A tipikus magyar átverés a
Veterán,
Nem tudom meddig lesz elérhető a hirdetés, ezért bemásolom ide a szöveget és az adott válaszokat. Érdemes lenne megnézni a képeket is, elsősorban a málló vakolatot a háttérben... A konzekvenciákat pedig vonjátok le ti (amíg lósz@r van... ;-().
" High-End Profi USA Studio-Monitor Hangfalak!
Kuriózum, a High-End Világában: OmniAudio High Performance Sound System Eredeti USA Studio Monitorok, egy pár SA 12.3-asok, 30-as spec mélyekkel, az elején állítható magas, és közép crossokkal, gyönyörű, szalon, por, és karcmentes állapotban, totál gyári, használaton kívüli, gyűjtői darab, igényesnek eladók! Amit tudni kell: Rend kívül ritka, nagyon komoly minőség, Sinus 8 Ohmon 150/200 Watt, 106dB! 25-25Khz! Cross: 1Khz/7Khz/6/12dB/Octave! A hangfalak gyönyörű esztétikai, és műszaki állapotban, természetesen gyári makulátlan elő lapokkal, ami talán egyszer volt leszedve, aranyozott izolációs tüske lábakkal, hátul aranyozott csavaros-szorítós-banán terminálokkal. Nagyon nagy, és nehéz dobozok, csak igényesnek! Méretei: 70X40X27 Magas- széles-Mély. 15Kg/Db. A hangfalakra fél év garancia!!!! Szerényen jegyezném meg, hogy fél áron kínálom!!!!
Ne vegyél lomisoktól lelakott régiséget, gyere el, és válaszd a minőséget! Nem igazán szeretném postázni, ehhez egy mosógép doboz kellene, persze megoldom, ha muszáj. Köszönöm szépen, hogy benéztél! / Ez olyasmi, mint az Acoustic Studio Monitor 3311-es, de még attól is komolyabb. Egy jó hangfal 30-as mélynél kezdődik, és érzékeny. Azért az USA tudja a dolgát...Mindkét típus kuriózum. Ez az ár, már övön aluli! Ha meghallgatod, adnád még a 100-at is

Kint 150! És no Posta! Már ha talán egy évben egyszer van! Ezek a szó leg szorosabb értelmében, szalon újszerűek!
KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZTÉL! Sajnos, én nem tudok olcsó lomokat adni...Ilyen sem terem minden bokorban...Vegyetek ilyet, ilyen állapotban, ha tudtok! Csak ne lomisoktól behordott lelakott régiséget, hanem gyere el, és válaszd a minőséget garanciával.... A két darab, egy párat jelent! Köszönöm szépen, hogy megnézted! Fogalmatok sincs talán, mit hagytok ki...Ha megtisztelsz, és meghallgatod, nos akkor jössz rá, mire képesek! Attól még nem kell elvinni...Tudom: Nagyon komoly minőséget szeretél olcsón, és garival! Hát itt van....
A lejárat után, minden bizonnyal jönnek értük! Már NEM lesz eladó!"
kérdés Tisztelt Angelsmile! Érdeklődnék, hogy akkor ez most amerikai vagy magyar gyártás. A táblán az van, hogy magyar. Akkor ez egy díy hangfal? - Citi_Man
válasz Tisztelt Citi_Man! Szervusz! Nem! Eredeti USA! A rendberakás, belső kábelezések, izolációk miatt van rajta a táblánk, valamint a garancia miatt! Üdvözlettel: - Angelsmile
kérdés Tisztelt Angelsmile! Mekkora a mélynyomó benne? - jetboss_a
válasz Tisztelt jetboss_a! Eredeti gyári "méhselyt" membrános 30-as! Barátsággal: - Angelsmile
kérdés Tisztelt Angelsmile! Elnézést, kérem ne vegye kötözködésnek, de a tábla szerintem nincs jól gravírozva. Max peak power a 200 watt, azaz "zenei" teljesítmény. Üdv.: András - zsummm81
válasz Tisztelt zsummm81! Szervusz! Köszönöm szépen az észrevételt, és ha azonnal megveszed, természetesen amíg meghallgatjuk, addig ingyen, a gravírosom cseréli a szerintem általa elrontott feliratot, sőt még a Nevedet is rá gravírozza, hogy a Te tulajdonod! Ez ne tartson vissza a potenciálisan komoly vásárlástól. Üdv: - Angelsmile
(2014. 04. 17., 10:51)Veszett Roka Írta: [ -> ]A tipikus magyar átverés a Veterán,
Itt a hangdoboz adattáblája - amit a gravíros elrontott. Szegény...![[Kép: aff6_8_big.jpg]](http://p2.vatera.hu/photos/37/81/aff6_8_big.jpg)