HANGSZORO.NET fórum

Teljes verzió: Kiegészítők, alkatrészek
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2 3 4 5
Ha 31re valami keret esetlen nincs?Bár nem láttam 31cmes hsz re valót,megkérdezem hátha... Smile
Csak rács van hozzá, keret nincs.
A keretek képeit el kellett halasztanom jövő hétre sajnos.
De itt legalább számíthatok rá, hogy lesz. S*L -éknál várhatnám Big Grin
.forog. .oh. .oh. ööö izé, most kicsit furcsán érzem magam. Nem kéne "megdicsérni" mikor nem tartom be újból az igért határidőt, nna. Smile
shalafi66 Írta:.forog. .oh. .oh. ööö izé, most kicsit furcsán érzem magam. Nem kéne "megdicsérni" mikor nem tartom be újból az igért határidőt, nna. Smile
Sziasztok

Kicsit vétkesnek érzem magam, mert lefoglaltam Shalafi idejét a méricskémmel, lehet
ezért nem tudott haladni megfelelő ütemben... Köszönöm, hogy ennyit segítettél!
shalafi66 Írta:.forog. .oh. .oh. ööö izé, most kicsit furcsán érzem magam. Nem kéne "megdicsérni" mikor nem tartom be újból az igért határidőt, nna. Smile

Láttad mihez viszonyítottam Smile
Néha néha, egyre gyakrabban érzem, hogy meghaladja a képességeimet ez a feladat... .forog.
De nem offolok már tovább. Smile
HDK? :|
Nem kaptam meg a mintákat.
Mondjuk, hiába kérdezed minden héten, attól nem fog gyorsabban megszületni a kép róluk.
Ok, csak nem tudtam, mi a probléma.
AMint van valami előrelépés, úgyis kiírom ide. Smile
sziasztok!
pesten hol lehet kapni, különböző hangszóró felújitó cuccokat, gondolok itt kivezetőszálra, porvédőre, stb?
marionba kérdeztem, mint viszonteladó, de enyhénszólva elhajtottak...
:?
Püspök Lacinál (Reálpress, Wesselényi 19.) talán, de előtte inkább hívd fel. Smile Vagy lehet rendelni tőlünk is, viszont akkor ott a postaköltség.
shalafi66 Írta:Püspök Lacinál (Reálpress, Wesselényi 19.) talán, de előtte inkább hívd fel. Smile Vagy lehet rendelni tőlünk is, viszont akkor ott a postaköltség.

és mennyi lenne ugy a postaköltség? de végülis ami nekem kellene az beleférne egy nagyobb méretű boritékba is, persze meg tudnálak kérni, hogy ugy postáznátok nekem .forog. ... Wink
Az utánvét miatt 4-500Ft a postaköltség levél esetén. Smile
shalafi66 Írta:Az utánvét miatt 4-500Ft a postaköltség levél esetén. Smile
de ha előre utalom a pénzt?
Kis összegnél megéri utalni? .forog. Ilyenre még nem volt példa.
Most majd LESZ !! .torz. .haha.
topeti Írta:Most majd LESZ !! .torz. .haha.
.forog. ..... .zold.
még utánanézek pár helyen, aztán visszatérünk a témához!
Üdv.!
SEAS Írta:Ok, csak nem tudtam, mi a probléma.
Rácsokkal keretekkel kapcs. az a probléma, hogy elég kevés van raktáron, ezért nem kapok mintát a képekhez.
Hi !

Ma ott jártam a cégnél és rákérdeztem. Ágotanéni azt mondta, hogy kevés
rácsuk van jelenleg raktáron, és nem látja értelmét 2-3 darabot elküldeni
shalafinak, majd akkor küldenek ha érkezik egy nagy szállítmány Smile

"Türelem tornaterem"
Igenis, értettem. .zold.
Ezek a hangváltók mennyire jók, amik itt készen kaphatóak? Ezek passzolnak a H2000 hangszórókhoz?
A kész hangváltók sajnos nem tökéletesen illeszkednek a hangszórókhoz, ami univerzális eleve nem lehet elég jó. Sajnos régiek is a tervek, nem volt még időm átnézni, pontosítani rajtuk.
Nos a hangszórók biztos innen lesznek, a hangváltó alkatrészek is .zold. Persze abban majd kérek segítséget, mint mindenben .zold.
Ha valakit érdekel, tegnap lefotóztam a kapott cuccokat. Van köztük HDK17-es rács, amit FÉLREÉRTÉSEK :? elkerülése végett HDR17-nek hívnék, és van HD(K/R)10-es rács is. Ha sikerül, akkor még ma felrakom az oldalamra a képeket. Lesz még MDF diy "teszt" azoknak, akik nem ismerik ezt az anyagot, mert én is most ismerkedek vele. Big Grin Lefotóztam a kondikat, ellenállásokat, tekercseket, csöveket, ....-t. Ha megvan az oldal, akkor belinkelem ide.
Kösznöm a képeket Lex, nekem is tegnap este fordult meg a fejemben, h. kellene képeket közölni az alkatrészekről. Is. Smile
Elkészült az oldal frissítése. Itt megnézhetők a fotók. Shalafi, ha gondolod, rakd át az oldalatokra.
Ha hibát találtok, akkor légyszi, jelezzétek. Köszi.
Felmerült bennem a kérdés, hogy HA/HB 15-höz HDK 16, és a HDK 30 HA 31-hez való-e, és a rácsokból kipattintható-e maga a rácsos rész? És a lezáró gumiszegély az olyasmire való-e, mint a polifoam karika?
A ha31-en másfle rács van, mint a többin, a gumiszegély rögzíti a rácsot a kosárhoz, a 150-es hszhez pedig nem kell semmi. Kipattintani lehet, de nem jó ötlet hisz ragasztva van, annak pedig nyoma marad. Erre valók a sima keretek..... .forog. .sokk.
shalafi66 Írta:A ha31-en másfle rács van, mint a többin, a gumiszegély rögzíti a rácsot a kosárhoz, a 150-es hszhez pedig nem kell semmi. Kipattintani lehet, de nem jó ötlet hisz ragasztva van, annak pedig nyoma marad. Erre valók a sima keretek..... .forog. .sokk.

Sima keretet 25-ösben látok.
A 310-eshez kellene keret? Olyan nincs, csak a rács. Ezt valahol írtam már egyszer...

Szerk: Épp itt, a lap tetején. Smile
Pusztán a keret jobban tetszene, ezért kérdeztem.
A Shalafi által küldött, és feketére lefújt HDK10-es keretek. Link. Utolsó 3 kép.
Oldalak: 1 2 3 4 5