyongyszemekben is jelen van) előszőr a papám tette odébb olajos kézzel asztán mikor kijavítottam a hibát és ujra lakkoztam a macska látogatta meg. Azthittem hogy 16 évesen szívrohamban halok meg.
Ami késik, nem múlik Big Grin .zold. .hehe.
Üdv, Péter
Válaszol
Már alig várom, hogy átmoderálódjon innen... .ordog.
Üdv: spexcel!
Válaszol
Mócsing legfőbb tevékenysége az elkövetkező tíz napban : dagonyázás , és megpróbál okosan kinézni a fejéből . Más szóval , nyaralni megy .
Jók legyetek , építsétek a Méricskét , és ne OFFoljatok sokat !
Üdv .
Válaszol
Ennyivel elintézel bennünket? Szégyelld magad!

Különben, a dagonyázás hízlal. .zold. A .sor. is. Ezért diétás kaját .ehes. ajánlok, pl. csont. .foghijas.

Kellemes prihenést!
Válaszol
Csatlakozom mócsing tesvérhez.
Énis lelépek 3 napra.
Nagyon fog hiányozni a társaság.
Holnap reggel 5:30 kor kelem úgyhogy lépek is.
.szia. .zsepi.

ui:végre megvan az az avatar ami tetszik .udv.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Akkor marad az ego :?
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
shalafi66 Írta:Ez az avatar viszont nekem nem tetszik. Ki is fogom moderálni, ha nem cseréled másra. Smile
Milyen avatar volt? Lemaradtam róla.. mit ábrázolt?
Üdv, Péter
Válaszol
shalafi66 Írta:Lementettem. .zold. Ez volt: [Kép: vava.jpg]
mé,jójaz,úgy is kihalt termék,no konkurencia? .hm. .haha.
Üdv Doki!
Válaszol
Még kapható.
Válaszol
Világos! Tehát nem tehetem be avatarnak a hszóróim Sad Mondjuk nem is akartam Big Grin

Shalafi, mikor kapok fájlokat? túúdod frd, zma fájlok, espéel, meg téperes... .morcos. .hehe.
Üdv, Péter
Válaszol
Dehogynem, mit össze kell melózni egy jobb darabért. Big Grin
Lex
Válaszol
Asz a baj, hoty hásszilag k...a néhész csinyálni... résszemröl lekalábis.

Szerk:

Bocs, kellemes prihhenést. De akkorty milesz asz orrion makasokkal asz mássik troppikban?
Válaszol
Az HA-31 lenne 8)
Válaszol
De.
Válaszol
Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?

1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte"
másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált
és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjelközé véve odaírja, hogy "én is"
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelőtt?"
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről"
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet

+1 vicc
- Pistike, Mikszáthot véletlenül x-szel írtad.
- Dehogyis tanárnő, az direktX.
Üdv, Péter
Válaszol
shalafi66 Írta:Hja és minek mutogatni, h. milyen hanxórót vagy képes venni?
Pedig érdem... kifejtem, jó?
Magyarországon egy ideig ilyen Vifákat nem igen fog venni senki, mert legalább 5-10 párat kéne rendelni belőle, hogy szállítsanak belőle. És én még elmondhatnám, hogy talán az utolsó párat én rendeltem ezekből a hangszórókból, amikor még 1 párat lehetett belőlük venni!
Sőt ezek még Vifák, ami megszűnt, mostantól csak Peerless V-line néven kapni.
Hmm azok a régi szép idők !
Üdv, Péter
Válaszol
Nem tudom, nettó 200 liter láda meglesz.
Válaszol
Pedig szívesen várok javaslatokat.
A teljesség kedvéért HG-2,5 + HB-15 + 2×HA-31 összeállítás.
Válaszol
Próbáld meg! Wink Ha nem válik be, jó lesz szekrénynek egy kis átalakítás után. .zold. Egyébként ennél szerintem is kisebb kellene. :?
Üdv: spexcel!
Válaszol
És mondjuk két 15 ohmos párhuzamosan?

A doboz az elvből nem reflex, a 200 liter pedig azért kell, mert kisebb doboznál nem/nehezen tudnám elhelyezni a hangszórókat, már ha be akarom tartani az 1,618-as oldalarányokat.

Sajnos(?) nagy a szoba, egy 30-as hangszóró simán elveszik benne.
Válaszol
Sejtem.
Aztán még ott van a lehetőség, hogy csillapítom keményen.
Reflex-et továbbra sem .no. Wink
Válaszol
Szevasztok!!!!!!!!!!!!
Megggggyüttttem .??.
Látom nem unatkoztatok .haha.
Válaszol
Tudtommal ha csillapítóanyaggal elveszek a térfogatból (jelentősen), akkor felfelé mászik a Qtc.
A reflexcsővel semmi bajom, arról van szó, hogy hangzás szemponjából előnyben részesítem a zártat.
A mechanikai terhelhetőség pedig valamennyire javul, ha lejjebb megy a térfogat.

Az a lényeg, hogy mindenképpen zárt irányban kell gondolkozni.
Válaszol
A csillapítással nő a látszólagos térfogat!!!!!!!!
benne van a klinger könyvben Wink
Egy zártnál 20-30 %-al ,egnöveli a térfogatot
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 16 Vendég