2006. 06. 09., 15:53
2006. 06. 09., 15:55
24 VA? Nem sok az egy 1-2 W-os erölködőhöz? És mi az, hogy a legutóbb?
2006. 06. 09., 18:41
A 2003 olyan 4-5 wattos. Plusz a sallang, és az illen kis trafóknak a hatásfoka messze elmarad nagyobb társaitól. A PC tápban röhögve elfér nagyobb trafó. Sőt, egészséges tápban eleve adott 12 volt, még elfér a Méricske is benne. Elsőosztályú hűtés társaságában, fel lehet nyomatni a doboz falára. Nehogy így csinyájjam... .zold. .foghijas. .ordog. .boszi. .cool. .hehe.
2006. 06. 09., 21:23
A 2003-as 10W-os. Ha jól tudom, a Méricskében csak 1 W környékén van járatva.
A PC tápjába nem túl jó belerakni, mert jó kis zajforrás a működő táp. A Méricskének nem túl jó hely.
Nem az a bajom, hogy nem fér el a trafó, hanem, hogy drága. Ezek a kis 3,5 -6 VA-esek is 1200 Ft-nál kezdődnek.
A PC tápjába nem túl jó belerakni, mert jó kis zajforrás a működő táp. A Méricskének nem túl jó hely.
Nem az a bajom, hogy nem fér el a trafó, hanem, hogy drága. Ezek a kis 3,5 -6 VA-esek is 1200 Ft-nál kezdődnek.
2006. 06. 09., 21:34
Jó helyen kell megvenni. Igaz, h. nem beöntöttet, de kínai lemezes trafót lehet olcsóbban is kapni már.
2006. 06. 09., 21:41
Igazság szerint van egy-néhány trafóm, kicsi is, nagy is, de a többségét tekercselni kellene, de nincs huzal, meg tekerő gép se. Az időről már nem is beszélve.
2006. 06. 09., 22:16
Lex Írta:A 2003-as 10W-os. Ha jól tudom, a Méricskében csak 1 W környékén van járatva.Millen frekin is müxik a kapcsolóüzemű táp? ~40kHz? A PC mérnem kerreg?
Árnyékolást kitalálták már?
Ventillátor kikapcsolható (vagy redukálható) a ufonos mérés idejére, főleg ha nemkell 300 W?
Minden kérdés megoldható.
2006. 06. 15., 7:33
Találtam a cégnél ,néhány mikrofon tartónak használható bigyót . Kit érdekel ?
2006. 06. 15., 7:41
Mekkora? Tudnál képet feltenni rulla?
2006. 06. 15., 17:20
Lefényképeztetem a fiammal , osztán elküldöm .
2006. 06. 15., 19:35
Mócsing, nem érzed magad félkarú óriásnak a fijad nélkül? .??.
2006. 06. 15., 20:06
Mócsing Írta:Találtam a cégnél ,néhány mikrofon tartónak használható bigyót . Kit érdekel ?
Nekem gyühet, ha vam mééég...

Hogy is néz ki? :?
2006. 06. 15., 20:29
h_jozsi Írta:Mócsing, nem érzed magad félkarú óriásnak a fijad nélkül? .??.Nem .Még törpének is kicsi vagyok .
Lehetséges hogy holnap küldöm a képet .
2006. 06. 15., 21:33
Nekem is jó lenne, ha volna mikrofonom. 

2006. 06. 15., 21:56
Tulajdonképpen van, csak még nincs nálad... .morcos.
2006. 06. 16., 6:57
Ja, tényleg. Meg zongorázni is tudok, csak még nem próbáltam.
Túl vagyok két panelmaratáson. A Méricske lemaratott, ónozott, lakkozott panelja itt megtekinthető.
Túl vagyok két panelmaratáson. A Méricske lemaratott, ónozott, lakkozott panelja itt megtekinthető.
2006. 06. 16., 7:16
Ónozni, lakkozni, uramisten.
De barbár vagyok, hogy egyiket sem szoktam. (Nekem ne offoljátok szét megin a topikot, mer .morcos. leszek.)
De barbár vagyok, hogy egyiket sem szoktam. (Nekem ne offoljátok szét megin a topikot, mer .morcos. leszek.)2006. 06. 16., 7:20
Bocs. A lényeg a Méricskén volt. Az egyéb dolgokat a tápos topikban tárgyaljuk.
2006. 06. 16., 8:05
Az anyag megmaradás módosított törvénye .
Mikrofon nem vész el , csak postást cserél .
Mikrofon nem vész el , csak postást cserél .
2006. 06. 19., 18:51
A kóválygó µfonok (hehe, még a vágólapon volt a µ) feletti bánatomban kipróbáltam az egyiket. Hevenyészett Spectrás összehasonlítás alapján határozottan jobbnak mondható PC µfonnál. .ok.
Előre szólok, hogy csak józan, kipihent, cizellált fizikai és lelki állapotban fogjon a hegesztéshez akárki fija. .no. Merkülönben baromira egybeforraszthatja az egész kapculát. Egy mini csapágyba pont belepasszolt, hogy ne ficánkoljon annyira, amig megpróbálom eltalálni a pákával. .puff.
Jobb kábel hijján CAT5 lett a hozzá és elvezető drót, de úgy néz ki az is marad. Egyik szines ér a meleg, párja a hideg, az összes többi árnyékolás gyanánt a dugó hidegpontjára, ahová a µfon hideg megy. Nem zörög, nem fúj, nem brummos. Ház vagy illesmi nincs (nem is lesz, ne kavarjon be) közvetlenül a drót végén van. Majleszképrulla. .cool.
Előre szólok, hogy csak józan, kipihent, cizellált fizikai és lelki állapotban fogjon a hegesztéshez akárki fija. .no. Merkülönben baromira egybeforraszthatja az egész kapculát. Egy mini csapágyba pont belepasszolt, hogy ne ficánkoljon annyira, amig megpróbálom eltalálni a pákával. .puff.
Jobb kábel hijján CAT5 lett a hozzá és elvezető drót, de úgy néz ki az is marad. Egyik szines ér a meleg, párja a hideg, az összes többi árnyékolás gyanánt a dugó hidegpontjára, ahová a µfon hideg megy. Nem zörög, nem fúj, nem brummos. Ház vagy illesmi nincs (nem is lesz, ne kavarjon be) közvetlenül a drót végén van. Majleszképrulla. .cool.
2006. 06. 21., 8:19
Petya, üzemel már a Méricskéd? Az új. .szia.
2006. 06. 21., 8:38
Melyik új ? Már van harmadik is ?
2006. 06. 21., 8:43
Aminek az alapjait én raktam le...
2006. 06. 21., 20:29
Az bizony már a harmadik .
2006. 06. 21., 23:54
Mócsing Írta:Találtam a cégnél ,néhány mikrofon tartónak használható bigyót . Kit érdekel ?Engem érdekel, mert nincsen még

2006. 06. 22., 0:03
h_jozsi Írta:Petya, üzemel már a Méricskéd? Az új. .szia.Háttőőő.... ahogy vesszük. Merthogy a másodikba életet csiholt Shalafi, így a harmadikat
elpostázta HorsePowernek Shalafi. Így alakult és lehet, hogy neki is lesz méricskéje

2006. 06. 22., 8:12
OFF
Józsi!
Gondolom nem ment vissza a mikrofon. Rendezzük valahogy a dolgot, aztán próbáljuk meg újra, ha lehet, mert azért csak jó lenne ha lenne.
ON
HorsePower!
Jól olvasom, hogy neked, most már van Méricskéd? Miki is van hozzá? Mázlista.
Józsi!
Gondolom nem ment vissza a mikrofon. Rendezzük valahogy a dolgot, aztán próbáljuk meg újra, ha lehet, mert azért csak jó lenne ha lenne.
ON
HorsePower!
Jól olvasom, hogy neked, most már van Méricskéd? Miki is van hozzá? Mázlista.
2006. 06. 22., 8:57
Ajánlom ezt a hszem: http://forum.hangszoro.net/viewtopic.php?p=6435#6435 
Ha nem elég egyértelmű, én venni készülök, és ha kell több is összeköthetjük. De ha lehet, ezt a postázó topikba légysziv.

Ha nem elég egyértelmű, én venni készülök, és ha kell több is összeköthetjük. De ha lehet, ezt a postázó topikba légysziv.

2006. 06. 22., 9:52
Ezt a mikit már korábban említettem valahol. Akkor azt kaptam, hogy a WM61 jobb. Mert az MCE-t a szomszéd SOS-nél meg tudom rendelni.
Viszont ha össze tudnád hasonlítani a kétféle mikit, hogy melyik a jobb, az nagyon jó lenne.
Viszont ha össze tudnád hasonlítani a kétféle mikit, hogy melyik a jobb, az nagyon jó lenne.

2006. 06. 22., 11:59
Lex!
Igen úgy néz ki, hogy lesz méricském de mikrofonom még nincs hozzá.
Ha az sosnél valóban jó ez a mikrofon, én benne vagyok de akkor elég sokat kell venni belőle, mert ha jól tudom minimum vásárlási érték van.
Igen úgy néz ki, hogy lesz méricském de mikrofonom még nincs hozzá.
Ha az sosnél valóban jó ez a mikrofon, én benne vagyok de akkor elég sokat kell venni belőle, mert ha jól tudom minimum vásárlási érték van.
2006. 06. 22., 12:33
topeti Írta:Háttőőő.... ahogy vesszük. Merthogy a másodikba életet csiholt Shalafi, így a harmadikat
elpostázta HorsePowernek Shalafi. Így alakult és lehet, hogy neki is lesz méricskéje
Asszem valahol lemarattam. Volt ugye egy beteg. Asztán kértél panel, akkor honnan van a harmadik?
Semmitse hoszott vissza a psota, pedig már annak is letelt asz ideje. Két hete kóvályog. Pedig ebben bisztam. De ez csak akkor lenne leheccséges ha elbaltásztam volna a czimet. Így asztkellmonnyam vallamellik szegény psotás gaszdagabb lett 3800 neki illetéktelen forintommal. Hogy a bűr hűljön rá. Rá adássul semit se tud keszdeni vele mer asztsetuggya miaszar lehetaszakis kütyü, nemhoty pésztcsinyájjon belülle.
Nem tudom hoty rendeszhetnénk bármit, semmi se bizonyítható.
Újrapróbálni? Hogy? Ha visszajönne, talán. De most rendeljek neked megint mikit? Annak így már semmi értelme.
2006. 06. 22., 13:26
h_jozsi Írta:Asszem valahol lemarattam. Volt ugye egy beteg. Asztán kértél panel, akkor honnan van a harmadik?1. panel készült mócsing által. Ezt jól szétforrasztottam néhol
Kukába dobtuk.2. panel készült shalafi által, ez működik, már csak utánhangolni kell

3. panel készült általad, ezt mertem elküldeni LóErőnek. .oh.
2006. 06. 22., 15:40
A mic.-t én megveszem, csak döntsük el, mennyi kell, és melyikből. Az SOS-félét is rendelni kell, egy hét alatt jön meg.
2006. 06. 22., 19:27
Petya Mócsing oldalán ott a WM61 átvitele, és nem ollan rossz. Amellet nem vehető 100%ra, hoty minden darab etyforma.