A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rejtett téma
#1
Csak regisztrált felhasználók láthatják.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.

Válaszol
#2
[link] ... legalább rejtett témában csináld Wági. :-D
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.

Válaszol
#3
Na jó, akkor ide egy kis alap zene jön, szigorúan saját használatra. Hallgatás után tessék letörölni mert megb.sz az asva! Big Grin
Álom Színház Metropolis PT2 (NRG fájl, írd ki CD-re)
Ugyanez mp3 formátumban 320kbps
Ha van kívánság, gyorsan elő vele! Smile (legfeljebb más fórumot linkelek és nem lesz "baj".) Smile
Itt linkelve pár lemez és ha még teszek fel publikusat, azok is itt lesznek. Természetesen csak hanganyag lesz itt, a video-anyagokat máshol fogom publikussá tenni.
Válaszol
#4
Én meg teszek hozzá egy ilyet:
http://hfmm.hangszoro.net

fdsa nagy örömére olvashatjuk végre (újra) Darvas L. gyöngyszemeit. :-D
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.

Válaszol
#5
Na itt van John Petrucci és Jordan Rudess egy estés kalandja. Ha van jelszó a rar-hoz, az általában wagnerur Ha mégsem, akkor lehet zaklatni. Smile
Hja! Ez változó bitrátával készült. 474-~700 közötti. Smile

És akkor ide is beteszem a máshonnan linkelt cuccot.Az együttes története

James LaBrie - ének
John Myung - basszusgitár
John Petrucci - elektromos/akusztikus gitár
Mike Portnoy - dob
Jordan Rudess - billentyűs hangszerek

A történet Long Islandben (New York) kezdődött. Három gimnazista srác a King's Park középiskola padjaiban ülve hallgatta Mrs. Gilbert zeneóráit. Neki is hálával tartozunk, hogy közelebb vitte a zenéhez a későbbi világhírű együttes, még fiatal tagjait. Mindhárman játszottak valamilyen hangszeren: John Petrucci a gitár szerelmese volt, John Myung basszusgitározott, Kevin Moore pedig a billentyűs hangszereket bűvölte. Már ekkor meghatározó befolyást gyakoroltak rájuk olyan nagy nevek, mint Yngwie Malmsteen, Steve Morse vagy Jaco Pastorius. "Miután először hallottam őt Steelerben, teljesen megőrjített. Az összes szólóját, mindet megtanultam.", mondja Malmsteenről Petrucci egy későbbi interjújában. Több együttesben is játszottak, jammelgettek, többek közt a Centurion nevű banda is az ő nevükhöz fűződött. Aztán az érettségit követően elváltak útjaik.

A két John Boston felé vette az irányt: 1985. őszétől A Berklee School of Music hallgatói lettek. Szabadidejük kitöltésére itt is próbáltak egy csapatot összehozni. Így futottak össze Mike Portnoy dobossal, aki amellett, hogy egy húron pendült a Johnokkal, ugyancsak Long Island-ből való volt. Úgy döntöttek tesznek egy próbát, és megszületett a Dream Theater első, apró magja.

A karácsonyi szünet alatt tartották a kapcsolatot, maguk mellé vették újra Kevin Mooret billentyűzni, valamint Chris Collins töltötte be az énekesi pozíciót. Ők öten alkották a Majesty nevű formációt. Az együttes nevét egy Rush szám (Bastille Day) inspirálta: "A szám vége a jellemző gitárszólamával valóban fenséges (majestic). Tettem egy megjegyzést, mire a többiek azt mondták, hogy ez egy nagyszerű együttesnév: Majesty" emlékezik vissza Mike Portnoy.

1986. nyarán mindhárman otthagyták Berkleet, hogy az együttesre koncentrálhassanak. Ekkor vették fel első, 8 számos Demo anyagukat, melyet nemes egyszerűséggel "Majesty Demos" -nak kereszteltek. Az ezer példányban elkészített anyagot regionális, valamint megszállott prog-körökben terjesztették. Az eredmény megdöbbentő volt: egy félév sem kellett ahhoz, hogy az utolsó darabig elkapkodják. Ezt, az ekkor készült bootlegekkel (pl.: Dream Theater : While Performing as Majesty) egyetemben a rajongók a mai napig másolják, terjesztik, így ezek ma is széles körben elérhetők.

Még ezen év novemberében az együttes és Chris Collins útjai a sikerek ellenére elválnak, és így egy évig, énekes hiányában, instrumentális dalok születnek, több későbbi klasszikus hangszeres verziója ekkor születik meg.

Végül 1987. novemberében megtalálják az énekest Charlie Dominici, a '70-es években kisebb sikereket elérő "Frankie & The Knockouts" nevű együttes egykori énekesének személyeben. " Akkoriban tényleg senki jobbat nem találtunk, és neki megvolt az a tapasztalata, ami Chrisnek nem.", mondja róla Portnoy. Az együttesnek ekkorra számos elkészült szám állt rendelkezésére, így több változat után elkészül későbbi debütáló lemezük végső demója "When Dream and Day Unite" címmel. Ekkor a Mechanic Records nevű kiadótól szerződést kaptak, amit nagy lelkesedéssel fogadva azonnal aláírtak. A Kajem Studios-ban '88 nyarán egy hónap alatt felvették az anyagot. Az album dizájnja is elkészült, mikor egy las vegasi illetőségű együttes jelezte, hogy ők birtokolják a Majesty nevet. Így az utolsó pillanatban névváltoztatásra kényszerültek. Több lehetőség után (Glasser, Mi and Magus) Mike édesapjának (Howard Portnoynak) javaslatára egy lebontott kaliforniai mozi után a Dream Theater nevet vették fel. A borítón csak a nevet változtatták meg, a The Ytse Jam című szám (visszafelé olvasva: Majesty) és a Portnoy tervezte Logo megmaradt. Ez utóbbi Mária skót királynő címere/jelvénye alapján készült.

2010 szeptember 8-án Mike Portnoy bejelentette, hogy kiszáll a zenekarból. Döntése hátterében az állt, hogy a többiekkel ellentétben több hónapos pihenőt akart tartani, az együttes azonban visszautasította a dobos javaslatát. 2010 decemberében Mike Portnoy bejelentette, hogy ki akar békülni egykori társaival, és szívesen visszamenne zenekarába. A zenekar bintett neki.
2011 Április 29-én bejelentették, hogy a zenekar új dobosa Mike Mangini lett, aki korábban olyan zenekarokban dobolt, mint az Annihilator, az Extreme, vagy Steve Vai zenekara, illetve James LaBrie szólócsapatának is tagja. Emellett azon a Berklee College of Music zenei főiskolán oktat, ahonnan a Dream Theater 1985-ben elindult.
Jelenlegi felállás

James LaBrie – énekes (1991 óta)
John Petrucci – gitáros (1985 óta)
John Myung – basszusgitáros (1985 óta)
Jordan Rudess – billentyűs (1999 óta)
Mike Mangini - dobos (2011-től)

Korábbi tagok

Mike Portnoy – dobos, vokál (1985-2010)
Chris Collins – énekes (1985-1986)
Charlie Dominici – énekes (1987-1990)
Kevin Moore – billentyűs (1985-1994)
Derek Sherinian – billentyűs (1995-1999)Live at the Marquee

A Live at the Marquee a Dream Theater 1993-ban megjelent első koncertalbuma, melyet a híres Marquee klubban rögzítettek az Images and Words album világkörüli turnéjának londoni állomásán.

A lemezre nem került fel a teljes koncert. A dalokat a lemezkiadó választotta ki, így történhetett meg, hogy az album európai kiadásán a "Surrounded", míg a japán és koreai kiadáson helyette az "Another Day" került fel a lemezre. A koncertfelvétel érdekessége a "Bombay Vindaloo" című szám, amely egy instrumentális improvizáció, és egyetlen más Dream Theater lemezen sem szerepel.

Forrás: http://www.dreamtheater.hu / Wikipedia


A lemezen lévő számok címei:
1. "Metropolis Pt.I: The Miracle and the Sleeper" – 9:36
2. "A Fortune in Lies" – 5:10
3. "Bombay Vindaloo" (instrumental) – 6:48
4. "Surrounded" – 6:00
5. "Another Hand / The Killing Hand" – 10:30
6. "Pull Me Under" – 8:42

A kapott fájl (*.nrg) legegyszerűbben egy CD-re kiírva hallgatható.

A mappa linkje: Live at the Marquee
MP3 320kbps;44kHz;2ch,Stereo Mappa linkje: Live at the Marquee
Pass: nincs


AWAKE

Az Awake a Dream Theater 1994-ben megjelent harmadik stúdióalbuma. A lemez az Egyesült Államokban a Billboard 200-as listáján az 32. helyig jutott. Az album producerei, John Purdell és Duane Baron, korábban Ozzy Osbourne 1991-es No More Tears lemezén dolgoztak.

A lemeznyitó "6:00" című dal James Joyce A halott (The Dead) c. novellájának feldolgozása. A "The Mirror"-ban különböző filmekből bevágva Meryl Streep és Jeremy Irons monológja hallható. A különös hangulatú, záró "Space-Dye Vest" szintén számos filmből idéz, többek között az Oscar-díjas Szoba kilátással-ból.

Az albumhoz kiadott kislemezeken hallható egy-egy dal, melyek a nagylemezre nem kerültek fel. Ezek a "To Live Forever" és az "Eve". Az Awake dalainak eredeti demófelvételeit 2006-ban a Dream Theater Official Bootleg sorozatában jelentették meg Awake Demos 1994 címmel.

Kevin Moore billentyűs a lemez felvételei közben jelentette be a csapatnak, hogy az album elkészülte után távozik a zenekarból. A lemezbemutató turnén és a következó Dream Theater stúdióalbumon már Derek Sherinian játszott az együttesben.

A lemezen lévő számok címei:
1. "6:00" – 5:31
2. "Caught in a Web" – 5:28
3. "Innocence Faded" – 5:43
4. "A Mind Beside Itself: I. Erotomania" (instrumentális) – 6:45
5. "A Mind Beside Itself: II. Voices" – 9:53
6. "A Mind Beside Itself: III. The Silent Man" – 3:48
7. "The Mirror" – 6:45
8. "Lie" – 6:34
9. "Lifting Shadows off a Dream" – 6:05
10. "Scarred" – 11:00
11. "Space-Dye Vest" – 7:29

A mappa linkje: Awake NRG és MP3
Értelemszerűen azok a fájlok tartoznak az nrg-hez melyek nevében ott az nrg szó. A maradék kettő az MP3
Pass: nincs


Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory
A Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory a Dream Theater 1999-ben megjelent ötödik stúdióalbuma, egyben a zenekar egyetlen konceptalbuma. A lemez az 1992-es Images and Words albumon hallható "Metropolis Pt. 1: The Miracle and the Sleeper" című dal történetének folytatása.

A Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory a Dream Theater mára klasszikussá érett albuma, az együttes diszkográfiájának kiemelkedő darabja. Az Egyesült Államokban a Billboard 200-as listáján a 73. helyig jutott albumon játszott először a Dream Theater billentyűseként Jordan Rudess.

A lemezmegjelenést követően világkörüli turnéra indult a zenekar, amelynek 2000. augusztus 30-i zárókoncertjén New Yorkban színészek segítségével keltették életre a történetet. A koncert felvétele a Live Scenes form New York lemezen és a Metropolis 2000: Scenes from New York videón jelent meg 2001-ben.

Előzmények
A Falling into Infinity album relatív sikertelensége után a lemezkiadó szabadkezet adott a csapatnak. Portnoy és Petrucci úgy döntöttek, hogy az előző albumra írt, de arra fel nem került "Metropolis Pt. 2" című dalt továbbfejlesztve egy teljes nagylemezt szentelnek az Images and Words lemezen szereplő "Metroplis Pt. 1: The Miracle and the Sleeper" című daluk folytatásának, amelynek címébe akkor csak poénból került bele a Pt. 1 (magyarul 1. rész) jelzés, nem tervezték a folytatását. Az új album felvételeihez visszatértek a Bear Tracks stúdióba, ahol 1992-ben az Images and Words lemez is készült.

A Falling into Infinity albumhoz felvett 21 perces "Metroplis Pt. 2" című instrumentális demó képezte a zenei alapját a Metroplis Pt. 2: Scenes from a Memory albumnak. Az ebben a dalban hallható témákat bontották ki különálló tételekké, egy teljes nagylemezzé. Az 1996-ban felvett demo – amely a Dream Theater Official Bootleg sorozatában 2007-ben megjelent Falling into Infinity Demos albumon hallható, – már tartalmazta az "Overture 1928" nyitányt teljes egészében, a későbbi "Strange Deja Vu" dal első felét, amely a demón a "The Dance Of Eternity" témájába megy át, de ugyanígy felfedezhetőek az 1996-os felvételen a "One Last Time" részletei is.[2]

A Metroplis Pt. 2: Scenes from a Memory dalaiban több zenei és szövegi utalás is történik az 1992-es első részre.[3] Maga az album címe is szerepel a "Metropolis Pt. 1" soraiban:
„ Somewhere like a scene from a memory
There's a picture worth a thousand words ”
– Metroplis Pt. 1: The Miracle and the Sleeper

Sztori
Mike Portnoy elmondása szerint: „Az album története egy napjainkban élő férfiról, Nicholasról szól, akinek folyton emlékképek villannak be egy másik világról, egy másik életről, ezért felkeres egy hipnoterapeutát, hogy kiderítse, mi okozza a látomásokat. Rájön, hogy valójában egy 1920-as években élt lány, Victoria reinkarnációja. Ahogy a történet halad előre, feltárul a lány élete és kiderül, hogy a szerelmi háromszögbe keveredett lányt fiatalon ölték meg. Ennél a pontnál kapcsolódik össze a történet a Metropolis első részével, a "The Miracle and the Sleeper"-rel. Egy rejtélyes gyilkosságba csöppenünk, amelynek bonyodalmait végigkövethetjük az egész albumon, egészen a rejtély megoldásáig. Aztán a legvégén egyszer csak jön egy csavar, és néhány utalásból arra következtethet a hallgató, hogy valami egészen más történt. A sztori elég bonyolult, folyamatosan ugrál az időben előre-hátra, és a szövegkönyv nélkül nem mindig lehet pontosan tudni, hogy éppen melyik szereplő beszél és mikor, melyik időben járunk.”

A lemezen lévő számok címei:
Act one

1. "Scene One: Regression" – 2:06
2. "Scene Two: Part I. Overture 1928" – 3:37
3. "Scene Two: Part II. Strange Deja Vu" – 5:12
4. "Scene Three: Part I. Through My Words" – 1:02
5. "Scene Three: Part II. Fatal Tragedy" – 6:49
6. "Scene Four: Beyond This Life" – 11:22
7. "Scene Five: Through Her Eyes" – 5:29

Act two

8. "Scene Six: Home" – 12:53
9. "Scene Seven: Part I. The Dance of Eternity" – 6:13
10. "Scene Seven: Part II. One Last Time" – 3:46
11. "Scene Eight: The Spirit Carries On" – 6:38
12. "Scene Nine: Finally Free" – 11:59


Mappa linkje: Metropolis PT2 NRG! Metropolis PT2 MP3

Pass: nincsTrain of Thought

A Train of Thought a Dream Theater 2003-ban megjelent hetedik stúdióalbuma, amely a mai napig a zenekar legkeményebb, legmetalosabb lemeze. A szokásoktól eltérően a Train of Thought kevesebb, mint két éven belül követte az előző stúdióalbumot.

Az album a korábbiaknál egy sötétebb, súlyosabb Dream Theatert mutatott, de ennek ellenére a dalokból továbbra sem hiányzott a rájuk jellemző epikusság és progresszív megközelítés. A folytonosság jelzésére a lemeznyitó "As I Am" rövid intróként az előző albumot lezáró billentyűs/nagyzenekari témával lép be. A "This Dying Soul" a Six Degrees of Inner Turbulence (2002) album "The Glass Prison" című dalának folytatása, amely Mike Portnoy dobos alkoholizmushoz fűződő viszonyát dolgozza fel. Az ún. "12-lépéses szvit" (Twelve-step Suite) a következő három albumon újabb részekkel bővült.

A 11 perces "Stream of Consciousness" a Dream Theater leghosszabb instrumentális stúdiófelvétele. Az album legrövidebb és egyben legcsendesebb száma a "Vacant", amelyben mindössze zongora, basszus és cselló kíséri James LaBrie énekét. Ez a dal abból a szempontból is kivétel, hogy szerzői John Myung basszusgitáros és Jordan Rudess billentyűs voltak, míg a többi számot a zenekar tagjai mind együtt, közösen írták.

A kritikusok jól fogadták az albumot, de a rajongótábort megosztotta a keményebb hangvételű anyag. A Billboard 200-as listáján az Egyesült Államokban a 53. helyig jutott a Train of Thought.

A lemezen lévő számok címei:
1. "As I Am" – 7:47
2. "This Dying Soul" – 11:28
3. "Endless Sacrifice" – 11:23
4. "Honor Thy Father" – 10:14
5. "Vacant" – 2:58
6. "Stream of Consciousness" – 11:16
7. "In the Name of God" – 14:16


A mappa linkje: Train of thought
Pass: nincsChaos in Motion


A Chaos in Motion 2007-2008 a Dream Theater 2008-ban megjelent koncertfilmje. A dupla DVD első korongja betekintést nyújt a zenekar egy éves turnéjáról. A számokat a világ különböző pontjain rögzítették, ezért a felvételek képminősége vegyes. Érdekesség hogy az In the Presence of Enemies első és második részét összevonva játsszák, 26 percesre duzzasztva így a két különálló dalt. A záró Schmedley Wilcox egy 21 perces egyveleg olyan számokból összegyúrva mint a Trial of Tears a Finally Free a Learning to Live az In the Name of God és az Octavarium. A DVD-n ezen kívül interjús bevágások láthatóak, de van egy rövid koncertfelvétel Mikael Akerfeldt (Opeth) vendégeskedésével is. A bónusz korongon egy 90 perces dokumentumfilm látható, videoklipek, fotógaléria, animációs filmek. A Roadrunner Records egy speciális csomagolású verziót is megjelentetett, melyben a két DVD mellett 3 CD is megtalálható a koncertfelvétellel megegyező tartalommal.

A lentebbi linkek a CD lemezek anyagát tartalmazzák. A DVD-k anyagai az ennek megfelelő témában lesznek. (ha egyszer feltöltöm, linkelem is ide a topicot)

Speciális 5 lemezes változat 3 CD lemezének tartalma:

CD1:
1. Intro/Also sprach Zarathustra – 3:04
2. Constant Motion – 7:06
3. Panic Attack – 7:22
4. Blind Faith – 10:29
5. Surrounded – 15:21

CD2:
1. The Dark Eternal Night – 9:44
2. Keyboard Solo – 4:53
3. Lines in the Sand – 11:56
4. Scarred – 13:31
5. Forsaken – 5:41
6. The Ministry of Lost Souls – 15:22

CD3:
1. Take the Time – 11:37
2. In the Presence of Enemies – 26:00
3. Medley: – 21:18
- I. Trial of Tears
- II. Finally Free
- III. Learning to Live
- IV. In the Name of God
- V. Octavarium

Mappa:
Chaos in motion CD1
Chaos in motion CD2
Chaos in motion CD3

Pass: nincs
Ennek sajnos az nrg-változatát az asva leszedette a data.hu-val, de pótolom.Ha egy link nem működik vagy a valamelyik *.rar fájl hibás, esetleg nem tudod összeilleszteni, kérlek privát üzenetben jelezd és javítom a lehető leghamarabb.
Válaszol
#6
[attachment=121]


Csatolt fájl(ok) Előnézet(ek)
   
- VR
Válaszol
#7
http://loudspeaker.hu/Jordan_Rudess-2009-Notes_on_a_Dream.zip

Majdnem ugyanaz, mint a fentiek, csak két kézzel és többnyire más hangnemben. http://en.wikipedia.org/wiki/Notes_on_a_Dream
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.

Válaszol
#8
Ez kicsit fura Lala. Tényleg olyan, mintha lábjegyzet lenne az eredeti számokhoz.

Na majd ezért jöhet a respect Rókakoma! Big Grin
Egy kis ínyencség a rock kedvelőinek:
A Deep Purple a Perfect Strangers album után turnézott és ...
(2012. 04. 06., 21:11)Wikipédia Írta:  az együttes szerepelt az 1985-ös Knebworth fesztiválon is, mely koncert az év egyik legnagyobb zenei eseményének számított. Ugyan a Return Of The Knebworth Fayre című előadáson szakadt az eső, ennek ellenére több, mint 80 ezer ember nézte meg őket. A fesztiválon még fellépett a Scorpions, Meat Loaf, a Bernie Marsden's Alaska, a Mama's Boys, a Blackfoot, a Mountain és az UFO is. A koncertet az 1991-ben megjelent In the Absence of Pink album dokumentálta.
Valójában ez nem teljesen igaz. A Red Line a Golden Stars sorozatban ugyanis 1992-ben kiadott egy "The return of the Knebworth Fayre" című albumot, ami gyakorlatilag a '91-es "In the Absence of Pink" albummal azonos hanganyagot tartalmaz, kicsit újrakeverve. Mivel nem nagy példányszámban jelent meg (összesen 100.000db készült), így nem is nagyon lehet megtalálni.

Tracklist:
1. lemez

1 "Highway Star" 6:57
2 "Nobody's Home" 4:08
3 "Strange Kind of Woman" 8:47
4 "Gypsy's Kiss" (Blackmore, Gillan, Glover) 6:20
5 "Perfect Strangers" (Blackmore, Gillan, Glover) 6:54
6 "Lazy" 7:03
7 "Knocking at your Back Door" (Blackmore, Gillan, Glover) 9:10


2. lemez

1 "Difficult to Cure" (Blackmore, Glover, Joe Lynn Turner) 9:23
1 "Space Truckin'" 14:49 (ez a kettő valójában egy, 24'54"-es track!)
2 "Speed King" 10:12
3 "Black Night" 6:43
4 "Smoke on the Water" 10:24


320kbps, 44kHz, 2ch (szinte még meleg a grabbelés. Big Grin )
A számok minden információt tartalmaznak, elvileg a mobilok is jól fogják látni őket.

Letöltés: katt az adott számlistára.

ENJOY THE NOISE!
Válaszol
#9
Találtam egy ilyet a napokban.
http://loudspeaker.hu/DreamTheater-2012-02-17-PappLaszlo_SportarenaBudapestHUN.torrent

Big Grin Legalább egy itthoni koncertjük végighallgatom végre.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.

Válaszol
#10
Tudod, hogy nem használok torrentet. Tongue
A mostani (na ez sem igaz teljesen, de nekem még az) lemezt sem emésztettem meg teljesen, szóval nekem egy ilyen koncert csak év végére lenne aktuális. Smile
Áááá mit találtam: http://h33t.com/details.php?id=31622c48c755af2014b209e67561bd7bd33b0d36 Tőtikézzetek. Már aki torrentezik.
Dream Theater - Discography (1986-2009) [FLAC][strus]
Warning:
Size: 37.75 GB
Files: 1106 files

Következőre elvigyelek?
Válaszol
#11
Több fórunon is Arne Domnérus Jazz at the Pawnshop-ját javasolják mint tesztanyagot az új HiFi készülékekhez. Mert ezt nem ismerik... Ha valakit érdekel az ilyetén komolyzene, szóljon. Megvan az eredeti CD, akár FLAC, akár ISO formában fel tudom tenni valahova.
- VR
Válaszol
#12
(2012. 04. 15., 18:11)Wagnerur Írta:  Tudod, hogy nem használok torrentet. Tongue
A mostani (na ez sem igaz teljesen, de nekem még az) lemezt sem emésztettem meg teljesen, szóval nekem egy ilyen koncert csak év végére lenne aktuális. Smile
Áááá mit találtam: http://h33t.com/details.php?id=31622c48c755af2014b209e67561bd7bd33b0d36 Tőtikézzetek. Már aki torrentezik.
Dream Theater - Discography (1986-2009) [FLAC][strus]
Warning:
Size: 37.75 GB
Files: 1106 files

Következőre elvigyelek?
Big Grin
Mehetünk. Én még nem is hallottam az új lemezt. Lehet, hogy azért voltak ismeretlen számok a koncerten? Big Grin
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.

Válaszol
#13
(2012. 04. 19., 12:25)shalafi66 Írta:  Big Grin
Mehetünk. Én még nem is hallottam az új lemezt. Lehet, hogy azért voltak ismeretlen számok a koncerten? Big Grin
Én sem. Tudom, ez meglepő, de valami megtört bennem Portnoy kilépése után. Igazából a bandában részemről csak neki és Petruccinak jár(t) max respect, a többit nem kedvelem igazán. Ez nem von le semmit a zenészi képességükből, csak egy vélemény. Smile

(2012. 04. 19., 12:04)Veszett Roka Írta:  Több fórunon is Arne Domnérus Jazz at the Pawnshop-ját javasolják mint tesztanyagot az új HiFi készülékekhez. Mert ezt nem ismerik... Ha valakit érdekel az ilyetén komolyzene, szóljon. Megvan az eredeti CD, akár FLAC, akár ISO formában fel tudom tenni valahova.
Fent van már?

Nem is tudom mióta keresek egy konkrét előadást az "Egy kiállítás képei"-ből. Még anno kazettán volt meg, de sajnos elkeveredett. Ráadásul a memóriám is satnyul tovább, pedig már alig van hova, így sem a karmester, sem a zenekar neve nem ismert. Ez csak egy sirám, volt, ha konkrét ismeretekkel rendelkeznék kérés lenne. Smile
Válaszol
#14
(2012. 04. 20., 8:58)Wagnerur Írta:  Fent van már?

Nem is tudom mióta keresek egy konkrét előadást az "Egy kiállítás képei"-ből. Még anno kazettán volt meg, de sajnos elkeveredett. Ráadásul a memóriám is satnyul tovább, pedig már alig van hova, így sem a karmester, sem a zenekar neve nem ismert. Ez csak egy sirám, volt, ha konkrét ismeretekkel rendelkeznék kérés lenne. Smile

Még nincsen, nem volt időm. FLAC megfelel, vagy NRG/ISO-ban szeretnéd ?

Nekem a Kievi szimfonikusokkal van Kiállítás képei, a karmesterre nem emlékszem. Csinálok belőle kis (mondjuk 192) mp3-at, hallgass bele. Ha ez az amit keresel, felteszem azt a lemezt is. Ellenben ne légy türelmetelen, nem tudom mennyi időm lesz a hétvégén, jövő héten.
- VR
Válaszol
#15
NRG jó lesz, úgyis titkosítva megy tárhelyre archívba, hallgatni meg PC-n fogom.
Megtaláltam, bár nehezen ugrott be a karmester neve: Rafael Frühbeck de Burgos
A londoni szimfonikusokkal vették fel. Orff Carmina Burana és Ravel Boleroja meg is van vele, de a képeket nem találom régóta.
Válaszol
#16
(2012. 04. 03., 11:57)shalafi66 Írta:  Én meg teszek hozzá egy ilyet:
...
fdsa nagy örömére olvashatjuk végre (újra) Darvas L. gyöngyszemeit. :-D
Darvas korrektül végigjárt mindenkit, aki írt a HFM-be, és lemondatta őket a szerzői jogaikról, majd kiadta a CD-s változatot. A tűzhöz közeli szerzőknek azért adott egy-egy tiszteletpéldányt Smile

Más: http://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ix=sea&ie=UTF-8#hl=hu&output=search&sclient=psy-ab&q=tomita%20pictures%20at%20an%20exhibition&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&pbx=1&fp=5f825e6c67b524e3&ix=sea&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1280&bih=909
Válaszol
#17
mit találtam: http://cruisher.digitaltrip.hu/beag/Beag%20katalogus.pdf
Válaszol
#18
Néhányukat biztos kifelejtette, mert Smile az egyik szerző épp tőlem kérte el a saját cikkét nem is oly rég.

http://forum.hangszoro.net/showthread.php?tid=282 Ezt észre sem vetted? Smile

Igen, BEAG katalógus, ismerem. Legalább egy kis rendszert visz abba, amit eddig nem láttam át. Big Grin
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.

Válaszol
#19
Ne offoljatok itten. Tongue (majd takarítok és áthelyezek)
Válaszol
#20
(2012. 05. 04., 11:40)fdsa Írta:  Más: http://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ix=sea&ie=UTF-8#hl=hu&output=search&sclient=psy-ab&q=tomita%20pictures%20at%20an%20exhibition&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&pbx=1&fp=5f825e6c67b524e3&ix=sea&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1280&bih=909

FLAC mehet ? Konkretan most tarhely problemak vannak, es meg Waginak is logok a Koyaanisqatsi-val... De nem felejtek.
- VR
Válaszol
#21
Köszi, ha hallgatni akarom, felteszem a bakelitet... Smile
Válaszol
#22
Na a data törölte az összes Mike Oldfield feltöltésem és a Dream Theter albumok nagyobb százalékát. Most tehetem fel mindet újra.
Válaszol
#23
Ha már rejtett téma, nincs valakinek licenc kulcsa ARTA programcsomaghoz? (Persze nem olyan aki megvette. :-) Bár ha megengedi hogy az Ő tulajdonát használjam...)
Válaszol
#24
6B7A5751-9F724AD3
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.

Válaszol
#25
Köszönöm!!! .taps.
Válaszol
Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég