A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF-tanoda
Akkor hülyeség ami a klingerkönyvben van????????
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Ez a véleményem: http://forum.hangszoro.net/viewtopic.php?p=928#928
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Válaszol
Meg valamelyik nap is leírtam: http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=5543&st=8
Válaszol
.sir.
Ha a Microsoft egy napon olyan terméket gyárt amivel nem lehet szívni, az valószínűleg a Microsoftos porszívó lesz...
Válaszol
Nm kell sírni, használni kell a fejed. Wink

[Kép: fejel.gif] .nyelv.
Válaszol
Megtennétek azt a szívességet, hogy nem offoltok az OFF-topikban? Másként mondva, jó lenne, ha a doboz tervezési dolgok a megfelelő helyen lennének olvashatók és nem innen a zavarosból kellene kihalászni nekünk és Shalafinak. Köszönöm szépen.
Lex
Válaszol
Tisztelt esküdtszék! Hadd védekezzek. Big Grin Jó ez offtopiknak, sztem semmi gond vele. Nem konkrét előre megfontolt doboztervezési céllal írtam ide, csak úgy...... izé, hadd teljen az offtopik. Big Grin
Válaszol
Szó sincs esküdős székekről, mert azok nem szívességet kérnek. Csak gondoltam okulásul jó lenne a hangfalépítős részbe. Qtc, meg doboz térfogat, meg Klinger anyjának emlegetése. .zold.
Lex
Válaszol
Én úgy tudtam, hogy egy bizonyos mennyiségig növeli, aztán ha tovább töltődik anyaggal a doboz, akkor már elvesz.
De lehetőségként megmarad, hogy leválasztok egy pár litert, ekkora doboznál lehet variálni. És akkor nem kell körmerevítő sem, egy csapással az is meg lenne oldva.

Így hogy tetszik? Big Grin
Válaszol
Erre most mit mondjak .zold.
Három kamrában arányosan leosztva a 200 l majdnem kiadja a 60 litert kamránként, szerinted ez a térfogat lenne jó, ha jól vettem.
Válaszol
Ez igen jó kérdés. .hm.
A magas a középpel szerintem összehangolható, a mélyen még gondolkozni kell.
Válaszol
Na ja, így viszont 16 ohm Smile
Válaszol
Na és két 4 ohmos sorba? Akkor az impedanciával sem lenne gond. És a hangszórók elé kötött tekercs
kicsit úgyis elvesz az érzékenygésből, mondjuk lesz 92.5 dB és a magas is annyi, ezek is összeillenének.
Vagy inkább 8 ohmos legyen mindenképp ?
Üdv, Péter
Válaszol
Én arra céloztam, hogy az azonos impedancia nem jobb? Nem kv-zok, tudod jól.
Azon kivül álmos vagyok, aludni megyek, nem kávézni. Holnap megint hajnalba kelek, meg azután, meg azután...
Üdv, Péter
Válaszol
Inkább, mint hogy a szobából válasszak le Big Grin
Válaszol
Mert a beakasztott kabátot nem eszi a moly a rezgés miatt. .hehe.
Lex
Válaszol
Dehogynem, a molynak csak a pofáját kell tartania, a benne rezgő kabát magátől felőrlődik benne. .foghijas.
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Válaszol
shalafi66 Írta:Én nem tudom, hogy jött ide ez a link Big Grin SMA egész mást épített.
.............
Hogyhogy hogy? Smile Ez van Topeti honlapján, SMA külön oldalaként, nem is láttad még?
Válaszol
Úgy értettem, h. most a HA22(vagy ha20)+HG2,5 az áldozat zárt dobozban, SMA pedig ha17-ből épített b-reflexet.
Válaszol
pagrus Írta:
shalafi66 Írta:Én nem tudom, hogy jött ide ez a link Big Grin SMA egész mást épített.
.............
Hogyhogy hogy? Smile Ez van Topeti honlapján, SMA külön oldalaként, nem is láttad még?
Fura dolgokat művel a fórum motor, ebben a topicban nem is jártam most, légyszi admin tedd át a hozzászólást a kétutas hangfalakhoz.
Válaszol
shalafi66 Írta:Hja. Végülis. De ez a másik, amit nem értek. Hogy a nagy dobozméret ellenére nem lesz elég alacsony az alsó határfreki... És azt nem értem, h. ez miért jó...

Ezért kéne, hogy legyen reflex?
Válaszol
HA31 a terhelhetőség miatt kell, 2db úgyszintén, oka már említve lett.
200 liter azért, mert 2 db 30-as mélyet egy 15-ös közepet és a magasat így tudom elhelyezni. Zárt, mert eszemben sincs reflex. 55 Hz f3-ról nem tudok nyilatkozni, más jött ki.
Válaszol
shalafi66 Írta:ne idézz, mikor az előző hozzászólásra válaszolsz, fölösleges, két sort mindenki tud visszagörgetni... így meg kétszer egymás után ugyanaz ismétlődik...
Na de shala, az ismétlés a tudás anyja vagy a tudás anyja az ismétlés? .pia. Big Grin
Márpedig sokak számára (főleg nekem) sokkal átláthatóbb, ha 1-2 sort benthagyunk az előző idézetből, hogy értsük,
ki melyik előző hozzászólásra válaszol. Számomra így átláthatóbb jóval az egész. Tudod te milyen nehéz
kibogarászni, amikor valaki 4...8 (vagy mégtöbb) hozzászólással korábbi irományra ír egy választ úgy, hogy az előző
mondatokból semmit nem idéz be? Még a nevét sem írja oda, hogy kinek röfög? Amikor így összezavarodok,
becsukom ezt az egész **** aztán nem olvasom tovább. Engem ez nagyon tud dühíteni.
Üdv, Péter
Válaszol
Látom Péter, hogy az olvasás nehezedre esik néha, sajnos ezen nem tudok már segíteni ebben a korban. De ha figylemesen megnézed, azt írtam, ha az előző hszre válaszol, ha lehet ne idézzen. Finoman megkértem (azt a részt persze nem idézted be). Tényleg teljesen fölösleges, idézned azt amit pont előtted írtak. Ez a lehetőség nem erre lett kitalálva. Gondolj csak bele, te élőszóban mindig megismétled a barátod előző mondatát, mielőtt válaszolsz rá? Még nem figyletem meg ezt a szokásod. Ööö ha már ittvagyunk, ismered az "előző" szó jelentését? És nem az autópályán előzésre gondoltam.

A szóismétlésekért meg bocs, most keltem fel, a maradék agysejtjeim sem funkcionálnak épp.
Válaszol
Ullátom Vava mektanyálta önmagát. Lekalábbis avatar szempontból. .zold.
Válaszol
shalafi66 Írta:De ha figyelemesen megnézed, azt írtam, ha az előző hszre válaszol, ha lehet ne idézzen.
.hehe. hát ez van, én ilyen vagyok Big Grin

Ja és most csakis azér idésztem, mert józsi köszbeszólt Big Grin Big Grin
Üdv, Péter
Válaszol
Várj csak, majd ráduszítom az idézetrendőrséget...... És hűvösre tesznek majd. (Persze ennek lehet, h. örülni fogsz.. Smile ) [Kép: icon_rab.gif]

Szerk: majd Józsit is elviszik veled együtt. Idézés akadályoztatása miatt.
Válaszol
Rejtett bug Big Grin .hehe.
Üdv, Péter
Válaszol
Rosszul hankszik esza idésszés, mera tekkintetes birosák jutasz eszembe rulla. .ordog.
Válaszol
Petya! Majnem ideírtam ety natyon naty kalibberű nehésztüsszérségi löveg hétkösznapi nevét. .puff.
Válaszol
h_jozsi Írta:Ullátom Vava mektanyálta önmagát. Lekalábbis avatar szempontból. .zold.

Így van! Nem tetszik?
Salla! tuttomal ez még nem márka. Maradhat?
Válaszol
Peersze. Semmi gond vele. Smile
Válaszol
Pontaszér írtam (vigyászálásba) mer teccik. .ok.
Válaszol
Shallala!

A leendő 125-ik regisztrált felhasználót majd illő módon meg kellene jutalmazni, Egri János stílusban.
Válaszol
oké! Örülök hogy tetszik.
józsi pihenhetsz egy kicsit. Wink
Válaszol

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 3 Vendég