Jó a telefonszám, csak ha nagyob odafigyelést igényel a munka, nem mindig van nálam telefon. E-mailben könnyű, kényelmes elérni, azt akkor nézem, amikor már ráérek.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
(2017. 05. 13., 22:43)shalafi66 Írta: Az szokott lenni, csak a méylközepet rosszul javították. A Sonidonál eszkábálták össze ilyen dilettáns módon sajnos.
Kivettem a magast. D25TG-65 06ohm 105 van ráírva.
A másik D25TG-05 06ohm 305
Nem, a D25-tel jobb. De mindkettő elmegy bele, a vége felé mikor elfogyott a D25, akkor D26-tal szerelték. A zárófedelek kompatibilisek, cserélhetők a D25-D26-D27 között.
A H2000-től rendelt perem ugye nem vifa? Találtam egy pár eladó B32 -T. Azt mondja aki árulja, hogy a H2000 től vett rá Vifa peremeket és az aubeckaudionál tették fel őket. Honnan ismerem fel a jó vagy rossz peremet. Elmegyek megnézni a hangfalakat csütörtökön.
A H2000 M21-es habszéleit én készítem. Nagyjából az eredeti paramétereket hozza, de nekem vannak jobb alkatrészeim is a saját javításaimhoz. Aubeck nem igazán jó finomabb hangszórójavításokhoz.
Vettem egy pár B31 - et a B32 mellé. Szép állapotúak. Állítólag pár hete peremezték a H2000 nél. Felismerhető a perem? Szépen van felrakva és jól is szólnak.