A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SB Audigy eredeti CD-vel eladó, cserélhető
SB Audigy eredeti driver cd-vel eladó, ill. elcserélhető. (hangkártya (live 24bit előnyben!), elektronikai cucc, hangszóró, mikrofon, erősítő, HANGSZÓRÓ, hangszóró...mondtam már hogy hangszóró is érdekel???) Smile
Ajánlatokat várom ide!
Üdv: spexcel!
Mégis, millen értékben? Mintha kallódna egy PC hangszóróm vallahol...
S a hangkártyáról vallamit lehet bővebben? Mi a selejtezés oka?
- Ajándékot hoztam, malájok fejedelme. Aquamarinkék.
- Az ajándék szép, de ilyet már ettem.
Selejtezési ok: van már másik. PC hangszóró kifejezetten NEM érdekel viszont. .zold.
4x írtál hangszórót. Gondoltam, minden méret érdekel. .foghijas.

De hangkártya paraméterekben nem lettünk okosabbak... (pl. bug .boszi. )
Sem értékben.

S ha adok a PC hangszóróhoz kiszuperált, de működő PC-t is? Már a tápért megéri. .hehe.
Nincs semmilyen bug-ja. Működik MINDENE rendesen. Még az xp-n is. Wink
Ár tekintetében a 4-5E Ft célozandó meg. SB Live-ra egy az egyben elcserélem, bármilyen furcsán is hangzik. Smile
Emlékezetem szerint (nem 100%) a Live! 6-7e HUF tájékán kapható vadonatuj állapotban.

De vajon Moccsingnak is mükködne? .ordog.

PC csere érdekel?
Igen, a live annyi. De ez egy audigy. Ami valamivel jobb minőségileg a live-nál. Nem sokkal, de jobb. Szolgáltatásaiban viszont sokkal jobb már. PC csere? Van három PC-m...gondolhatod... Wink
Na, milyen lenne az a PC?
Nekem pont SB live-om van. Ha azt mondod hogy jobb a Tiéd mint az enyém akkor szerintem meg tudunk egyezni.

Egyébként miért fontos neked a live ha audigy-d van? Tudom hülye kérdés de érdekelne. .foghijas.
Azért, mert felvételnél jobban használható. Ez meg jobban szól. Valamit valamiért. Smile Többet is tud (EAX advanced HD, stb, stb, ebben már EMU10K2 van)
A Live!-od típusszáma kellene még, aztán mehet a csere.
h_jozsi Írta:De vajon Moccsingnak is mükködne? .ordog.
Mócsingnak a Vortex sem működik . Hiába a két oldal találat , tegnap a fiam nem tudta letölteni .
Megegyeztünk Spexcellel. Neki nem jó az enyém, nekem meg nem jó az övé .zold. .monokli. Úgyhogy másra vár az audigy! .szia.
A PC? Szolid de megbízható. 400MHz, 64 Mb ram, 4Gb merevlemez (Fujitsu), integrált Yamaha hangkártya, PCI 10/100 lan, Gigabyte alaplap, integrált VGA, desktop ház. Egyébként Fujitsu-Siemens. Munkára tervezték. Ha másra nem, netezni is remekül el lehet vele.
Hmmm...ezen még rágódom egy kicsit. Mondhatni: gondolkodási időt kérek. Smile
És ha cserélünk, hogyan juttatjuk el egymásnak az eszközt? Mert az OK, hogy én feladom postán...de Te? Persze azt is fel lehet adni ugye... Wink
Szerintem DHL. Biztos ami biztos.
Gondold el: beállítok a postára egy bazi nagy csomaggal, amin az van, hogy "Tartalom: számítógép" azonnal .ut. vagy .puff.
Még mindig gondolkodom, Józsi... Nem egy elveszett ügy ez, csak jöjjek rá, hová teszem... .forog. Amúgy érdekel a dolog. Már csak egy monitor kell valahonnan. Wink
Vagy egy monitor átkapcsoló. De gondolkozzál nyugodtan. .otlet.
Nem, egy monitor kell. Uis ez nem másik gép mellett helyezkedne el... .forog. Még kérdezősködöm, hátha van a közelben eladó monitor. Smile
Lenne kérdésem... legalább 128megáig nem tudnád megtolni a gépet? Hogy a win 98 ne kapjon röhögőgörcsöt egy komolyabb proginál...
ISA ill PCI slot van benne? .?.
Tsak PCI (3 db) van benne, az ISA ebben a kettegorijában már felejtős. .hehe.
Ha röhögni akarsz, itt a példa. Ugyanilyen kaliberű, mezei cash nélküli merevlemezzel szerelt gép fél órát gondolkozik azon, amit ez kiröhög. Csak az nem Fujitsu-Siemens. Sajna azt kell monnyam, ér annyit a gépegység jellen állapottyában mint ety zsiruj Audityi vaty hogyisirják. Ennyiért be kell érni az adott memórijamennyiséggel. A memmórijabövvités 3e HUFba kerülne (64->128Mb nekem új memmórijával, de akkormár nem tárgyalnék ezen a szinten a dologrul).

És akkormár kéne egy új toppikot nyitnom elladó számittó gépegységrül...

Lehet hogy más ajánlatot kell tennem?

Na jó van ház táppal, semmi más nincs benne. Max floppy. Táp van még több...
Ja elfelejtettem megkérdezni, millen komolyabb progira gondolsz. Mert pár nyitott ablakot ennyivel is simán elgyőz, komolyabb programokhoz komolyabb gép kell. Csak hogy ne árujjak zsákba Moccsing nevü házi cicát. .hehe.
.zold.
Tsak eszembe jutott Mr. Wagnerrel folytatottt etykori alkudoszásom...
.foghijas. .foghijas. .hehe. .taps.
Hová letta Wágner? Shallafi.

Asztne monnd, hoty "Elhajószott asz Új-Hebridákra..."
A PCI a lényeg, hogy tudjak bele másik hangkártyát tenni. SD foglalat azért gondolom van benne...tehát nem speckó ram kell bele??? Amúgy tényleg érdekel a dolog, csak a monitor-ügy kellene, hogy megoldódjon ésszerű távolságon belül. Úgy értem, hogy találjak egy olcsó monitort a közelben, ahonnan érdemes hazahoznom. Posta hogy oldódna meg? Mert ugye a DHL nem egy olcsójancsi...én meg nem nagyon szeretnék a dologra költeni. A posta egyébként a csomagokkal nem okoz gubancokat, persze csomagolni tudni kell... .kopp.
Kedves Spexcell, tudom hogy eza gép esztazárat magasan (very high!) megéri. Persze ez asz alku (etyik) tárgya (trágya? zagyvaság).
A psottászást tallán mektuddom oddani másmoddonis, ha Szeggedre mekfelel. Esz etyben akár asz aszonnali csere lehettősségét is jelentheti.

SD ramot (erre gondottál?) minyimum 2őt fogad, de lehet hoty 3. Erre már nememléxem, mer fejlövésem van alá Tuskó Hopkins.
3 db hangkrátyát bisztosan bele tucc dugni. Már ha esz kielégít... (oké, olcsó poén vót... ezer medve és bocs)
OK, tudom, hogy megéri. Ezért gondolkodom rajta. Wink Egyébként mint írtam, 4. gépem lenne, műhelygép, ezért a sok tanakodás. No meg azért, mert mint minden rendes műhelyben, nálam is rengeteg a hely - csak foglalt. .zold.
Nem aszért hogy diccsérjem a portékát, de csak ismételni tudom: munkára terveszték.
Ja, USB support alaplapilag=yes. Driver kérdése. Eddig mindent bevett (Pendrive, mobiltelefon stb.).
Hát a mühhejkérdésbe nem tudok beleszollni. Lomtalaníttás?
4-ik gép? A francba, le fognak hajazni... .aaa.
h_jozsi Írta:.zold. Tsak eszembe jutott Mr. Wagnerrel folytatottt etykori alkudoszásom... .foghijas. .foghijas. .hehe. .taps. Hová letta Wágner? Shallafi. Asztne monnd, hoty "Elhajószott asz Új-Hebridákra..."
Igenis az volt a nőnevű hajóra írva, hogy "Mi van veled te Wágner?"!
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Józsi!

És ha nem Szegedre, hanem Cegléd mellé kérném a kiszállítást, az megoldható lenne? Ott laknak a szüleim és ott a műhely is... Smile
Hát esztmost nemtom megíggérni. De szerintem problémás. Aszér utánnyanészek. .sokk.
Tucc valami számítoggépes képformátumú tréképen bejelölve a hejet esettlek? Piros iksszel vagy nyillal. Ijjal. Mittomén. .puff.
Cegléd és Szolnok között félúton van a hely. Nem Abony. Wink Ha nem megy, jó a posta is. Smile
Úlláccik esz nemfok sikkerülni. A csöffőrök Pest felé Kecsméten át járnak asztán irány asz autópája. Arrafelé gyakkorlatilag nincs fuvar.

Neked nincs ismerrösöd aki errejár?
Nincs... Még gondolkodom, de ha nem megy másképp, Szegeden is jó lesz.
Józsi! Esetleg kp. nem jöhet szóba? Ajánlj egy összeget, és eldöntöm jó -e. Smile
Oké, ha nem sürgős, és kb. két hét múlva ráér a lebonyolítás. Ebben az esetben az általad megjelölt irányár alsó határát megajánlom. Bár a csere nekem jobb lett volna, de hát legyen ha neked így megfelel.
Nekem ráér természetesen. Smile

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég