Üzenetek: 11
Témák: 3
Értékelés:
0
Eladó ORION HS-480 hangfalpár!70W,8ohm,2db 20cm-es mélynyomó, 16cm közép és dom magassugárzó!Nagyon szép,minőségi hangzás,első tulajdonostól,leírás is megvan hozzá, szinte gyári állapotban vannak.A hangszórók hajtogatott textil-szélűek,nem habszivacs,így nem öregednek el!A magassugárzó újra cserélve!Méretek: 950x280x237 Nagyon szép állapotban eladó,budapesten meghallgatható!I.ár:16500Ft. E-mail:kisgeeee@gmail.com Tel:06-70-235-9737 Esetleg beszámítok hardvert vagy műszaki cikket 7e. Ft-ig.
Eladó továbbá kb. 2 m2 akusztikus szivacs, tojástrató mintázatú, 4cm vastag, sárga színű. 3000Ft-ért odaadom, a hátulja kicsit koszos de nem vészes!
Üzenetek: 265
Témák: 5
Értékelés:
0
http://retronom.hu/node/4203
Egy kis info, en sem ismertem a tipust.
Ez egy gyujtemenybe nagyon szep lehet
Szerintem nyomd fel a Vatera-ra. Vannak elvetemult Orion Fanok
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
Üzenetek: 7 892
Témák: 30
Értékelés:
1
Én sajnos jól ismerem, de nem akartam véleményezni, nem azért jött ide kisgeee, hanem eladni. A kettő meg lehet, h. kizárja egymást.
H2000 hangszórókról lehetőleg ne írj privátot, kérdezd a fórumban.
Egyéb témával kapcsolatban az info@hangszoro.net címen vagyok elérhető.
Értékelés:
0
Igen, nem ismert típus nem sok lehet belőle.
Gyárilag /sajnos/ bass-reflex rendszerű, de le lett zárva a nyílás és akusztikus csillapítóanyaggal ki van töltve, tehát zárt doboz! Sokkal jobban szól mint reflex-ként. Így szépen szól, és ebben az árban ilyen minőséget nem kapni szerintem.
Vaterát nem szeretem, szal nem teszem fel max megmarad!
Köszi a linket!
Üdv szép setét!
Üzenetek: 265
Témák: 5
Értékelés:
0
OK! Nekem sem az volt a celom hogy velemenyezzem.
Biztosan talalsz olyat, akinek pont ez a doboz fog kelleni!
Van egy regi mondas... de nem irom ide, mert az velemenyezes lenne 
Sok sikert!
ui: vateran tenyleg vannak erdekes emberek...
A macska egy hülye madár, csak akkor repül, ha belerúgok...
Értékelés:
0
Nyugodtan lehet véleményt írni, ezért (is) van ez a fórum!
Én teljesen meg vagyok elégeedve ezzel a hangfallal, és ebben a kategóriában nagyon szépen és jó mindőségben szól. Az állapota pedig valóban kifogástalan, még egy karc sincs rajta, a sarkai sem kopottak szóval biztosan jól jár a következő tulajdonosa.
Reflex-dobozként nekem sem tetszett annyira a mélye de így zárt dobozként szépen szól nagyon. Sűrű szivaccsal van a nyílás "lezárva" így bármikor ki lehet venni és gyári állapotban van rögtön.
Szóval ha megmarad az sem baj csak nem használom és így felesleges.
Üdv szép estét!
u.i.:
Ha érdekel archivumba fénykép v ilyesmi akkor tudok feltölteni, hs-480, dcr-3090, videoton aida, és videoton ea7386s - mindegyik gyári állapotban .
Üzenetek: 405
Értékelés:
0
Csak úgy kérdezem. A két egymáshoz közelei 20cm-es hangszóró hullámai nem interferálnak nagyon?
Értékelés:
0
Hát az én "vájt" fülem nem vett észre semmi interferációt, persze ezek nem high-end hangfalak, a két 20as hangszórót már 800Hz-nél vágja a hangváltó amúgy. A közép természetesen külön légtérben helyezkedik el.
Értékelés:
0
Csak azért, mert a kóterrendszerben a közeli mélyhangszórók eredményeképp megszűnt a mély teljesen. (csak az ablak, meg az ajtón lehetett tapasztalni, hogy valami dolgozik.
Értékelés:
0
Ennyire sajnos nem vagyok szakértő, nem tudom talán az orion-mérnökei tudják a választ... .haha.
Üzenetek: 804
Témák: 2
Értékelés:
0
DjTaRsY Írta:Csak azért, mert a kóterrendszerben a közeli mélyhangszórók eredményeképp megszűnt a mély teljesen. (csak az ablak, meg az ajtón lehetett tapasztalni, hogy valami dolgozik. Talán nem kellene ellenfázisba kötni a mélysugárzókat
Értékelés:
0
Nem hinném h ellenben dolgoznának... Nem lenne sok értelme akkor :?
Értékelés:
0
fdsa Írta:Talán nem kellene ellenfázisba kötni a mélysugárzókat 
Micsoooda? Valószínűéeg nem tettem azt. De most hogy mondod, erre nem is gondoltam. Talán ennyire hülye nem vagyok. Majd meglátjuk.
Üzenetek: 804
Témák: 2
Értékelés:
0
Egy zseblámpaelemmel kipróbálhatod, ha ellenkezőleg mozdulnak, akkor lehet forrasztani.
|