Üzenetek: 245
Témák: 0
Értékelés:
0
Igen kellenek a TS paraméterek. Meg az sem teljesen mind1 milyen felépítésű kocsiba kell a doboz..
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Értékelés:
0
Kellene a hsz pontos tipusa. de nézd meg itt hátha közte van.

Csak az a gáz, hogy nem mindnek van itt az adata.
http://www.audio-warehouse.com/web/manuf...s/prod.asp
Értékelés:
0
Ezt én is megtaláltam, de ezzel nem sokra megy sajnos. Én találtam külön nyomókat, de nem mhol vannak ott a paraméterek..
Üzenetek: 7 892
Témák: 30
Értékelés:
1
Nos a baj az, hogy a forgalmazó honalpján már nincs fent az a hangszóró amivel ezt a ládát szerelték, így nem tudom én sem. De valószínűleg valami kicsi 40 liter körüli zárt doboz a megfelelő neki. Ismerve a többi Pyle hszt.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Értékelés:
0
De szerintem az sem mind1, hogy milyen "kialakítású" kocsiba rakja.
Üzenetek: 7 892
Témák: 30
Értékelés:
1
A zártnál nagyjából mindegy. Azt nehéz elszúrni.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Értékelés:
0
A dobozt nehéz elszúrni, csak nem mind1, hogy kombiba kell, vagy egy ferdehátúba...
Üzenetek: 2
Témák: 1
Értékelés:
0
Sziasztok.
Én is sokat kerestem a pontos adatok után, de sajnos nem sokat találtam. töltöttem le mindenféle hangfaltervező programokat, hogy hátha v.melyikben esetleg benne van, de sehol semmi.
egy sedan vw jetta, amibe szeretném tenni. ne tudom számít-e v.mit, de ez egy 1980-as kaszni, aminél a csomagtartóban nagyon sok a hely.
az bisztos, hogy zárt ládába szeretném tenni, mert a Bp -t sokkal nehezebb jól megcsinálni(legalább is ezt olvastam róla) ezért döntenék az egyszerűbb mellett.
köszönöm a sok segítséget, és a hozzászólásokat, ha esetleg van még v.mi kérdés, vagy tanács, akkor azt előre is köszi.
Ui: akkor szerintetek 40 literes zárt láda jó lesz? én arra gondoltam hogy 16 v. 19mm mdf, osb lapból csinálnám. és olyasmit is olvastam, hogy amelyik oldalon a hangszoró van oda dupla lap kell ( kettő egymásra ragasztva) szerintetek ezt fontos betartani?
valamint azt nem tudom, hogy mennyi hangelnyelő szivaccsal kell kibélelni. kérlek titeket, ha tudtok, akkor minden ilyen apróságot írjatok nekem.
Köszi Matyi
Értékelés:
0
Hali. Szerintem a legjobb választás a 19-es MDF lenne, (vagy esetleg még vastagabb) és a dupla előlap sem hátrány. Csillapítás nem feltétlen kell bele, mert alacsony frekin nincsenek állóhullámok. A Jettába a zárt jó.