2010. 10. 25., 10:39
2010. 11. 09., 19:22
Szia! Engem érdekelne a hangszórópár, ha megvan még. Van egy Videoton DC 1828-as hangfalpárom, abba kellene. Egyedül csak az a gond, hogy nem tudom pontosan, hogy tényleg a HA18-620-as jó-e bele. Ha ebben tudnál segíteni, megköszönném. Már írtam egy e-mailt ezügyben a Hangszóró 2000 Kft.-nek, de még nem válaszoltak a levelemre.
Üdv: cseloteij
Üdv: cseloteij
2010. 11. 09., 23:10
Elvileg ez van benne, meg egy 8 centis magas, és egy kis piezo.
2010. 11. 09., 23:47
Idézet:Elvileg ez van benne, meg egy 8 centis magas, és egy kis piezo.
Közben utánanéztem én is itt a fórumon és igen, valóban ez van benne. Nem rég jutottam hozzá ehhez a hangfalhoz, igazából nem is foglalkoztam még hifivel, sajnos egy szuper Akai decken és a hangfalon kívül még nincs másom, csak egy music center, amit erősítőként használok. Úgyhogy most vadászom erősítőre és ezt a hangfalat akarom rendbe hozni, mert egyébként nagyon szép hangja van, nagyon tetszik, ahogy szól.
Remélem jelentkezik majd Léva, hátha megvan még neki a hangszóró...
Köszönöm a segítséged és még egy kérdést feltennék máris: a hangfal tényleg szépen szól, de normális az, hogy tulajdonképpen a piezo hangját mintha nem hallanám, ha közel hajolok a hangfalhoz? Pedig nagyon szépek a magas hangok, szép hangképe van az egész hangfalnak (már amennyire ez az erősítő meg tudja hajtani persze...), de a piezoból nem hallottam még hangokat kijönni. Jó, persze lehet elnyomja a közép és a mélyközép...
Létezik valami teszt féle, amivel meg tudnám ezt vizsgálni?
Köszönöm továbbra is a válaszokat!
2010. 11. 10., 0:45
Onnan tényleg nem sokat hallasz.
Maximum a felső oktávban valami apró sziszegést.
Maximum a felső oktávban valami apró sziszegést.2010. 11. 10., 11:07
Szia!
Megvan még. Írj itt v priviben.
Megvan még. Írj itt v priviben.
2010. 11. 10., 13:16
Kollégának félretéve.
2010. 11. 17., 18:16
Elkelt.