Hangszóró2000 fórum

Teljes verzió: Tükröm-tükröm... (a szépségről)
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6
...mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken. A gonosz mostoha után én is felteszem a kérdést. Persze nem a saját szépségemról szeretnék információkat szerezni. Az úgysem kétséges. .foghijas. A tükrök meg úgy is azt mondják mindig: "Szép vagy szép vagy szép királynő, mindenütt imádnak, hanem a Hófehérke, akit elrejt a hét törpe százszor szebb tenálad" Erre a mostoha majd gutaütést kap, meg jelmezt vesz, indul mérget keverni... Hát hiányzik ez nekem? Nem hiszem. .zold.

A szavazást az alábbi szöveg ihlette:
Klang Írta:bemegy a boltba és kér egy dögös 200W -os hszt. Az eladó felkinál neki egy H2000 által gyártott 200-ast, és egy Mnc ceasar 200- ast-szerinted melyiket választja?! Szerintem az utóbbit, őt nem érdeklik a Tsp paraméterek!

Szeretném, ha a fórum népe együttműködne velem. Legalább most az egyszer. Tehát tessék kiválasztani ki mit venne kézbe inkább, ha felé nyújtanák:
1.[Kép: termek881274yo8.th.jpg] 2.[Kép: 22319794pd7.th.jpg] 3.[Kép: arn226071wy5.th.gif] 4.[Kép: 566uv9.th.jpg] 5.[Kép: g101340atp0.th.jpg]
6.[Kép: kp027er6.th.jpg] 7.[Kép: nice20beer20koozieqp7.th.jpg] 8.[Kép: heinekendu4.th.jpg] 9.[Kép: nvtelen1af5.th.jpg] 10.[Kép: 672tn3.th.jpg]
Be kell csinálni, hogy miféle topikok vannak már Big Grin .kopp. .hehe.

Egyébként ha a hangszóróm nem lenne a listán, akkor a 4-es és a 10-es közül választottam volna (inkább 4-es...). Mármint a külső alapján Big Grin
Hát a zegyes mega kettesek elég retekek .pia. .hehe. .hehe. .hehe.
A hármas tecc.De a héttőkilencig menne a vásár,az vóna a jó. .cool.
Komolyra fordítva,ha a ha15ösnek ,meg a hasonló kerek kosarúaknak a furatait sűllyesztenétek az már ok volna.
Szerintem az a baj, hogy tudjátok melyik mi (MNC, SAL, TVM és H2000). Megpróbáltam elvonatkoztatni a minőségi tudástól és így az MNC tűnt pofásabbnak, bár láttam már ennél szebb hsz-eket is. Nekem pl. tetszik a 8 nagy csavarhelyet és szép peremet nyújtó mély. Jól mutat 8 krómozott belső kulcsnyílású csavarral. De magasban is van sok szép darab. A dobozoknál az tetszik, mikor fémes karimát raknak rá és nem simán egy kört, hanem esetleg összekombinálva a magassal vagy a doboz élével. Néhány példa a teljesség igénye nélkül. Fontos, hogy nem a minőséget, hanem a "szépséget" kell nézni!
JBL Balboa 10
JBL Studio L8400P
Monaudio Home Cinema Studio
Celestion F15
MS Avant 902
Polkaudio RTi4
Tannoy Sensys 1
Yamaha NS-M325
Ha tudnátok, hogy a szép keretek alatt mik vannak... .sir. Sajnos én tudom, és nem mosolygok. Nekem példul egyáltalán nem tetszik ez az ezüstös-krómozott világ..
Shala! Nem neked kell megvenni az összes hsz-t! És nem is neked kell, hogy tessen, hanem annak a pár ezer embernek, aki megveszi. pont ez a lényeg. És inkább a szép keret alatt legyen a ronda perem, mint keret nélkül egy nem túl szép perem. Wink
Lex! A linkjeid közül egyedül a Tannoy tetszik. Sőt az is rohadtul zavar,
hogy nem látszik a magasból csak a szövet, de ez legyen az én bajom.
Háháháhááááháháhá. .haha. A keretek alatt szép műanyag kosrak vannak, pont a tannoynál. .nyelv. Ezek egy részénél még a mégnesbe is jut a műanyagból. és ez nem vicc.
Peti!
Nyugodtan linkeld azt amelyik neked tetszik.

Shala!
Milyen jó is lenne, ha a szép H2000-es keret alatt a jó öreg masszív fém peremet találjuk. .ok.
Nekem nem volna jó. Sosem vennék ilyen hangszórót. A szép viszonylagos. Nekem ezek nem szépek. Smile Egyébként, ha akarnám, csak le kéne emelni a polcról. A Tannoyt példul. Biztos oka van, hogy nem teszem.
Formatervileg a 9. tetszik legjobban. .pia.
A 8. mintha önmaga paródiája lenne. .sor.
A 7. lassan inkább az oldtimer kategóriába lenne sorolható. .boszi.
De mit keres itt az a sok hangszóró? .zold. Tongue .ordog.
shalafi66 Írta:Háháháhááááháháhá. .haha. A keretek alatt szép műanyag kosrak vannak, pont a tannoynál. .nyelv. Ezek egy részénél még a mégnesbe is jut a műanyagból. és ez nem vicc.

A KÜLSŐRŐL VOLT SZÓ !!!
Semmi olyan, hogy szakmailag mi hogy van megépítve !!!!
topeti Írta:Lex! A linkjeid közül egyedül a Tannoy tetszik. Sőt az is rohadtul zavar,
hogy nem látszik a magasból csak a szövet, de ez legyen az én bajom.
Sőt, most így jobban belegondolva, amit irtam, mégse tetszene, mert FEHÉR a membránja.
Volt egy JVC hangfalam, annak volt fehér a membránja, és rájöttem, hogy nem tetszik.
Ezért eldntöttem ha törik ha szakad csak olyan hangszóróm lesz ami FULL fekete.
Olyanom van, és nagyon is tetszik. És nem csak külsőre Tongue Big Grin
.??. A külső mellett a belsővel is együtt kell ám élni. Pont ez a lényege a dolgoknak, hogy ezt is felfogják néhányan. Nem lehet absztrahálni egyiktől sem. Azt kérdeztem, melyik felé nyúlna az illető, és nem véresen komoly a topik, nem is szépségverseny, csak van, mert akár jó is lehet, hogy van ilyen. És ne kijabálj nagybötűkkel Peti. Smile
fdsa Írta:Formatervileg a 9. tetszik legjobban. .pia. A 8. mintha önmaga paródiája lenne. .sor. A 7. lassan inkább az oldtimer kategóriába lenne sorolható. .boszi. De mit keres itt az a sok hangszóró? .zold. Tongue .ordog.
Én is a kilencesre szavaztam, a St. Andrea borok nagyon jók. .pia.
shalafi66 Írta:A külső mellett a belsővel is együtt kell ám élni. Pont ez a lényege a dolgoknak, hogy ezt is felfogják néhányan.
Jóvanna, nem kiabálok.
Na figyi, én szépségversenyre utazok. Azaz a külsőre, hogy melyik a legszebb.
Számomra a Tannoy a legszebb. Bárcsak fekete lenne a membránja...

Lex! Nagyon fáradt vagyok én most az ilyen keresgéléshez. Majd bepótolom, HA el nem felejtem. Tongue
A borospalackot is kívülről évezed? Big Grin
shalafi66 Írta:...mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken.

Tehát tessék kiválasztani ki mit venne kézbe inkább, ha felé nyújtanák

Ezt hogy érted, hogy melyiket venném kézbe?
a.) ami hangra tetszik
b.) ami külsőre tetszik
c.) ami jó T/S paraméterekkel és jó erős anyagból készült
d.) amiből készült hangfalat szivesen nézegetnél otthon
e.) amiből készült hangfalat szivesen hallgatnál otthon

Mert én a "D" válaszra gondoltam, de mint kiderült te néha az "A"-ra vagy "C"-re.
Tehát melyikre kell szavazni, mert akkor lehet hogy néhányan mást jelölnének be.
Nem a játékszabályok fontosak, maga a játék. Smile Arra gondoltam, amit leírtam. Aztán hogy ki mit ért ezen, döntse el maga. Smile Ettől szép az élet, hogy nem vagyunk egyformák, és az agyunk is másféleképp jár. Mint mindig, most is meghagyom a szabad döntés jogát mindenkinek.
8-as. Shalafi, ne kommentálj, mert befolyásolod a felmérés eredményét. Hadd alakítsa magát az olvasók véleménye. Wink
Addig is: .sor.
Komolyan meg: 4.
Spexcel már befogná a számat. Big Grin Biztos túl jól ismer. .zold.
A befolyásolással kapcsolatban teljesen komoly voltam. Wink Kutatásnál ez egy tipikus hiba. Smile Egyébként pedig alakul a dolog: 4-es és 10-es vezet. (.....moderálva Big Grin)? .zold. Jó 5let ez a szavazás. Na, mennem kell. (ezt a hsz-t majd moderáld ki)
ok. mode-ráltam én leszek a divatdiktátor. Big Grin A mirül meg fentebb szövegeltem nem vonatkozik a szavazás témájára. Smile Sztem a hetes vezet, most hogy a négyesre szavaztál. Big Grin
Azé nagyon macsó világ ez a hangok világa! Hangszóró, sör, bor, nő.
Ha véletlenül erre tévedne a gyengébbik nem, az mire szavazzon? .cool.
Például rád? .zold.
Nyilván sokaknak egyértelmű, vagy mást gondolnak, de azért leírom:

Az világosan látszik, hogy Shalafi nemigen komálja a "kínai" konkurenciát, és néha felteszi magának a kérdést, hogy a sok csíra miért is viszi inkább azokat. Véleményem szerint a kialakított image miatt!
Kit érdekelnek a T/S paraméterek, hogyha arról van szó, hogy egy "autóhifi-nagymenő-budapestparádé-puncivadász-színes-1millióWatt" márkából, vagy egy "régividi-fekete-semmiextra-nemmenő" márkából vegyen-e. [Itt jegyzem meg, hogy semmi bajom nincs a fekete sugárzókkal, sőt a H2000-rel sem; nekem is van belőle, pusztán egy sztem elég népes réteg feltételezett beállítottságáról írtam.]
Ha a H2000-nek lennének "designosabb" hsz-i, gyanítom, hogy többet és drágábban tudna eladni (term. jó T/S paramérekkel).

Nagyon renben van, hogy a fórumokon a hozzáértők megállapodnak abban, hogy árához képest milyen hsz-kat is gyárt a H2000. De ez - úgy látszik - nem elég az áttöréshez. Sajnos a kapitalizmus rohadó világában a promóció (és a külcsíny) nem elhanyagolandó. (Churchill megmondta, hogy a kapitalizmus nem jó, de ő sem tud jobbat.)

Mellesleg a hölgyre szavaztam!
Ja igen, a szavazáskor erősen mérlegeljétek a nő hangkeltő képességeit is Wink

Guest

Nekem a 10es tetszik, de nem a külalak miatt. Külalakra az 1 - de én "sajnos" a fülem alapján döntök. Meg kéne hallgatni őket.
és a nő meg az üveg egri bikavér, hmmm... nem egy elvetendő dolog Big Grin
eclipse_2004 Írta:pusztán egy sztem elég népes réteg feltételezett beállítottságáról írtam.
Sárga hangszórót gyártani nem szeretnék, előbb vonulnék a sárgaházba be. Smile Ehelyett inkább egy kicsit át kell nevelni az emlegetett réteg egy részét, és lesz más is, de ez még félig-meddig titkos. szóval .pszt. És tessék szavazni. Wink
Vendég Írta:és a nő meg az üveg egri bikavér, hmmm... nem egy elvetendő dolog Big Grin
Szia, egy felhasználónevet kaphatnánk? Smile Vagy ugyanaz, mint az előző?
Nézd shalafi, nem feltétlenül a membrán színéről van szó, a "puritán", elegáns fekete is lehet vonzó (nekem pl. az) csak akkor erre kéne a promo-t rászervezni...
Ööööö, ez itt nem az a topik, ezt azért nem publikban fogom megvitatni. Smile És nem lehet mindent egyszerre. Még nekem sem. És mielőtt még valaki nagy terveket szövögetne, a lehetőségek végesek. Smile
Nos. Szerintem Shala rossz irányba próbálod terelgetni a népet. Abszolút értelemben jó irányba (a jó hangszórók felé), viszont a topik értelmében (szép hangszóró) rossz felé. A topik indító hozzászólásodban többször elhangzik a "szép" szó, És ugyan van "szép hang"-ú hsz. is, de a "szép" szót elsősorban optikai értelemben használjuk. A topiknyitóban a "hang" szó nem szerepel. És a képeken nem T/S paraméterek és görbeseregek vannak, hanem különféle külcsínek, így naivan arra gondoltam, hogy külsőség szerint kell mérlegelnem. És még mindig így gondolom.
Egy apróság: párban élő férfitársaim talán elismerik, hogy a hölgyeknek fejlett a szépség iránti fogékonyságuk. Lehet, érdemes volna őket is bevonni.
Shala! Egyébként nem kell a hsz-eket átbarkácsolni. Egy kis kosár festés vagy egy pofás műanyag keret sokat dobhat az eladási és ismertségi statisztikákon. Megint hangsúlyozom, hogy nem neked kell tessen. Aki feketén akarja, az úgy kapja, és pont.
Mert ha a T/S paramétert még távolról sem ismerő betéved egy hsz. boltba és azt mondja, hogy: - Húúú de klafa, abból kérek. - És elviszi. És berakja a kocsijába vagy a dobozába és hiába rosszul tákolta össze, de lenyomja a haverja SAL v. MNC cuccát, akkor már nyertetek.
.kalap. Hiába, egyeseknek nehéz a felfogása. Smile Vagy nem tudnak olvasni. .gonosz.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6