HANGSZORO.NET fórum

Teljes verzió: Régi Technics
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2 3 4
Köszönöm a gyora választ: A fedőlap alatti rézgyűrű van útban. a mágnes bemegy.

zoltán
Az a fedőlap, lágyvas és nem réz, de a lényegen ez sajnos nem változtat.
Köszönöm. Majd kitalálok valamit
Másik hangszórót. Mert ugyan egyediben le lehetne forgácsolni a fedőlapból, de nem hunném, h. megéri két darabért.
Megegyezés szerint 585-öst vettem ez befér a helyére. És talán a felfogatás is passzol.
zoltán
.gonosz. Ez rossz ötlet volt. Direkt nem említettem másik dómunkat.
De a kínai csodáktól jobb? És miért volt rossz ötlet?
Akár jobb is lehet, de sokkal kevésbé terhelhető a 2,5-eshez viszonyítva, és ehhez már tényleg át kéne alakítani teljesen a váltót.
Nos beraktam a heyére az 585-et picit nemstimmelnek csak. szépen szólnak. Viszont crokoo-nak igaza volt az egyik mélyem csak csörög ill ha a közepét benyomom szól. Van itt szegeden egy hangszórójavító délelőtt elviszem.
Zoltán
elvittem az itteni mesterhez. Szerinte a tekercs egy része megégett. Elméletileg mholnapra kész.
zoltán Írta:elvittem az itteni mesterhez. Szerinte a tekercs egy része megégett. Elméletileg mholnapra kész.
Ez sajnos erősen várható volt... Sad
Vigyázni kell a terheléssel, mert egy-két "kiemeltebb"jel hazavágja.
Ettől függetlenül kitartok mellette, sorozat dobozhoz és egykori árához képest nagyon jó kis hangkeltők.
csak egy érdekes megjeggyzés. Amagas sugárzó sokkal nehezebb mint a mélynyomó. Egyébként kb:2000-ft-lessz. Csak egy kérdés. Régebbi könyv született -e a témában úgymint hangsugárzók,szerelés javítás. Egyébként 17cm. mélynyomó.
Egy hsz tömege nem olyan lényeges dolog.
Ha megég a cséve az inkább a torz bemenőjeltől van, és nem az impulzusoktól. Egyébként remélem a 2000,- pénzért már rendesen megcsinálja a hszt. :S Big Grin
Majd beszámolok.Mint írtam megégett a tekercs is. De a könyvre nem kaptam választ.
hszjavítós könyv? Nem hinném, hogy van ilyen, vagy szükség volna rá. Legjobban úgyis azok tudják megoldani akik naponta ezt csinálják, és van gyakorlatuk/tapasztalatuk. Meg néhány elengedhetetlen apróság.
Most vettem át a hangszórót. 2pénz volt. A mester aztat mondta inkább közép mint méy a mérete után. Szól ez a lényeg. A könyv meg csak arra kellene hogy az alapfogalmakkal tistába jöjjek.
zoltán
Vannak olyanok? A mérete egy hsznek semmit sem határoz meg, legfeljebb azt, h. mennyi levegőt szorít ki a dobozból.
Tegnap összerakta. Nagyon szépen szól. Bár a magas kicsit sok néha. A mélyből vissza kellett venni mert alapból is erős. Az erősítő kezdetek óta ilyen. Remélem egy jó darabig birni fogja.

zoltán
Nos. Hajtom már egy ideje nagyon jól szól. Bár nem tudom mi lett az erősítővel nekem úgy tűnik kicsit visszafogottabb lett a teljesítménye. Köszönöm mindenki segítségét!
zoltán
Nos megtörtént a csodaelszállt a mélyomóm az amit a "szakember" megcsinált. Hogy a váltó meghalt -e még nem tudom. Holnap viszem vissza hangváltóstól. De legalább a magas szól!
héten még írok. Üdvözlettel:zoltán.
8) Megcsináljam én? Ezt az egyet még vállalom, mielőtt szüneteltetem a javításokat. .ordog.
Köszönöm de létezik garancia. És még nem tudom hogy az újratekercselt váltó lenne -e a ludas. holnapra többet tudok. Előre is köszi.
zolika
A Technics RSB-10-es deckről tud valaki valamit? Van itt egy halott darab oszt meg kék csinálni. Neten nem igazán találtam róla infót.
shalafi66 Írta:8) Megcsináljam én? Ezt az egyet még vállalom, mielőtt szüneteltetem a javításokat. .ordog.

Meddig szünetelteted a javítást?
A tiéd már kész.
shalafi66 Írta:A tiéd már kész.

Még nem jelezted, de ez jó hír. Van magas is az unitra tonsil falakba, mert akkor lemegyek érte valamikor?
Mert még nem raktam össze. Szerzek magasat.
shalafi66 Írta:Mert még nem raktam össze. Szerzek magasat.

Szia!
Írtam mailt. A jövő héten végre járok arrafelé. Várom válaszod. Üdv.
Ja és hogy ne legyen teljesen off, van két régi technics torony is a családban, az egyikhez van egy pár érdekes technics hangfal, ha a videotonokkal kiváltom akkor lehet, hogy azok is megjelennek majd gyógyításra.
Sziasztok!
Ma elhoztam az újra megcsinált hangszórót. A hangváltónak semmi baja.
Remélem bírja egy darabig. Mert ha nem az erősítő a ludas. Egyébként van egy elado 601-technics dekkem. Alig használt.
zotán
Most is kaptál garanciát?
zoltán Írta:Sziasztok!
Ma elhoztam az újra megcsinált hangszórót. A hangváltónak semmi baja.
Remélem bírja egy darabig. Mert ha nem az erősítő a ludas.
Nem fizettem érte. Valószínűleg,tovább garis.
Ejött az amitől féltem. Megint leégett a hangsugárzó. Kaptam cserébe próbára ha20/1018-ast. Remélem beválik. Azért égett le mert megszorult a lengőtekercs.
zoltán
zoltán Írta:Ejött az amitől féltem. Megint leégett a hangsugárzó. Kaptam cserébe próbára ha20/1018-ast. Remélem beválik. Azért égett le mert megszorult a lengőtekercs.
zoltán

Erdekes... a hiba a "javito" kezeiben keresendo ezekutan sztem.... .sir.
Egyre rosszabb lesz. Big Grin A HA20/1018 valszeg tévedés, mert olyan már nincs. Régen.
ha 20/1018
0-0918-229
javított. Tudsz róla valamit esetleg a tudását?
Oldalak: 1 2 3 4